En şanslı arkadaş en fazla 1 kilo almıştır. Dün sabah 8 den akşam saat 19,00 a kadar oradaydım yarım kilodan biraz fazla istavrit alabildim akşam 6 dan sonra köprü boşalmaya başladı. Resimdeki kovanın görüntüsü aldatmasın içindeki suyu boşalttıktan sonra çok farklı bir görüntü ortaya çıkacaktır. Bildiğim tek şey bölgede istavrit çok az izmarit hiç yok çinekop ailesinden hiçbiri yok.
fotograftaki su sizi aldatmasın, kovanın 1/3 kısmı dibi balık dolu diğer 1/3 luk kısmı orta bölüm suda asılı ölmek üzere olan balıklar var, sabah 08:00 - akşam 17:30 kova bu durumdaydı, tespit güzel, evet iki kişilerdi, ben iki saatte yarım kilodan fazla tutttum, 30-40 tane vardı, orada balık tutan nadir avcılardandılar, bence en az 2-3kg vardı.
arkadaşlar, galataya gitmeyi planlıyorum, daha önce hep unkapanı körüsüne bakan karaköy tarafında avlandım. Boğaza bakan taraftan haberi olan varmı? bu kez farklı bir noktada avlanmak istiyorumda!
Dün galata köprüsünde biraz gezdik, kovalar istavrit doluydu, 2adet çinekop gördük ve bol bol iri kefal. Köprünün ortasına doğru boğaz tarafı istavrit boyları irileşiyordu. çapari kullanan 1 yada 2 kişi, herkes yemli takım ile alıyordu, yem karides.
Saat 16:00 galatadan geçtim herkesin kovası istavrit doluydu.avlanmaya gelenler bu saatte istavrit için gelsin derim.bir kiside 3tane çinekop vardı sadece
selamlar, 14.02// 15.02 // olarak gittim köprüye 14 te hava gerçekten çok kotu idi 14.02 de saat 20:00 02:15 e kadar durabildim .1kg yakın istavrit aldım çinekop tan eser yoktu. çarpma ile kefal alıyorlardı koprunun orta kısım koşelerinden.lufer ailesi belkide hiç gelmeyecek şubat ayının 2 yarısı tekrar bakmak lazım soguk zamanlarda sanırım balık açığa demir atıyor )
galata 13 şubatta istavritt yaptı 14 şubatta tık yoktu gece . istavriti uzun soluklu beklemek gerçekten sıkıcı çinekop kardan sonra vedalaşmaya gelmez gibi ..
arkadaşlar merhaba bilgisayarım bozuktu yeni yaptım forumu baktığımda kaba taslak galiba daha önce daha önce söylediğim gibi balık yok çarpma var onuda malzemeciler kapmış
arkadaşlar bundan istifade kendimize yeni avlaklar bulalım tavsiye mırmır zamanı eminden cevap bekliyorum ne yaptın unkaoanı ve galatadan boş döndükten sonra
15 şubat 2012... Bugün galata köprüsündeydim saat:13:00 - 20:30 saatleri arasında 1 kilo istavrit aldım irilerdi,ama ne çinekop nede başka bişi kalmış gitmiş hepsi başka avlaklar bilen arkadaşlar varmı oralara gitsek bide
selamlar, deniz suyu sıcaklığı ile alaka bir durum sanırım su soguk olunca lufer çinekop sarıkanat lufer zaten nazlı olan haliç e girmiyor su sıcaklıgınının biraz artması lazım gibi geldi bana
10.02.2012 Cuma gecesi Saat 00:00 Galata Köprüsündeydim Geceden yerimi aldım ama 11.02.2012 Cumartesi akşam 16:30 Kadar Tek bir balık alamadık. Kırgınlık geçer diye okadar beklememize ragmen düzelmedi. ama en güzeli uzman balıkçı abimizle gece boyunca mangalda çay keyfi, yakacak tahta kasa arama muhabbetleriydi. 18.02.2012 sabah 6 da galatadayım inşallah bu sefer kırgınlıklar geçmiştir. Bekliyoruz Seni Marmaranın Kralı Sarı kanatlar Elveda demeden gitmek yok ))