balık başlamadı galiba uzun zamandır gidemiyorum balık yok diye kendimi avutuyorum ama ben normalde bir hafta balığa gitmeden duramazdım belkide güzel rapor yok diye avunuyorum
Aslında ben ilk soruyu köprüde o saatte nasıl yer buldun ? diye bekliyordum Malzemeciye yemi senden alayım yer aç bana dedim olmaz iki de takım al dedi bende tamam dedim sonuçta bir bardak karides 2 de takıma 5 tl verdim rahat rahat da kavgasız sorunsuz zevkimi aldım. Ama malzemeciye borcum nekadar diye sormayacaksın iki takım bir yem 5 tl vericen yeter.
Bu durumda yem olarak karides kullanmış olduğunu anlıyorum 2 takımla bir yeme 5 TL iyiymiş, yer de cabası, borcum ne kadar desen emin ol 3 katını isterdi..
bugün öğlen köprü nerdeyse boştu.. hele eminönü tarafında toplasan on kişi ya vardı ya yoktu.. kovalara bakınca tenhalığın nedeni anlaşılıyordu
bugun galata haliç karakoy tarafında idim az miktarda istavrit alabildim yemli kefal denemeleri olumsuz biraz daha sabretmemiz lazım sanırım.
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Uploaded with ImageShack.us geciken av raporum yer:galata köprüsü karaköy kısmı zaman:3 hafta önce gerçekleştirmiştim yem:hamsi fileto takım:mantarsız klasik üçlü takım iğne no 4 geçen haftanın raporunu da birazdan paylasacağım
yer:galata köprüsü karaköy kısmı zaman:geçen hafta cmt 08.00-11.30 yem:tavuk takım:5 iğneli yemli takım [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
buda 7 hafta önce yakaladğım çinekoplar,av raporlarımın gecikme sebebi fotoğraf yüklemeyi bilmediğimden idi daha yeni öğrendim geç oldu ama güç olmasın[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Balık başlasada herkesin odağında balık olsa Balık olmayınca odak başka noktalara dağılıyor , ufak tefek şeyleri sorun eder hale geliyoruz. Cts akşamı oltamı açacağım kısmetse , maksat spor olsun Pasımız açılsın
Bugün saat 12:30'da Galata Köprüsü Haliç tarafında balık tutanları izledim biraz. Köprü boş çevirmiyor gelenleri. Yem olarak genelde karides kullanılıyor. birer ikişer istavrit alınıyor...
teşekkür ederim,yarın akşam galata köprüsünde olacağım.bir aksilik olmazsa sabahlayacağız.pazar sabahı raporumu paylaşırım.
bende bu gün yarın açılacam diyom ama kısmet olmuyo iş izin vermiyo bari raporlara bakarak bi iç geçirelim reeling
Unkapanı Bugün Unkapanı köprüsünde 12:00-16:00 a kadar takıldım. Çapari ile her seferinde bir kıraça geliyor. Yem olarak karides kullanılırsa normal boyutlarda ve iri olanlar da geliyor. Ayrıca tek tük de olsa gümüş balığı var. Kefal hak getire hiç yok.Rüzgar içini deşiyor insanın, balık olsa katlanılır ama tat vermiyor. Sonuç: Keyif : 2/10 Balık oranı : 1/10 Kalabalık : 9/10 Soğuk: 7/10