Bugün sabah 05:00 da Aşiyan parkın önünden aldığım av mutlu olduk inşallah devam eder. Strike pro sahte Uploaded with ImageShack.us
geçen pazar akşamı galatadaydm bir tane bile balık tutamadım istavrite çinekopa mırmıra izmarite denedim sonuç sıfır bu haberi duyduktan sonra hala gitmekle kararlı mısın gerçi sen bilirsin sabah seni ararım abi ona göre gelirim
maşallah tebrikler bende de strike pro sahte var,karaköy parkından denemeler yapıyorum yanımdakiler tutuyor ben tutamıyorum,bende dandik bir kaşık vardı onu deneyim dedim ilk atışımda balık binmişti,bir türlü rapala ilen balık alamadım,neyse tekrardan seni tebrik ederim abi
selam arkadaşlar dün 14,00 17,30 kadar galatadaydım gayet güzel istavrit vardı 2 li 3 li gelsede boyları güzeldi kovalar doluydu not kefalciler için denizin yüzeyi kefal doluydu
batuhan geçen hafta bende gittim dediğin gibi balık yoktu ama şuan durum iyi millet 3 lü 4 lü istavrit almaya başlamış
Sabah saatlerinde limon renkle iş yapıyor sahte. 2 haftadır her rengini denedim. Gerçi boğaza balık girdi şimdi markalı markasız tüm sahteler iş yapar diye düşünüyorum. Ama karaköy hala balık yapmıyor.
çapari mustafa bugün galatadan geçtim arabayla durakladım bi 5 dk baktım şöyle bi 2 kişi oltasını çekti peşpeşe biri 3 biri 4 adet orta boy istavrit vardı. kovalarise çok dolu olmasada fena değildi kardeşim.
selamlar abıler bugun sabah 06,00 karakoy unkapanına bakan kısmındaydım. hemen tahem takımları actım suyla bulusturdum.anında 1 tane aldım.bu benı umutlandırmıstI.sonradan at cek yapmaya basladım boylar gayet guzeldı orta boy ıebılırız.saat 10,00 'dan sonrada caparı uzagı fırlattım hemen wurdu bıaz oynadıktan sonra cektım 10 iğnenınde 10da fulldu .ama boylar kuculmeye baslamsıtı cok kucuklerı gerı atmaya basladım oyle oyle at cek yaptım 12 de'deavımı sonlardırdım. kılosunu bılmıorum ama ewde saydımda 74 tane ıstawrıt almıs oldum.herkese rastgele )
heyecanlandım şimdi köstek bağlaya bağlaya kancam kalmadı,ince takım yapmam lazım köstekte yok ne yapacağım bilmiyorum neyse artık yarın akşam karaköye giderim kanca alırım evdede bağlarım.abi keşke bu haberi vermeseydin ya ben şimdi cuma akşamı nasıl uyuyacağım
bende bugün bi göz atayım dedim köprüye ve karaköy parkına baktım.karaköyün boğaza bakan kısmına baktım saat 16:30 du galiba. kraça alanlar çoktu. baktım bi amca yemli atıyo köprünün orta kısmına doğruydu. dipten 5 dk da bi iri istavrit alıyodu. ortalama 4-5 dk da bi alıyodu balığı. çapariye karides takmış öyle deniyordu. uzun köstekli yemli takımlar daha çok iş görebilir. sonra dedim parka bakayim, dipte mavi duvarın orda 80 mt üstü atışlara en az 3 lü geliyordu. boylar güzeldi. balık yine açıkta ve dipteydi.
walla hawa tam aydınlanırken beyazlı kostek kullandım aldım.aydınlandıktan sonra herkes alıor bn alamıorumtakımı degıstereyım dedım yesıl caprı taktım bı attım 10 iğnenınde hepsı fulldu ama fazla buyuk balık bekleme arda gelıo buyuk ıstawrıtler bılgıne rastgele