istavrit ve sardalya aldım galatada hiç balık yokken ben unkapanında çapariyle 2li 2li istavrit sardalya alıyordum.bazen kraça denk gelebiliyor.en iyisi unkapanı fakat unkapanı köprüsünden nefret ediyorum çok gürültü oluyor kulak zarlarım patlayacak gibi oluyor
unkapanında her saat balık aldım,zaman sıkıntısı yok ama sabah ve akşam daha verimli oluyor,öğlen tek tük çıkıyor
merhaba abi,pazar gününün fotoğraflarını çekmedim ama cumartesi galatadaydım çapariyle 51 tane aldım onların fotoğraflarını çektim buraya koydum abi,yarın unkapanı köprüsünde olacağım o zaman fotoğraflarını çekerim
Ben 06:00 - 06:30 arası orda olurum sanırım.. perşembe pazarı galataya bakan taraf.. hem yemli deniycem hem çapari.. çift kamış mı getirsem diye düşünüyorum..
yapalım abi güzel olur, yalnız yağmurluk şart hava durumu belli değil çok bulutlu gözüküyor süpriz yapmasın akşam bende biraz beyaz çapari yapayım, yeşil var ama beyaz yoktu
yağmur bugün kesiyor, pazar akşamı yeniden başlıyor, isteyen yağmurluk alsın ama haftasonu hava güzel.
Galata Bereketsiz değil aslında haliçe bakan tarafı eminönü tarafından mutlaka kovanı dolduruyorsun bunu 2 hafta yasadım diger taraflar sinek avlarken ordan 2,5 3 kilo alıp dönüyorsun istavrit ve izmarit onun için galata vazgeçilmez karaköyü veya eminönü tarafını deneyen arkadaslara tavsiyem mutlaka halic tarafını denesinler sonuç alacaklardır. dipnot sinek igne 4'lü takım ve yem genelde tavuk tavsiye edilir. yarın veya cumartesi geceden orda olucam .. rastgelsin tüm dostlara.
ben de dün akşam köprünün tam da o tarafını denedim, sonuç sıfır.. yem olarak hem karides hem de canlı kurt kullandım, her iki yemin de tavuğa karşı üstünlüğü tartışma götürmez.. problem bende mi die çevreme baktım, ben orda durduğum sürece 2-3 kişi yarım saatte bir 1-2 balık çekti hepsi o idk ben de 2,5 saatte toplam 7-8 zayıf vuruş aldım ama balık takılmadı..
Üstad ben sabah erken gidiyorum genelde ama öglen 12 gibi baslıyor aksam 17:30 kadar fln kısmet işi birde dedigin gibi iyi bir rapor sunarım insallah size.