geçen pazar arkadaş 4adet mezgit almış başkasıda 4 adet çinekop almış çinekoplar kar yağmadan 1 saat önce gelmiş wede ilk attıklarında 1 dakika içinde dalmış
cumartesi saat 05 den 09 a kadar galatadaydım balık yapmadı sadece 1 ısmarıt aldım en cok alanda 4 tane falandı bu arada foruma yeni katıldım herkese selamlar
dün unkapanı çok iyi istavrit yaptı,galatayı gezerken karaköy ayağında birisi tavuk ile yavru mezgit alıyordu.çinekop için aynı şeyi söyleyemem abi
unkapanı yaktın bizi.korkulukların ve yerin temas ettiği yerde boşluk olur. her nyse arkadaşımın telefonu çaldı.telefonu açarken elinden kaydı yere çarptı telefon hızlıca yuvarlanarak o boşluktan denize düştü. (
Dün galata köprüsünde az gümüş, az istavrit, az kefal ve iyi sayılabilecek kadar izmarit vadı. Balıkta değildim ama köprüyü baştan sona taradım. Köprünün karaköye yakın kısmından izmarit, orta kısma yakın tarafından kefal ,gümüş çok az da istavrit vardı. Kayda değecek tek balık izmaritti.
Köprü gümüş yapmaya başladıysa üsküdar cami önü de yapar.. hmm denemekte yarar var, zamanı da geldi..
Fena olmuş ben balık tutarken telefon çalarsa asla açmam, takımı çekip kamışı yere koyduktan sonra ben ararım.. izmarit haberi güzel.. ama tabi günü gününe uymuyor, ben gidiyorum balık olmuyor, bir hafta balık yapmıyor, sonra güzel haberler geliyor, deli oluyorum
gitti güzelim telefon,neyse cana geleceğine mala gelsin. dün çıkan izmaritlerin bazıları aşırı küçüktü abi,çok ciddiyim 6-7cmlik izmaritler vardı
hafta ıcı kısmetse gıdıcem kopruye yada buyukadaya napcağimi şaşırdım bana hafta ıcı destek arkadaş lazm avda
bir tanesinin karnını açtım açık(beyaza dönük) sarı renginde şeyler çıktı.umarım onlar havyar değildir
arkadaşlar spin kamış almayı düşünüyorum shımano vengeance spın2.10mh 14-40gr atarlı tavsiyelrinizi bekliyorum şimdiden sağ olun
havyarın rengi balığa göre farklılık gösterebilir, gümüşinkine hiç dikkat etmedim, pek avladığım bi balık değildir..