bu sezon galatadan çapariyle 4 tane palamut yakaladım,yakalayamazsın diye bir şey yok sabah erken saatlerde çapariyle dene derim
çoktan hazır abi ) yarın köstek almaya gideceğim yarın akşam güzel bi takım daha yaparım,tamamdır bekleyin bizi palamutlar )
Perşembeyi Cumaya bağlayan gece oradaydım. Ne hikmetse sadece malzemecilerin kovalarında 2-3 çinekop vardı onlarda 13-15 cm. 3 oltanın 2 si yemli lüfere attım. hamsi-taze istavrit vs. tek vuruş olmadı. istavrite döndük yaklaşık 1 kilo istavritle bitirdik.
dün gece 2 arkadaş galata köğrüsü bogaza bakan karaköy kısımındaydık malesef dişli denemesi sonıç:0 (saat:19:00==22:00 arası
Oncelikle Herkese merhaba.. dun sat 7de galatadan av yapmaya basladım ınce beden ıle 5 lı cınekop takımı yaptım kucuk mantarlı ılk atıslarımızda yaklasık 1 sat ıstavrıt aldım.. yanımda kardesım ıstavrıt takımı ıle 2 tane cınekop aldı ben ıyıce kızmaya baslamısken bu duruma birde baktım ki küt..... sarı kanat aldım dserken saat 00,00 dogru 8 parca oldu 1 kıloya yakında ıstavrıtım yanımda.. bır abım var semten oda dıyor sefa palamut vuruyor ya yok cınekoptur dıyorum demeye kalmadı ırce bır palamut aldı bende hemen zokamı taktım sonra atar atmaz cok buyuk bır palamut aldım suyun ustunde takımı kopardı gıttı.. canımız saolsun ama kopru verımlı arkdaslar.. bilginize
Foruma yeni katıldım. Herkese merhaba. Bu arada ilk raporumu yazayım. Dün saat 17.00-01.00 arası iki kişi Unkapanı köprüsündeydik. Toplam iki iri sarıkanat ve 20 civarı istavrit aldık. Tam saat 01.00 civarı oltalarımızı toplamıştık ki yanımızdan iki kişi daha birer sarıkanat aldı. Yani biz ayrılırken tekrar dişliler gelmeye başlamıştı.
Arkadaşlar, ben de uzun zamandır özlemini çektiğim çinekop, sarıkanat, lüfer sezonunun siftahını yapmak için bu akşam saat 17.30 gibi Unkapanu Köprüsüne gittim... Köpruden balık tutmaya çalışan birkaç kişinin kovasında toplam 3-5 tane istavrit gördüm. Oradaki arkadaşların söylediğine göre dün o bölgeyi yunuslar ziyaret etmiş ve ortalıkta balık kalmamış. Daha sonra yine de şansımı denemek için köprüden Fener İskelesine kadar olan bölgede olta salladım, fakat nafile... Tek bir vuruş almadan saat 11.30 gibi boş kovayla eve dödüm.
Merhaba eminönü kadıköy iskelesinin sağı ve solunda dün ve bugün olmak üzere rapala ile çok güzel palamut alınıyor yarım saat önce oradan geçtim çok iyiydi ilgili arkadaşlara duyurulur
http://tks.ibb.gov.tr/noc-player.php?id=83&w=600&h=338 O zaman neden kimse yok orada canlı video linki yukarıda