Saat 13:30'da Galat Köprüsü'ndeydim. Köprü çok verimsiz... Sadece Haliç'e bakan tarafın Karaköy ayağında tek tük istavrit ve kefal geliyor...Diğer taraflarda tık yok...
batuhan sardalya ara ara geliyomu yoksa milyonda bir mi senden başka alan oldumu çünkü bu bahar aylarında sardalya akını oluyor dönem dönem reeling
bu sardalya beni balıktan soğutacaktı vakti zamanında.. o nasıl dolanmaktır ,nasıl kıpraşmaktır ki takım komple perte çıkıyor
gece galata veya unkapanından yemli istavrit e atsak alırmıyız bu günlerde gece giden veya gören varmı ??
Batuhan bana yer ayırmayı unutmayın sabah ilk otobüs 6 da kalkıyor oraya gelmesi 6.30 - 6.45 olur reeling
yağmur yağarken balık olurmu arkadaşlar veya yağmur sonrası bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum ?
ayıpsın abi hiç unutur muyum ) evet ilk otobüs 6 da kalkıyor unkapanı köprüsü bize yakın ya otobüsle trafik olmadığı zaman 15 dakika da gidiyor ben senden daha önce varırım herhalde hadi bize rasgeleereeling reeling reeling reeling
yağmur sonrası balık yapar ama şu sıralar sular soğuk,balık yapmama ihtimali var hala sular 6 derece.