galatadan haber var mı ?en son sabah istavrit yapıyo diye biliyodum yarın ona göre gidicem..bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok güzel olur...teşekkürler reeling
bugun saat 06.00 da karaköy ün halice bakan tarafında oltamı suyla bulusturdum saat 12.00 da avımı bitirdim sonuç 2.5 kg istavrit , boyları iyi saat 9 dan sonra kıraça yapmaya basladı sabahın ilk saatleri daha verimliydi boyları gayet güzeldi ilgili arkadaslara duyurulur. raporlarınızı beklıyorum rastgele bol güneşler .)
abilerim galatada balık yoksa başka yerlerde şansınızı deneyin bu kadar basit değişiklik iyi gelecektir
aynen batuhan boğazın nerdeyse tüm sahil şeridi istavrit kaynıyor arkadaşlar bilginize ama 7 8 9 mayıs galatadan haberim yok belkide galatadada istavrit vuruşları başlamıştır.inşallah bu arada kıraça ve çarpma ile balık tutulmasına karşı olduğumu söylemeden geçemiycem..herkese iyi ve zevkli avlar dilerim.bu arada mayısın 27 sinde düğünüm var evleniyorum
oo hayırlı olsun abi bi yastıkta kocayın,başka ne denir bilmiyorum neyse,şu sıralar canım fena çinekop çekiyor,çinekopların tamamı dönüş yapsada çinekop yesem mrsparkle
galata köprüsü karaköy kısmı boğaza bakan taraf seyrekte olsa istavrit yapar diye düşünüyorum,eğer oradan verim alamazsın kuzey şeritlerini dene verim alacaksındır
dün sabah 7den akşam 9 a kadar galatadaydım..saat 10a kadar karaköy tarafı halice bakan kısımdaydım.7 ile 8 arası güzel çapariyle güzel istavrit yaptı.8den sonra balık boyları baya güçüldü. 8den 10a kadar da çok ufak istavrit yaptı.boylar ufalınca ben karaköy kısmına yemli denemeye geçtim.karides ve hamsiyle çok seyrek olsa da iri istavrit aldım.akşam 8den 10a kadar çinekop denemesi yaptım,sonuç alamadım.etrafıma baktım alanda hiç görmedim..yemli istavrit denemesi yapacaklara bi tavsiye yem olarak hamsi kullanın karidesden çok daha etkili bu sıralar.
Pazar günü galata köprüsü eminönü unkapanına bakan tarafındaydım çapariyle istavrit alıyorlardı, yemliye gelmiyor kraca geldigi için hiç ugraşmadan unkapanına gittim çapariyle 1kg yakın iri istavrit aldım 13:00 avı bitirdim.
bu kraçacılara ayar oluyorum banghead lütfen foruma şurada kraça çıkıyor falan yazmayalım herkesden ricam.