Bugün saat 12:30 da Galata Köprüsü'nden geçtim. Kovalar ağzına kadar istavrit dolu. Boş çeken yok. 11-12 numara iğneli bildiğimiz 10'lu istavrit çaparisine yem olarak karides takılıyor. Gelen İstavrit boyları ne büyük ne küçük, ortalama büyüklükte.. Köprünün Haliç'e bakan tarafında balık daha yoğun dolayısıyla yer bulmakta çok zor fakat Marmara Denizi'ne bakan tarafta yer bulunabiliyor...
yarın sabah 6 gibi köprüdeyiz. her cumartesi oldugu gibi yine yerimizi alıp avlanacağız. inşallah güzel haberlerle döneriz. birde köprüyü sezonluk kiralamışcasına konuşan insan müsvetteleri olmasa tadından yenmeyecekte neyse
abilerim yarın sabah 4.30 gibi galatada olacağım geçen hafta raporumu paylasamadım 33 tane istavrit 10 tane izmarit almstm mırmır denemelrim sonuçsuz,fotoğraf atmayı bilmiyorum üzgünüm
Yarın Bende Ordayım Sabah 6:30 insallah ama şunu söylemeliyimki. Saat 12 den sonra yagmur gösteriyor bulutlar yağmurluklarınızı sakın unutmayın geçen haftaki gibi olur inşallah köprü ortası marmara tarafından yerimi almayın he görüşürüz arkadaşlar..
herkese iyi geceler. yarın sabah en geç 7 gibi köprüdeyim. tazelerr diye bağıran iki iri yarı genç görürseniz o biziz.
beni de iyice heveslendirdiniz sanırım sabah bende köprüde olacağım beyaz motosikletli birini görürseniz o da benim
Bu Pazar köprünün halini görmek isterdim, m2'ye 3 kişi düşer artık. Ama şiddetli bir yağmur yağarsa bazı boşluklar oluşabilir..
Merhabalar, bugünümüzü köprüde avlanarak geçirdik. ara sıra çiseleyen yağmur ve öglen takımları arapasçına çeviren dalgalar ve akıntı ile birde sıyırtma atan 3-4 kişiye takmayı başaran ihtiyar avcılarla cebelleştik. Geçen hafta cumartesi aldığımız onlarca istavrite ve bikaç çinekopa niyetlenip çıktık ancak izmarit ve kefal bulabildik. Pazar günü yani yarın avlanmak isteyenlere duyurulur... Geçen Hafta Bu Hafta
tebrikler kingteknik ve afiyet olsun güzel bir av olmuş. ancak o ilaryaları tekrar denize iade etseydin daha güzel olurmuş.
26,02,2012 Pazar sabah 9:30 /10:00 gibi Galata köprüsü boğaza bakan karaköy tarafında 25 adet iri istavrit yemli takım ile almayı başardım.Çapari çalışıp daha iyi balık alanlar da vardı.Saat 14:00 gibi de avımı sonlandırdım hava soğumaya başlamıştı artık.
erhancım hangi resimde ilarya var göremedim.resimdekiler yavru kefal yanlış bilgilendirme olmasın.ilarya gümüş balığı yavrusuna verilen addır.