cumartesi sabah saat 6 dan 9 a kadar galata haliçe bakan tarafta karakoy kısmında ıdım yemli capari kullandı m 12 tane istavrit aldım cok bereketli degildi ama hic yoktan iyidir ama arkadasın dedigi gibi capari yapanlar daha bereketliydi
arkadaşlar bugün arkadaş galataya gitmiş sadece kefal varmış 15 20 tane almış tek tük istawrit alan warmış akşam bizzat ziyaret ettim sadece kefal çarpmacılarda iri vardı akşam 7.30 8 gibi ordaydım
inşallah,dün ilk tramvayla galataya gittim abi,köprüyü gezdim,köprü pazar gününü kefal günü ilan etmiş diyebilirdim,oltamı da götürmüştüm,sonra karaköy parkına geçtim,orada 5-10 dakika oyalandım sonra takımımı açtım 4-5 kere salladım,çapariyle bir tane kefal çektim kefalide yanımdaki adama verdim.takımımı topladım unkapanı köprüsüne gittim.galata köprüsüne bakan tarafta çapariyle istavrit alıyorlardı.yer bulamadım sonra köprünün eyübe bakan tarafına geçtim,yer bulabildim.takımımı suyla bulusturdum 15.30 da avımı bitirdim 2kilo civarı istavrit tutabildim.istavrit tutmak isteyen abilerime şunu söyleyebilirim unkapanı köprüsü galata köprüsünden daha iyi iş yapıyor
Köprüler akşam 6'dan sonra iş yapar mı acaba? Malum saatler ileri alındı, havanın daha geç kararıyor olması lazım artık..
Bugün saat 13:00 civarı Galata Köprüsü'nü dolaştım. Köprünün Boğaza bakan tarafında bir iki kefal alan var o kadar. İstavrit hiç yok. Haliç'e bakan tarafında ise nazlanarak tek tük istavrit geliyor. O tek tük istavrit gelen yerlerde de olta atmaya yer bulunmuyor zaten.
biraz önce köprüden geldim , kefalden başka bir şey yok... Bende 3 tane iri istavrit aldım sonra geri bıraktım
unkapanı balık avı bu günlerde unkapanı galataya göre daha iyi köprünün galataya bakan kısmı daha verimli . ara sıra sardalya cıkıyor istavritler büyük .yemli karides. 11 numara çapraz mustat, beden 0,20,köstek 0,12 .not.köprünün bazı yerlerinde dipte ip var çok takım kalıyor arkadaşların bilgisine.
Son 1 hafta içinde köprüde gece kalan oldumu ? kaldıysa durum nedir uzun zamandır gece balık yapmıyordu..