takmıyorum batuhan bnim kapı gibi 12 yıllık deneyimli ORHAN ustam war ne zaman nerde ne çıkar biliyor bende ondan öğreniyom
Beyler , Arkadaşlar lütfen forum kirliliği yapmayalım bu tip tartışmalarla raporunu veren versin vermeyenin canı sağolsun herkes tuttugu balıktan bahsetsin tutamadıklarından değil ve lütfen bu konuları kapatın artık hepiniz yaşınızı almış insanlarsını yakışmıyor bu tip konuşmalar lütfen.
Arkadaşlar bu tür konular daha önceleri forumda defalarca tartışıldı. Kimse burada yer/mera belirtmek zorunda değil. Ayrıca foruma sadece yer öğrenmek için girmek te doğru değil. Paylaşım yapmayanların paylaşım beklemeleri ne kadar mantıklı?? Almadan vermek Allah'a mahsustur..
bn sıze soluyum ozaman dun galatadaydımsabah 6'da gittim sırtmacılar mırmır sarıkanat mercan izmarıtı gıbı balık almıslardı gavanın aydınlanmasıyla çaparimi açtım karaköy unkapanına bakan kısmında 1er 2şer ıstavrıt aldım gecen haftaya göre cok guzeldı toplamda 46 tane ıstawrıt aldım.karsıdakı abıler (karakoy bogaza bakan k ısmında)yemlıyle ızmarıt ve koca koca ıstawrıt aldılar gördum bızzat.arkadasımı göturdum ılk defa geldı o bile 15 -20 tane ıstavrıt 1 tanede sardalya aldı (can abının yardımıyla ) durumlar bu sekılde herkese rastgele
Haliç ve çevresi çok hareketli anlar yaşıyor. Öğlen yüksek bir yerden görme şansım oldu. Hava normalken bir anda inanılmaz bir lodos fırtınası çıktı. Hortum benzeri bir fırtına yaşandı, binaların camları kırıldı ve çatılardaki çeşitli bölümler uçtu, denizde bulunan tekneler büyük sorun yaşadı. Sonrasında da Sarayburnu önlerinde bir tekne yanmaya başladı. 10-15 dakika sonra gelen söndürme teknesi tarafından söndürüldü. Fırtına da şu dakikalarda azalmış durumda. Umarım bir kayıp yaşanmamıştır bu olaylarda.
Köprüye mi dadandin aret :s ( öyle olmadigini biliyorum ) Bu lodos baligi bogaza sokar haftasonu iyi orta gol getirir
Berkan abiye ve Kadire aynen katılıyorum... Bende net olarak avlakların tarif edilmesinden mekan belirtilmesinden yana degilim. Cünkü forum konulari ve yazılanlar forum üyesi olmayanlarada açık, ayrıca hem forum dışında hemde forum üyeleri arasında deniz yaşamına zararlı olabilecek trolcüler tırıvırıcılar yasak avlanan gırgırcılar olabilir.. Ayrıca herkes ózgür düşûnce ve iradesiyle avlak mekanı hakkında bilgi verip vermemekte hürdür diye düşünüyorum... Birisinin bol av yapılacak biryer bildiği düşünülüyorsa o kişiye özelden mesaj atarak bilgi ricasında bulunulabilir, o kiside bilgiyi isteyeni forumdan tanıyorsa veya samimiyetine güveniyorsa mekan bilgisini verebilir... aksi durumda da kimsenin bişey söylemeye hakkı yok bence... Zaten geri kalan belli başlı avlaklarıda herkes biliyor.. saygılar, sevgiler
İstanbul'un her yerinde oldu. Bizim bahçedeki 30-40 yıllık ağaçların dalları kırıldı ,yerler kozalak ve kırılmış 2-3 metrelik dallarla dolu yakın bir avm nin tabelaları uçtu...
Bizim pendikte şirketin deposunun çatısı uçtu birde sokaktaki son model bi mercedesinde arka camını çatılardan uçan bir kiremit patlattı fena karıştı hava inşallah düzelir hafta sonuna kadar balığa gitcem bende..
ilk önce merhaba foruma daha yeni katıldım. abimlerim size bi sorum olacak. 22-24 arasında bir gün unkapanı galata köprüsü veya saray burnuna gitmeye planlıyorum.bu 3 yerden hangisi daha verimlidr bide bu 3 yerde nasıl takımlar kullanmalıyım.bana yardımcı olursanız sevinirim.......
mehmet duruma göre değişir yanında koyu yeşil pembe çapari bulunsun 0.15 e0.15 yemli 2takım bulunsun bunlar köprü için saray burnuna gideceksen takımların gövdelerini kalılaştır 0.25 olabilir
Sabah saatlerinde açık yeşil, öğle zaman 3 e kadar koyu yeşil ondan sonrada turuncu tüy beyaz çapraz iğne...... Beden ve kösteğe gelince patlamayacak kalınlıklar olmalı köprülerde en fazla .20 ...boğazda en az .25
Herkez Serbesttir belirtmeyebilir avlak yerini ama her defasında bakın mesajlara formu kirliliği nasıl yapılıyor izleyinnn birşey demiyorum sadece bakın yoksa konuda uzatılacak birsey yok ama 2 aydır falan zor dayandm en sonunda msj yazdım şunu da söyleyim o söyledi diye de koşa koşa oraya gidecek halimizde yok herkezin mekanı bellidir. bu adamlar ki galatada balık yok yok diye forumda mesajlar atarken 2,3 kilo balıkla dönüyorduk neysee konu bende kapanmıştır. Bu hafta sonu Balıkköylüyüz özledim ya reeling
onu bende çok merak ediyorum. özellikle anadolu yakasında bildiğiniz bir yer varsa açıklayın çatlatmayın adamı lütfen
Galata köprüsünde plastik bardakta canlı kaya kurdu satıyolar ama bardağı 2 TL ve kurtlar sadece bardağın dibinde