evet seckın yıne yenıden değişti ızın personel skıntısı cekıyoruz napım valla bıktım hafta ıcı bana eşlık eden olursa havada güneş gorursem ya buyukada yada buyukcekmece golu ısraıl sazanı ıcın gtmek ıstıyorm buyukadaya ıstavrt ıcın mezgt brde.
Sen değiştir o işi bence şaka bir yana balık için galataya git biraz karides al yanına yemli avlan illaki balık gelir orada
bakıcaz artık haftaıcı bıraz aksıyon ıstıyorum yanı sazanı onun ııcn ıstedım ısraıl sazanı braz oyalasın benı
Ben şuan çalışmıyorum iş arıyorum hergün boşum biraz önce teknenin sahibiyle görüştüm her şey olumlu sadece bir organizasyon yapalım gün-saat vs... Not:Hafta içi köprüye gidersen eşlik etmek isterim
Arkadaslar merhaba bugun saa 10.00 sularinda galata koprusu halice bakan kisimdan yayan gectim hava gunesli olmasina ragmen kopru bostu,olta basinda bekleyip sinek avlayanlar cogunlukda idi,yani balik yok ilgili arkadaslara duyrulur.
mrb arkadaşlar bugün öğlen 1 gibi galata köprüsü unkapanına bakan tarafta oltamı suyla buluşturdum saat 6 ya kadar 10 tane ortaboy istavrit 3 tane orta ve büyük boy kefal aldım 5 li ince yemli takımla yem olarakta karides kullandım dedikleri gibi köprü boş göndermiyo az da olsa 1 ayın sonunda tavalık balığımı aldım buna da şükür =) HERKESE RASTGGELE =)
Herkese merhaba.Bu forumda yeniyim.Memleketim Bursa haliyle tüm balık çevrem Bursada.İstanbulda öğrenci olarak bulunuyorum.İstanbul tecrübem pek yok.Birkaç kez galatada istavrit avladım.Balık tutmak benim için çok büyük tutku.Mümkün ve müsait olduğunda kıyı balıkçılığı için sizlere katılmak istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
Yarın Sabah ilk Trenle galatadayım ilk eminönü tarafı deneyecem gelecek olan arkadaslar varsa görüselim.