ınan abı cok malzemecı gezdm cogu batıyor gercekten ozellıkle topac gıbı olan sungerımsı balzerın aldm bırtane cok guzel 10 tl ama ne yazıkkı denıze hedıye ettım sımdı uygun pratık bırsey lazm yanı cekerı kuvvetlı.
onu boşverde 11 mustad iğne, 0.18 köstek, 0.22 beden ile 4 iğneli galata takımı yapmışım 2 tane fena... şimdi karides alıp ayıklayıp buzluğa attık mı yarın sabah rahat rahat avlanabiliriz.. haha için gidiyo....
yarın akşam galataya gitmeyi duşunüyorum son gittiğimde 3-5 tane çinekop yakalamıştım. devam ediyormu acaba bilgisi olan var mı ? Birde suni yemle daha iyi yakalayabilirmiiym acaba deneyen var mı ?
köprüde daha çok doğal yemler iş yapar.. raporlardan anlaşıldığı kadarıyla tek tük çinekop çıkıyor ama istavrit boş döndürmez sanırım..
Bugünün raporunu paylaşıyorum. Yer: Galata Köprüsü (Boğaza bakan karaköy ayağı) Saat: 07:00 / 16:00 Takım: 11 numara mustad iğne, 0.18 köstek, 0.22 beden. (4 uzun köstek) Oldukça keyifli bir av oldu. Toplam 64 istavrit 1 adet izmarit. Mırmır denemesi olumsuz. mırmır için kurutulmuş boru kurdu kullandım. Bir avcı istavrit oltası ile çinekop tuttu. sonra yapılan çinekop denemeleri olumsuz. bazı avcılarda izmarit daha fazlaydı.
bende şimdi eve girdim. Saat 4 gibi koprudeydim cok az istavrit vardı buyuk coğunluk kefal avlıyordu. İstavrit ise yok denecek kadar azdı. Çinekop mevsimi gecti galiba hiç yoktu. Ben bu defa elim boş eve dondum kısmet başka bir güne
Tarih : Saat : 19.12.2012 Sabah 07:00-17:30 Yer : Galata Eminönü tarafı Galata Orta Bölgesi Takım: Sinek İğne 8 Numara Yemli + 4lü Yem: Tuzla sote edilmiş geceden hazırlanmış Tavuk Göğsü reeling Yakalan Balık : 3 Kilo İstavrit + 1 Adet Eşek İstavriti mrsparkle 4 Adet İzmarit Ve 20.02.2012 tarihinde balıklar büyük ailemizin miğdesinde Gerçekten galatada uzun süredir balık olmaması beni üzüyordu ama acıkan balıklar simdi güzel havalarla birlikte oltalarımızı şenlendirmeye başladı. . İnşallah böyle gider daha güzel avlarda birlikte olmak dileğimle.. Tüm Galata Sevdalarına Selamlar....
Arkadaşlar tebrikler ve afiyet olsun.. havaların biraz ısınmasıyla birlikte denizlerimizden güzel raporlar gelmeye başladı.. :thumb:
bugün 17.30-21.00 arası galata köprüsündeydim.balık yoktu..gündüz haliçe bakan kısmın biraz istavrit yaptığnı söylediler sabahtan orada olanlar.. akşam galatayı hiç bu kadar boş görmemiştim.kimsecikler yoktu tabi balık da...