bu arada dün özellikle sabah saatlerinde köprü haliç tarafı güzel çapari yaptı.istavritler gayet iriydi.yemli yapsa da çapari daha zevkliydi. saat 3e kadar 1 er kilo balık aldık. kurtla kefal alanlar çoğunlukta tabi.
sağolasın abi keşke balık yapsaydı da bol bol fotoğraf çekerdik evet köprü de ilk avlandığım zaman takımları uzun buluyordum ama artık bana uzun gelmiyor
Performansın hepimizden iyiydi Batuhan tebrikler :thumb: Gerçi ben hala köprü avına da takımına da alışamadım, hasretle boğazdan 100-150 gram kurşun savuracağım günleri bekliyorum
sağolasın abi,istavritler ne zaman girecek boğaza,bende özledim bende resmi var şuan elimde boğaza koşmak isterim derman yok dizlerimde (demet akalın-ben de özledim )balık başlasada tarabya ortaköy veya karaköy parkında avlansam
abi zaten ben köprü balıkçılığı yapmıyorum ki,ben yaklaşık 2-3 senedir kıyı olta balıkçılığı yapıyorum dediğim gibi şubat ayında köprüye çıkmaya başladım o zamanlarda çinekopa kalmak için çıkıyordum sorun yok benim için düşüncen için sağol abi
arkadaşın soledıklerı şaka degıl dun taksıme gıderken karakoyden gectım levrek mırmır vardı kovalarda levrek çarpma ıle alındıgı bellıydı mırmırı bılmıyorm ama vardı kovalarda kucuk
Balıkçılık böyle bir şey işte. 3-4 saat boşa salladıktan sonra 1 saat içinde kova dolmaya başladığında duramazsın.Herkes birbirine rastgele der,her büyük balıkta maaşallah der ama hep gözü diğerlerinin kovasındadır. O gün yanımda olta atan ve orada tanıştığım bir arkadaşta aynısını söylemişti. Yazık değilmi bu kadar balığa.... Dedim haklısın ben eve götürecek kadar baık aldım bundan sonra yakaladıklarımı sana vericem. Gözleri parlamıştı Onuda eve yiyebileceği kadar balıkla yolladık. Ben sportif avcı değilim . sırf zevk olsun diye avlanmam. Güzel vakit geçirilir burası doğru ama balığı yemek için tutarım. Günlük limit 5 kilo ise ayda 150 kilo eder. Ben haftada 2-3 kez çıkarım balığa ve her zaman bu kadar şanslı olmaz insan. Heleki köprüde saygıdan yoksun kirli suratlı ve oraya buraya ihtiyaç gideren adamların yanında saatlerce kalmaktansa en kısa sürede balığımı tutar evime dönerim. Ama boğaz yada kıyılarda daha kaliteli dostuklar kuruluyor buda gerçek. Bu yazdıklarım meclisten dışarıdır .. Orada sık bulunan arkadaşlar ne dediğimi anlayacaktır..
özkan abi merhabalar...resimlerini merakla bekliyoruz..bu kadar balığın kıt olduğu zamanda böyle güzel haberler vermen iştihamızı kabarttımrsparkle ...abi sence geceleyin ordan istavrit ve mırmır alma şansımız nedir?? bildiğin duyduğun biri varsa aynı yerde gece avlanan görüşlerini bekliyorum...rastgelereeling