15.04.2012 Pazar Günü saat 08:00 ila 19:00 arası unkapanı köprüsündeydim. Yemli takım kesinlikle iş yapmıyor. Koyu yeşil organize çapari ile millet çok fazla istavrit aldı. Saat 17:00 ila 17:30 arası iri istavrit baskını oldu. Bu süre içerisinde en az 1 kg istavrit aldım. Ondan sonra kesti zaten. Saygılarımla
15.04.2012 Pazar günü saat 12:30 ile 17:00 arası av raporudur. Şiddetli Rüzgardan dolayı avı sonlandırmak zorunda kaldım. Kullanılan Takım : 8 li köstek Karışık takım (Beyaz Organze , Turuncu Organze , Yeşil Floş) Yer : Unkapanı Köprüsü Av: 48 Adet istavrit
Valla yağmur çamur demeden gidiyorum.İsterse taş yağsın hiç umrumda değil c.tesi-pazar evde oturacağıma giderim balığa herşeyden güzel diye düşünüyorum şahsen
cumartesi gecesi galata köprüsünde gece saat 11-11,30 de balık tutanların yanına gittiğimde 3-4 er adet olmak üzere yaklaşık 20 kişide sarıkanatlar vardı. gecenin ilerleyen saatlerinde ne yaptılar bilmiyorum... samimi olduğum 1-2 arkadaşla konuştuğumda çarşamba gecesinden itibaren gecede 10-15 adet gibi bir rakamda son 3 gecedir yakaladıklarını söylediler... köprünün boğaza bakan eminönü tarafından yakalıyorlardı.belki deneyen olsa diğer taraflardada olabilir... yer saklamayıda anlamsız buluyorum... ben ise tüm geceyi 25-30 istavrit ile tamamladım...
Ya Arkadaş Kimse darılmasında yer saklamanın ne manası var, Yani şunu söyleyim yer bulamadığında anlarsın demişsiniz bir arkadaşa İlyas Bey (Bulut1383) ama şuan paylaşım formunda olduğunuzu unutmuşsunuz balıkçılık paylaşmak demek değilmidir ? Bu foruma herkez paylaşım yapar ama siz gerçekten takip ettiğim yazılarınızda bazen balık çıkmaya başladı , başlamış yerine söylemem gibi yok müdavimlerine söylerim gibi cümleler kurmanızda müdavim birinin söylememesi gereken bir cümle kuruyorsunuz diye düşünüyorum ve eleştiri hakkımı kullanarak bu mesajı atıyorum. Çünkü eğer bir şey söylemek istemiyorsanız zaten buraya bunu yazmasınız diye düşünüyorum özel mesaj var ordan arkadaşlara müdavimlere atarsınız diye düşünüyorum. Her hangi bir farklı amaçla atışmak içinde yazmıyorum herkez bilsin. Arkadaşlar bu arada Cuma gecedende olabilir ve ya Cumartesi Galatada olucam büyük bir ihtimal cünkü 2,3 hafta ara verdim batu gibi Darkklyn Batu sende gideceksin herhalde görüşürüz olmadı.
kısmen doğru söylüyorsun bende senin gibi önceden aynı kelimeleri kullanıyordumsanki deniz babasının tapulu yeri sanki balıkların geçişine senmi izin weriyon gibi ama icraatte farlı oluyor kardeşim şimdi bu forumu kayıtlı olmayıp takip eden belki 50000 kişi vardır ben avlağı söylesem farzeledelim sen oraya gidecen balığın çıktığını duyan bu 50000 kişiden 1000 ogün boş olanlar oraya odaklanıcak ve sabah erken gitsen bile yer bulamayacan ben bunu bizzat kaçkere yaşadım bunlar deneyimlerim inşallah sen yaşamazsın balıkçı biraz zaman we emek harcayarak ne zaman neresi ne yapar öğrenir ben yakaladıklarımı gösteriyorum bilen kişi a bu balıklar çıkmaya başladımı o zaman falanca yerde bu zamanda bu balıklardan yapıyo der we avlağına gider
hadi ya kim rahatsız oluyormuş merak ettim. paylaşım rahatsız mı ediyor milleti. ha yer belirtmeyede mecbur değilsin ama yazdıkların da ya havada kalır yada efsane olur. ayrıca ben şimdi yazsam şu anda sarıyerde çinekop çıkıyor desem kaç kişi gider merak ediyorum. bilen bilir arkadaşım.
olaya farklı yönden bakalım abilerim bu forum sadece üyelere değil herkese açık,eğer avlak yerini verirsek herkes öğrenmiş ve balık sayısında azalış olur ))))
kimse anasından doğma yer öğrenmedi. çevreden arkadaştan forumdan v.s . balığı bilinçli amatör avcılar bitirmez merak etmeyin.