omların özü dönmüş onlarda av zewki yok onların gözü aç gözünü doyuruyor aynı limit altı balıkçıları gibi
merhaba abilerim,yarın balığa çıkacağım erken bir saatte,avlak yerini galata köprüsü olarak düşünüyorum fakat son durumu bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz
git yemli istavrit alırsın birde bulabilirsen kurtla mırmıra at siyah iyne olsun yarın akşam raporunu bekleriz
mırmıra hevesim var fakat tecrübem yok denecek kadar az 1-2 kere mırmıra atmışımdır,iğne kaç numara olsun abi,raporumu elbet sizinle paylaşırım
2 numara papağan iğne öneririm kurdu bütün tak yarısı iğneden sarkık dursun. inşallah küçük balıklar yemi bozmaz.hooked rastgelsinreeling
bugün galata köprüsündeydik. ben ve amcaoglu yaklaşık 80 tane irice istavrit aldık. yemli takımla çok rahat alınabiliyor. ayrıca akşam 5 gibi çinekop aldık 3 tane
merhabalar. bugün amcaoglu ve ben galata köprüsündeydik. yemli takımla irice 80 civarı istavrit ve akşam 5 gibi 6tane çinekop aldık. havada iyiydi gayet güzel geçti eğlendik. canı sıkılanlara öneririm.
19 şubat pazar günü köprüde eminönü kenarına doğru kıraca alınıyordu. Ortalar ve karaköy tarafında istavrit irileşmişti. Sabah 7 den akşam 7 ye kadar 40-45 parça istavrit çektim. Ancak balık saat 10 - 13 arası iyi yaptı. Diğer zamanlar seyrekti. Yan taraflarımda 2 tane yaprak yemli çapariye geldi. Hava kararınca çarpma yapan bir vatandaşda 1 adet sarıkanat aldı. Çarpmacıların çektiği kefallerde bayağı irileşmişti.
Yarın sabah 06:00 gibi galata'da olucam yemli istavrit ve mırmır denemesi için. Katılmak isteyen varsa özel mesaj yollasın. beraber avlanalım.
keşke ımkan olsada gelebılsem erhan mırmırla ılgılı konulara yelken acmısın bakıyorum karagoz ve eşkına seversen zamanında olursa bu cuma aksamından bıryerlere kacabılırız aksılık olmazsa
haha beklenen mesaj geldi. yarın işim yok epeydir gitmiyorum bi bakalım galata ne durumda takımları hazırlamaya başladım. mırmır tutacağımı sanmıyorum ama şöyle iri bir izmarit denk gelebilir.. olur cuma günü işimiz çıkmazsa gidelim. karagöz'ü severim erdek'te tecrübem var. zevkli balık
evet karagoz eşkına zorlu balıklar mucadelesı zevklı herseyden once senın basına dert olmamam ıcın dugum atmayı flan ogrenmem lazm zmanm olsa denıcem ofiste denıyemıyorm malesef
balık tutmanın en basit kısmı orası kanka, karagöz falan beklemeli av nasılsa cuma gidersek hallederiz o işi..
karagoz ve eskına ıcın şamandıralı takm ıyı oluyor sımdıden araştır şamandıra 100 grama kadar kursun tasıya bılcek sungerımsı olmayan fosfor takılabılen bulursan banada haber ver