kardeşim aklında bulunsun mırmırın en sık olduğu yer bnm gözlemlerime göre eminönünün boğaza bakan kısmı fakat bi püf noktası var. önüne değilde savurabildiğin kadar uzağa savur hatta çok boşsa kamışının atarı varsa 3 iğneli takıma kurtu sar . bi ucundan bi totosundan geçirme kafadan sok kuyruğa kadar sıyır ve ileri atmaya çalış boşluğunu al bekle. özellikle akşam 7 den sonra hep 3 lü çekerim bu yöntemle 3 de 3 yapar. hiç almama ihtimalin yok
YARDIMMMMM!!!!!!!!!!! Selamun aleyküm ARKADAŞLAR YARIN BALIĞA CIKMAYI DÜŞÜNÜYORUM . SARIYER VEYA YENİKAPI YA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM .SİZCE HANGİ YERDE ŞUAN BALIK ÇIKIYOR VE HANGİ TAKIMLA.CEVAPLAYAN HERKEZE TEŞEKKÜRLER..
bende eminönü tarafını seçmeyi düşünüyordum kararsızdım çok teşekkür ederim abi,kesinlikle deneyeceğim kamışımın atarı 100 ile 200 arası 150 gramı atarken bile esnemiyor bu akşam surf kamışla avlanacağım inşallah balık vurduğunu anlayabilirim kurdu nereden bulabilirim ?
batuhan galatada durum nedir kardeşim en son ne zaman gittin veya yakın bi zamanda giden arkadaşlar varmı acaba ?
son 10 günde 4 kere köprüyü gezdim her tarafını.bi defada akşam 8 9 arası bekledim öylesine sinek bile uçmuyo köprüde yalnızca akşam birisi köprüden ileri fırlatarak 3 lü takımla 3 er 3 er mırmır çekiyordu 1 saat onu izledim.
Kefal Yer Unkapanı Yemli 3 iğneli olta Yem : kurt cumartesi sabah 8.30 dan 11.30 a kadar takıldım. Kefal sürüsüne denk geldim. Şimdiye kadar hep istavrit avlamıştım.Hayatımda olta ile yakaladığım ilk büyük balığım olan 4 adet kefal ile avı sonlandırdım. Bir tane de numunelik büyükçe bir istavrit denk geldi. Sonuç:reeling Keyif : 8/10 Balık oranı : 5/10 Kalabalık : 6/10 Soğuk: 1/10 Uploaded with ImageShack.us
iyi günler, az evvel boğaz/kalenderin ordan geldim. sabah 05:30-08:00 arası deneme yapayım dedim. istavrit güzel yapıyordu. 7li 8li çekenler vardı ben seyrek aldım ama iyi ve iriydi yani. özlemişiz uzun zamandan sonra. bilginize. selamlar,
arkadaşlar galatada istavrit durumu nedir güncel bilgisi olan varmı ? Cuma akşamı gitmeyi düşünüyorum bilgilendiren olursa şimdiden tşk ederim.herkese rastgele kovalar bol balık dolar inşallah.