hayır 4 tane almışlar ama asıl benim demek istediğim başka alan varmı acaba uydurmamı gerçekmi balıkçının yalanı bol olur derler alan varsa bende gidicem yoksa günümüzü yalan etmeyelim bilmem anlata bildimmi yoksa mırmıra gitmeyi düşünüyordum
şimdi yer Galata Köprüsü dersen iş değişir. Galata Köprüsü'nden çinekop alınabilir, anormal değil bu. Ama sen önceki mesajlarında Boğaz'da almışlar deyince bi merak oldu herkeste. Çünkü bu aralar Boğaz'da istavrite bile rastlanmıyor...
biz gidemediğimiz için bilemiyoz son durumu genelde alata ama ummadığın zaman un kapanı öyle bi yapıyoki insan şaşıyo
bu gece saat 01:30 sularında köprüdeydik iki tarafında da toplam kişi sayısı 7 civarıydı malzemeci hiç yoktu balık tutmuş kişi sayısı 0 dı. tek tük kefal tutan vardı çarpmayla. zaten 3 gibi köprü açıldı gemiler geçsin diye..yani kısacası gelmeyen hiç bir şey kaybetmiş sayılmaz.
evet unkapanı köprüsünün sağı sollu belli olmuyor,geçen sene(2011) ramazandan sonraki ilk gün unkapanı çok iyi palamut yapmıştı.
Galata Köprüsü Raporumdur. Merhaba Dostlar, Demin Galata Köprüsünü gezdim. Köprünün Boğaza bakan kısmında pek bir şey yoktu. Halice bakan kısmında ise hatırı sayılabilecek kadar istavrit ve kefal çıkıyordu. Tabi ki yemli...reeling reeling Kefale kurt istavrite karides kulanılıyordu.hooked
Selamlar; Babamın bir arkadaşının teknesi var mazot ihtiyacını karşıladığımız sürece balığa çıkabileceğimi söyledi,bende düşündüm ki kıyıdan bir şey olmuyor bir organizasyon yapalım bende gidiyim konuşayım tekne için.Şuan için kaç kişi alır bilmiyorum tekneye gidip resimleri çekerim.Aklıma böyle bir düşünce geldi ne dersiniz Hem avcılık konusunda bilgili abilerimizden birşeyler öğreniriz hemde güzel vakit geçirebiliriz... reeling reeling reeling
cok güzel bir haber tekne kaç kısılık onu ılk başta ogrenmek lazım ayrıca resım yuklersen bu durum dahada sevındırıcı olur tekne nerede baglı pekı?
Tekne Kalamış Marina'da bağlı zaten kendisi orada tekne tamir işleriyle uğraşıyor,babamla çıkmışlar söylediğine göre büyük bir balıkçı teknesiymiş
cok guzel ozmaan bır ara cıkalım ozaman ama kac kısılık onuda ogren ıstersen bırde fotosu olsaydı cekmen mumkunmu?
Şuan mümkün değil anca pazar günü çekebilirim,ondan sonraki haftada çıkarız organizasyonu yapıp reeling
ok dostum bana ulaşmak ıcın özelden msj atman yeterlı cepten sureklı kontrol edıyorum cvp verırım. aslında bu pzar ızın yapabılırsem kesınleşırse degsık av yapmak ıstıyorm ya buyuk adaa cevrsı ıstavrt mezgt denemesı yada buyukcekemece golu ısraıl sazanı denemk ıstyorm