dün kar altında galata köprüsü unkapanı köprüsüne bakan tarafta saat 12.00-17.00 arası yaptığımız balık avı.istavrit dipten 012 ye 012 köstekli takımla 2li 3lü geliyor.yem olarak hamsi kullandık.çinekop ta aldık 10 adet.boylar iyiydi.fakat lezzetini beğenmedim istavritlerin..yukarıdan çıkan balıklar daha lezzetli.istavrite uğraşsanız gün boyu iyi balık alınır ama hedef lüfer giller oldıuğu için fazla uğraşmadık.saygılar..rastgele. [DM]xo7fcc[/DM] [DM]xo7fqx[/DM]
tam karlar eridi sabah kalkıp köprüye gideyim derken camdan baktıgımda ilk günden daha fazla yağmış ve tutmuş.. 15 tatili bekledim balıga gitmek için 15 tatildede hep kar yağdı ya bu karyarına gitmezz inş hafta sonu giderde okullar açılmadan son kez köprüye giderim
kar erise bile hafta sonuna balık bulamazsın bence balık kalmamıştır geçen senede aynısı olmuştu en erken eridikten 10gün sonra reeling
Geçen seneye göre konuşman yanlış. Geçen sene akrdan sonra hergun gıttınmı kopruye denedınde tutamadınmı? veya kardan dolayı balıkmı olmadı? Ben geçen sene kardan sonra koprude kışın çok bereketli avlar yaptım. Ve dünde evelsi gunde balık yaptı köprü,niyetin iyi olabılır ama gıtcek olanları yanlış bılgılendırme herkezın vakti kısıtlı zaten. Geçen sene kardan sonra balık yaptı, ve yapmamış olsa bile bir seneye bakarak kardan sonra on gun balık yapmaz diye genelleme yapma bence; ben senelerdir köprüde avlanırım,ve genellemenin kesınlıkle yanlış olduğu görüşündeyim.
çok bereketli olmamakla bereber ,tutcagı yerı ve saati bilenler 2-3 kilo balık alıyor.tam saatlerınden emın olmamakla beraber gündüz balıgın yaptıgını bılıyorum.Ama boyle havalarda her an balıgın durumu değişebilir.Gidip yerınde gozlem yapmak en ıyısıdır.
dun gunduz kopru verımlıymıs ama sadece yeni modamız çarpmada aksam saatlerınde ordaydım yıne çarpma iş basındaydı ve yıne mafyalaşma gıbı olanaklar tavan yapmıs karlı havada bıle tezgahcı yasak olan yerı kıraa verıyordu dun resmen bende yasak olan yere gıttım bılerek guvenlık demezmi arkadaşım burası yasak dedım şakamı yapıyorsun diğer tutan ınsanları gormuyormusun dedım cıt yok sonra yasak yerde kopru altında tutanlar gıt kardesım şöle böyle olur dıye tehdit ettıler resmen tek oldugum ıcın bırsey yapamadım en az 3-4 kısılerdı cunku ama allah buyuk elbet yakalarım yanlız ozaman cekerım kulaklarını
Köprü Raporları Saat 10:30 gibi otobüsle Unkapanı Köprüsü'ndengeçtim. Bir tek ferd-i vahit oltasını yeni açıyordu. Galata'da ise çarpmacı mafyası köprünün halice bakan kısmına geçmiş çarpma yapıyorlardı.Tuttukları balık rus kefali.Bu soğukta değer mi o kadar zahmetebanghead banghead Bi de yemli istavrit alanlar vardı. İstavritler iri iri
c.tesi günü köprüye gitsek çinekop olur mu ? son zamanları falan diyorlardı geçenlerde :S ... bu arada son durum hakkında bilgi verebilecek var mı ? bugün havalar hafif düzelmişe benziyor ama karlar hala duruyor belki giden yada gitmiş oaln vardır