yaşar ağabey neresine gidiyorsun haliçin benim de niyetim var ama boşuna ıslanmayalım dediğin gibi ben genelde unkapanı köprüsüne gidiyorum
ben kıyıdan balık nerden alınıyorsa oradayım ama haliçte tabi karaköy eminönü balat vb. aklınıza neresı gelıyosa ama koprüye bir kere gittim tövbe ettim.
Balık gerçekten şaşırmış durumda abi, bugün bir çok kişinin kovasında 15+ balık vardı; bir kişi ise kovayı doldurmuştu. Öğle saatlerinde de balık yaptı, Fener İskeleden başlayıp Haliç Sosyal Tesislerine kadar olan kısım balıkçı doluydu, düne oranla iyi balık yaptı diyebilirim. Özetle ne zaman oltasız olsam balık yapıyor altın boynuz hihi
Ama belliydi emrecan sana bir tavsiye haliç için yagmur yagdiktan sonraki gun mesala yarında balık yapma olasiligi yuksek halice gidersen bos donmessin en azindan ben hic diömedim bu sabah insallah yagmazsa bir sarikanat akını olabilir.eger olta atacaksan yarin git derim
Gece mi birde köprümü ? Kopruyu bilememde balata gideceksen ibb tsesislerin ordan atmani tavsiye ederim .yer bulursun gibime geliyor .
Sabah saat 5 den bu saate kadar balatta tek vuruş alamadim ama sahildeki balikcilari goren kofana akini var sanar.
aynen bende köprüdeydim sabah 5 den 8:30 kadar sıfır vuruş sıfır balık bir iki palamut gördüm kovalarda sanırım geceden
evet arkadaşlar 2 gün önceki yazımda RÜZGARLARI AYI TAKİP EDELİM ARAŞTIRALIM demiştim ve cuma akşamo yazdığım yazıda -3-5 gün içinde balık patlaması olcak demiştim ve cumartesi sabahı olduda sabah 07 == ial 10 a kadar oldu palamut çinekoplar çapari ile çekildi. ben bizzat oradaydım ama ondan sonra bugune kadar normal seyir tek tük balıkcılık yapıyorsak havayı rüzgarı ay.ın durmunu araştırmak denemek avlağımızı çözmek lazım arkadaşın dediği gibi köprülerede balatta 1 kamışlık bile yer yok eeee neden cumartasi sabahı balık için ama denk gelmek lazım kısmetli olmak lazım araştırmak lazım bir daha ne zaman yapar yada bize denk gelirmi bilemeyiz HEP BALIĞA gittimde uyuz ve sinir olduğum kelime AHHHH BE DÜN BURADA olacaktın millet kovaları doldurdu biz yine bugun elimiz boşşşş ahhhhhh işte o dün burada olacaktığın günü orada olabilmek işallah... herkese bol sanslar evet arkadaşlar haliç rüzgar dersini pek çalışan yok
Abim iyi diyosun güzel diyosun da an oluyor balık gırla gidiyor, ertesi gün bir tek balık çıkmıyor. Haliyle kendimize diyoruz ki "ahh be dün burada olmalıydım." Ama dediğiniz gibi havanın, ayın ve rüzgarın durumunu detaylıca inceleyip araştırıp bu işi çözmek lazım. Yoksa 'keşke' diyip dövünmeye devamidk
Ama balik iki hafta dir c.tesi ya da pazar yapıyor birde yemlik taze istavrit çiksa tam olacak ama istavrit bir turlü korkudan girmedi yine kaldık bidahaki pazara balık yaparsa alicaz yapmassa yine deniz havasi, her gun baliga gidemedigimiz icin yapicak birsey yok.
sabah 6 da kalktım baktım hava bozuk yattım bi daha kalktın 10da 10-30 dayanamadım gittim unkapanına bi heyecanla annaaaa yanlışmı geldim dedim acaba sadece 1 kişi var inanılmaz 1 gün önce cumartesi pazar hiç bi yerde 1 kişilik boş yer yoktu neyse açtım çapari olmadı taze yem aldım yemli denmelerde 11 adet çinekop 1 iri 1 normal istavritle eve döndüm hava cok sertti 2 kaban 2 yağmurluk takıldım
http://hizliresim.com buradan fotoğrafı seri bir şekilde yükleyip, forumlar kısmında yazan linki buraya yapıştırman yeterli abi
Tebrikler bekir bey balıği bulmussunuz. bende 8.30 gibe meradaydim yaklaşik yarim saat olta attim 2 sarıkanat aldim sonra hava üşutunce,bir de balık seyrek ti döndum bizim orada da her yer bostu hava soğuk birde dün balik yapmadi diye gelmemisler tahminen bu hafta hava yağick diyorlar hafta sonu yapar insallah.