yeni aldığım 2. Oltamı denizle buluşturmak balıklarla tanıştırmak istiyorum bakalım balıklar beğenicekmi oltamı çok yakışıklıdır oltam
gelen raporlara göre bu hafta sonu haliç civarı yine hüsran olucak en iyisi tatlı suda turna denemeleri yapmak reeling
mm,bende kamışımı temizlemek amacıyla dolabın arkasına koydum dik bir vaziyette duruyordu kamışı alayım derken düşürdüm şuan dolabın arkasında nasıl alacağım bilmiyorum neyse ebeveynler eve gelince hallederiz
Bu gece galataya gideceğim. gece yemliye, sabah suyuna da çapari atıp dönmeyi planlıyorum. Galata hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı?
yaaaaaaaaaaaaaaaaa olacağı buydu millet kıraçaları yakaladı biz engel olmadık sonunda balıklar bize küstü gelmiyorlar
anavaşya başlamak üzere,bu istavrit sürüleri nerede abilerim ege açıklarında mı ? hiçbir yerden istavrit raporları gelmiyor şüphelendim istavrit stoklarını mı tükettik allah korusun,strese girdim yemin ederim
arkadaşlar güzel haberlerim var bugün galatadaydım 10 saatte 45 tane iri istavrit aldım balık yapmaya başladı 4 lü iğneye karidesi takıyorum her atmamda balık vuruyo bilginize
geçen hafta yoktu balık satte 1 tane çekerken bu hafta millet 2 dakkada bir istavrit çekti galatada beyler balık yapmaya başladı Allahın izniyle
balık var ama kıyıda yok bu su sıcaklığındada olmasını hayal etmek pek mantıklı değil.mayıs ayında doya doya çapari yapar herkes havalar böyle giderse belki biraz daha erken olabilir ama pek mümkün gibi gözükmüyor.Yemli olayı yavaştan yavaştan bollaşır gibime geliyor.