Elbette, tahminimce en geç 1 aya kadar boğaz balık yapmaya başlar.. biz de kurtlarımızı dökeriz bizim sayfadan takip edersin zaten.. boğaz balıkçılığının tadı başkadır.. belki havalar daha da ısınınca diğer gruplarla ortak organizasyonlar da yapabiliriz..
üstad trende aynı zaten hemen hemen 6 gibi baslıyor. köprünün ilk ayagı eminönü tarafında olucaz bu ilk ayagı dedigim tam ortası köprünün acılan yerinin siyah montlu olucam ve 3 kisi olucaz tahminimce darkklyn arkadasımızda gelecek herhalde o karaköy tarafında oluyormuş ama yarın bizim yanımızda olur herhalde hem tanışırız hem birlikte balığımızı tutarız mrsparkle
O bölgede iç tutmadım ama şuan icin 3 haftadır tuttugum yerden iyi sonuclar alıyorum. ve özellikle o bölgede balıgın daha cok yogunlastıgını düsünüyorum. Darkllyn kardesimizde aynı semtte oturuyomus mesajlasınca fark ettik oda bizim tarafta tutacak insallah bakarız artık.. saygılar.
kutu ve kovalarda biraz istavrit ve izmarit vardı ama azdı.. saat 18'den sonra yemli hiçbirşey çıkmadı, çarpmayla kefal alıyorlardı biraz.. hiç bulaşmadan geri döndüm.. sanırım yemli sadece gündüz saatlerinde iş yapıyor..
http://www.youtube.com/watch?v=YMwcG0SKTKc videonun başındaki kefale ne olmuş öyle:O adamlar dağıtmış ortalığı
Bugun koprude daha ziyade Kefal aldılar çarpmacılar 2 tanede rus kefali vardı bir adette lüfer aldılar saat 5 6 gibi ve çok güzeldi tam lüferdi videodaki gibi koprunun halice bakan tarafı karakoy tarafında az istavrit vardı dıger yerler bombostu hava soguk balık yok gıtmeyı dusunen arkadaslar bir daha Düşünsün
marmara karakoy tarafı gece istavrit yapmadı ama çarpma ile kefal ağırlıkta idi yanımdaki arkadaş çarpma ile lufer aldı .