batuhan geçen hafta senin işin çıktı gelemedin gelseydin alıcaktık beraber balıkları bu cuma akşamı yine galatadayım beklerim
usta aranıyor... arkadaşlar bugüne kadar istavritten hariç çapari ile bir izmarit nasip oldu. daha doğrusu diğerleri ile ilgili bilgim olmadığından okuduğum kadarı ile denedim ama olmadı. acemilik işte. köprüye gidecek grup ile ben de gelsem kefal de olur başka bir balık da. yeter ki istavritten farklı birşey olsun. yardımcı olacak olan varsa takılırım peşine. unkapanı da olur galata da. reeling
tamam abi buraya raporumu bırakırım,mırmır alıyorlar mı bilmiyorum 2 haftadır balığa çıkmıyorum rüyamda balık görmeye başladım
Salı günü saat 09:00 gibi Galatadaydım. Yemli takımla istavrit avladım, sabahtan saat 18:00 a kadar toplam 14 adet iri istavrit aldım. Onuda belki biraz şans, birazda kendim yaptığım çapraz iğneli ince takıma borçluyum. Çünkü istavrite atanların çoğu en fazla 2-3 balık alıp öğleden sonra sıkılıp gittiler. Bir kısmıda kefal avına geçti. Köprünün haliçe bakan tarafının iki yanı da akşam üzeri güzel kefal yapıyor(kıyıya yakın kısımlar). Ancak alınan balıkların %70 ine kefal diyemeyiz, çünkü çoğunluğu ilarya dediğimiz yavru kefal boyutlarında. Dikkat ettiğim kadarıyla hiçbir vatandaşımızda büyük küçük ayrımı yoktu Özetle galatada kfal bolluğu dışında kayda değer bir balık görmedim...
bende persembe gunu sabah 6 da galata karakoy kısmındaydım.saat 7*8 arası bı sıtawrıt yaptı az bısey 14 tane alabıldım ancak caparıyle yemlıde kımse alamadı(tek tukler harıc).balık daha ıcerı gırmemıs acıktakı kayıkları bakılacak olursa az kalmıs balıgın gelmesıne .bıde unutmadan soluyum bı kac kısıde mır mır almıstı gördugum bilginize ratsgele
mırmır alanlar çarpmadır ben haftasonu mırmıra açılmayı düşünüyorum ALLAH kısmet ederse sizde değişik yerler deneyin balık sadece galatada yok her yerde war deneyim saray burnu yenikapı gidebilrseniz rumlei feneri garipçe yani her yeri deneyin gittiğiniz yerde sağa sola sorun burdan ne çıkar diye nasıl alınır ne kullanılır yardımcı olurlar
Köprülerden haberi olan var mı ? Arkadaşlar , Köprülerde balık akını var diye bir şey duydum ordaki malzemecilerden. Gidip gören varmı yoksa milleti oraya toplamak içinmi telefon açtılar....
milleti kandırıyorlardır. Bir aydır düzenli gidiyorum, az istavrit bol kefal dışında birşey yok. Bazen 1-2 izmarit, bazende çarpmayla mırmır alınıyor. kefaller olmasa malzemeciler kan ağlıyacak. bir akşam bizzat şahit oldum; yanımda malzemecinin telefonu çaldı, arayan balık durumunu sordu sanırım. malzemeci nasıl sallıyor, dün akşam lüfer aldım, az önce mırmır çektim, bu akşam daha umutluyum atla gel adam geldi bir saat sonra sıkılmaya başladı yine müdavimlerden birine sordu lüfer çıkmış diye, adam öyle bir sırıttı ki, keklendiğini anladı
arkadaşlar ben bugün çinekop aldım ada izmariti iri boy istavrit yer isteyenlere müdavimler harici bilgi werilmeyecektir