"yeni kapıya yakın olanlar şok şok şok tekne masrafı olmadan kıyıdan çapariyle istediğiniz kadar istavrit avlayabilirsiniz" bugün yolum yeni kapıya düştü dedim bir bakıyım varmı tutan diye aman Allahım bir de baktım tutan tutana bir dayıya rastgele dedim başladık muhabbete tabi gözüm kovada baktım bi 20 civarı istavrit var sonra içimden geçirdim dedim aha burdada balık yok falan sonra işte muhabbeti ne zmandır burdasın falana getiripte yarım saat olmadı cümlesini duydum ve en geç 3 güne yeni kapıda olacağım kararını aldım ve istavritlerin boyu posu yerindeydi çeken full çekiyo haberiniz olsun saygılar.
Demek tek tük acaba geceden sabaha 2-3 kg alır mıyız? yada istavrit dışında deneyebileceğimiz balık var mı şu sıralar?
boyutlar normal,kıraça nadir geliyor ama şöyle diyim ben karaköy iskelesinde çapari çalışırken 1.5-2 saatte 3 kilo yakalıyorum orası sizin çapari takmınıza kalmış bir şey.
Dün haliçten bunu yakaladım http://www.facebook.com/photo.php?f...0269220194587.354116.595124586&type=1&theater
bu gece galataya gitmeyi düşünüyorum...yemli takımla sizce kova dolusu istavrit alabilirmiyim,yakın zamanda gece gidenler varmı ??
2 hafta önce galatada sabahladım orta boy istavrit seyrekti tek tük.sabah hiç balık yapmadı sıfırdı.bilginize arkadaşlar fakat son günlerdeki durumu bilmiyorum rastgele
ben dün gece galatadaydım saat sekiz buçuktan onbir buçuğa kadar iki buçuk kilo güzel boyda istavrit aldım yemli takıma gerek yok kovanı yeşil şimli çapariyle doldurabirsin