2gün önce fener iskelesi yanından 1,5 saatte 4 istavrit ve 1 adet sardalya aldım ama Haliç'te de yunuslar geziyor.
bugün sarayburnuna sabah saatlerinde gitti balık 0 denilebilir öğlen saatlerine doğru biraz yaptı ama kesti sonra.75 lik kurşun vardı uzağa atış yapamadım ama atış yapanlar birazda olsa istavrit aldılar.Öğleden sonra yine kesti neredeyse hiç çıkmıyordu diyebilirim.
Özkan abi selam, doğru söylüyorsun kumcuların olduğu bölgeden daha önceden kalkan tutuluyordu hatta bizzat kendimde şahit oldum, mezgite atarken büyük tava kadar kalkan avladı bir abimiz o balığı alana kadar baya bir uğraştı ve kısmetiymiş misinayı koparmadan aldı balığı... Ancak şimdilerde o kumcuların bölgesi eskisi gibi değil, ben o bölgede ikamet ediyorum ve DAha önce Kartal raporlarında da yazdığım gibi denizin dibi abuk subuk metal parçalarından yosundan geçilmiyo nerdeyse, oradaki gemiler birkaç seneden beri o avlağı çok kötü bozdular gözlemlerime göre şimdilerde değil kalkan o bölgede neredeyse mezgit bile kıyıya yanaşmıyor doğru düzgün... Ama tabi kısmet belki yine yapar bu sene ki İnşallah daha fazla bozmazlar o avlağı...
arkadaşlar dün veya bugün galataya gidenler oldumu istavrit durumu nedir acaba bilgilendiren olursa sevinirim.herkese iyi avlar...
Bugün saat 13 civarında Galata Köprüsünde dolaştım biraz. Balık neredeyse sıfır diyebilirim. Kovalar bomboş, hiç çeken yoktu...
Az once galata koprusu halice bakan tarafdan yayan gectim herkes sinek avliyordu, Not:dyo firmasi herkese suzgecli kova dagitiyordu
vallaha 2ncisni zor aldım ikincisini pet şişeyle aldım,millet eski kovasını veriyor ben ise pet şişe yarın bir daha gideceğim görürsem alırım
arkadaslar bayadır haliç ve çevresi balık raporlarını takıp edıyorum buqun katılmak nasıp oldu . fotograf ve vıdeoları buradan paylasacağım , p.tesı galata köprüsüne gitmek istiyorum balık durumu nedır bu aralar ? yada bu dönemde tavsıye edebileceğiniz bir avlak var mı? yardımcı olursanız sevınırım .. herkeze rastgele.
peki sarayburnu cankurtaran tarafında durum nasıl ?,abilerim yarın akşam galatada olacağım mırmır ve çinekop için denemeler yapmak istiyorum sizce köprünün hangi tarafında olmalıyım ?