arkadaşlar bu gün galata ve unkapanını dolaştım galatada pek bişey yok bazı yerler izmarit yapıyor ama unkapanı galatadan daha iyi istavrit yapıyor
Bu gün 18:00 saatlerinde Galataköprüsünden geçtim. Kefal, İstavrit ve özellikle İzmarite atanlar çoğunluktaydı. Ve kovalar epeyce doluydu.Hayırlı Bayramlar.
bende senden yarım saat sonra geçtim ama nedense görmedim kefalde balık ekmek satanların ordan çıkıyor yenmesi biraz zor izmaritse belirli yerler yapıyor ama oralarda tabi doğal olarak müdavimler tarafından kapılmış
Dün (bayramın ikinci günü) sabah galatada istavrit namına hiç bi şey yoktu, unkapanına saat 9.30 gibi geçtiğimde kovalarda bolca istavrit vardı.Erken saatte almış olacaklar ki kovadaki balıklar cansızdı.Oradan balata geçtim bi kaç atış yapıp çaparilerimi denedim ancak üç istavrit alabildim. Bu gün direkt unkapanına gittim bu seferde unkapanı kurumuştu 9.45 gibi avı sonlandırdım.
dün saat akşam 10 da arkadaşımla galataydaydık niyetimiz sabahlamak ve istavrit tutmaktı ve sabah saat 8 kovada sadece 4 istavrit ve kısa bir kefal denemesinden ufak bir kefal sebebinin palamut ve yunuslar olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilemiyorum aynı zamanda saat sabah 7:30 gibi unkapanında geçtik fakat ordada hiçbirşey yok sade 3 kişi 1 er tane palamut tutmuş unkapanında bir iki denemeden sonra saat 8 de avı sonlandırdık. Bir sorum olacak kabataş da balık tutanlar orda balık olurmu bu ara ?
arkadaşlar balığın nereye gittiğini buldum bu akşam bir arkadaşımla avcılar sahılden tekne kiraladık dolum tesislerinin orda platform a tekneyi bağladık saat akşama doğru 5 gibi falandı çaparileri suyla buluşturmamızla beraber aman allahım sanıyede doldu çapari her attığım 1o lu çektim yaklaşık 2 saat ıcınde 4 ,5 kiloya yakın balık tuttum balıklarda öyle böyle değil yani takoz iri balık tekne motorlu saati 15 tl verdik tavsiye ederim arkadaşlar bol şanslar..
ya öylede biraz deneme falan takılırız denizde tekneyle daha güzel oluyo dolaşalım yoklayalım falan günlüğü 100 olsa 4-5 iyi
abicim ne 8 saati ya 2 saat yetiyo zaten cekmeye yetiştiremicen ben onlu çapariyle 2 saatte doldurduysam kovayı sen hayli hayli doldurursun biz 3 kişi gittik adam başı 10 tl verdık 2 saati toplam 30 tl tutuyor gidicek varsa tekne kıralayan adamı tanıyorum yardımcı olurum msj bırakın yeter..
aynen ustam. izmit ve istanbulda tekneyle 2-3 saatte adam başı 2 kilo almıştık geçtiğimiz hafta. 8 saat çok fazla gelir
Tekneyi alıp uzun olta veya silikon gezdirecekseniz, makul bir fiyat ama, gidip çapari sallayacaksınız, israftan ibaret sadece 5 TL'de olsa, 25 TL'de...