Harika izmaritler, tebrikler.. nihayet bu sene izmarit te kendini gösteriyor, bu çok iyi.. geçen hafta marmara adasında benim çaparime atlamıştı 6-7 tane irisinden.. inşallah bu sene bolca olur izmarit, avı çok zevklidir..
çok teşekkürler arkadaşlar. arkadaşlar izmaritler gerçekten güzel iri ve yağlı ancak şöyle bir gözlemim var. bazı balıkçılar var.belli ki adam geceden gelmiş ve büyük yıkanma kovaları ile gelmişler.yanımda koskoca kovayı silme doldurdu ve ben giderken hala tutma çabasındaydı.Ben bu tip davranışlara çok karşıyım.Benim tuttuklarımı da adama versem onları da alacak ve hala balık tutmaya devam edecekti.
atakan abi bu konuda cidden haklısın geçen kış köprüde adamlar neredeyse balıkların soyunu kurutmak için sallıyorlardı oltaları, herkes kendi sınırını bilmeli
arkadaşlar ben siteye yeni abıne oldun bayrampaşadan sabah en erken saat 6 daarabavar nezaman gitsen boşyer yok tezgahçılar her yeri zapt etmiş budurumdan çok muzdaribim nasıl bir yol öneriri siniz yardımcıolursanız çok sevinirim herkeze rast gele
tuttuğumuz balıkları 3 kişi bölüştük mantıklı bir paylaşım oldu. bahsettiğim adamlardan koprude 2-3 kişi var. ama kovalarda en az 80 tane izmarit vardı. yazık yani kime ne kadar dağıtacaksın.Kaç kişilik bir aileye bakıyorsun.Satıcı tipli adamlarda değil belli işin suyunu çıkartmaya gelmişler.
Herkese selam, Galata köprüsü, 10:30 - 16:30 ince takımla istavrit denedim yok. Yine ince bir takım yaptım kurt ve karides le izmarit denedim o da yok. Toplanırken bir tane davetsiz kefal dışında bir şey tutamadım.Nasip değilmiş. iyigünler Selim
selamün aleyküm bişey sorcam unkapanının eyüp tarafında kalan parkta balık tutulurmu..*? istavrit falan filan
Tutulmuyor genelde. O yazın oluyor bilhassa. Yazında eline geçen bir takıma midye, karides, balık eti, tavuk eti, serum lastiği vs. ne bulursna tak, dibe indir. Ötesini mezgit halleder. İğnelerin biraz büyük olsunda, akşamı balıklara bademcik ameliyatı yaparak getirme.
Abiler hafta içi bir gün galataya gitmek istiyorum.Sanırım palamut var yanıma palamut çaparisi alacağım.100-150 gr kurşunla atılabilir herhalde?bunun yanında başka hangi balığa atabilirim bilmiyorum.Arabayı üsküdara bırakıp oradan vapurla geçmeyi düşünüyorum ama hayırlısı artık