Cumartesi günü Allah izin verirse tek olta ile Haliç feshaneye gidecegim yanımda takım olarak çaparilerim 8 numara hepsi,3lü dip oltam,onlu kıbrıs takımı,kaşık (iş görürmü bilmem) yanıma alıp gidecegim hangi zaman aralıgında gideyim ?yanımda ek olarak hangi takımları götürmemi önerirsiniz
Denizbilimci (Hasan MISIR) az önce Haliç tersaneler mevkinden bildirdi. Haliç'e tonlarca atık madeni yağ, çöp ve her türlü pislik içeren bir sıvı yayılmış. Gemilerden olmadığı kesin, Logar kanalıyla basıldığını düşünüyor. Az sonra fotoğraflarını yollayacak. O şahıs yada şahısları bulup her türlü ihbar, denetim ve ceza imkanlarını kovalayacak. Ben duyunca çok üzüldüm, birileri Haliç'i temizlemek için kan ter içinde gece gündüz çalışırken birkaç aşağılık yüzünden onca emek bir anda anlamını yitiriyor. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=48848
valla fotolara baktımda içim yandı resmen kendi ayağımıza sıkmaya ne meraklıyız biz.be dingil o deniz senin babanın malımı istediğin gibi kullanıyon.gırgırcısı tırıvırıcısı bohçacısı yok yok bizim çocuklar anca lüferi palamutu resimlerde görecekler.
gece yemliye iskorpit geliyor belli yerlerden,yem olarak ne takıyorlar bilmiyorum ama kuyruk altı veya fileto istavrit yapıyorlardır
pazar günü yeşilköydeydim saat 16 dan akşam iftara kadar 17 tane zargana 3 tane kefal tuttum yeşilköye gidecekler şamandıralı tek iğneli yem kurt bulundursunlar güzel zargana yapıyor kaçırdıklarım hariç 17 tane tuttum bir çoğuda kaçırdım yer marina yanı
Arkadaşımla iftardan sonra galata köprüsüne gittik.Saat 11 den sonra çapariyle güzel istavrit yaptı.Arkadaşımla beraber yaklaşık 3 kg kadar istavrit yakaladık.Sahura geri döndük.v Birde düşüncesiz insanlarla münakaşa gerçekten insanın canını sıkıyor.Biz oltamıza takılan 7 yaprağı köprüden atıp ölmesin diye aşağı inip denize salarken yanımda 2 tane yaprak tutan kişi yaprakları kovasına attı.Denize salmasını rica ettim,triplere girip ''O da çimen olsun,yeşillik olsun '' diye cevap verdi..bu can sıkan olaydan sonra daha önce köprüde defalarca karşılaşıp,muhabbet ettiğimiz bizden yaşça büyük abilerle sohbet edip güzel bir akşam geçirdik.
emre kardeşim şöyle söyliyim geçen sene kış aylarında ne zaman gittiysem 2-3 tanede olsa izmarit aldım hemde boyu posu yerinde neyle aldın dersen boru kurduyla aldım
İftarımızı açtıktak sonra yine köprüye gittik.Biraz yemlide izmarite takıldık.akşam vakti tek tük geliyor.Yem olarak kurt kullandık.İstavritlerde çapariyle alındı. [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
arkadaşlar dün (cuma günü) unkapanında palamut almışlardı resminide cektim eklicem galatada istavrit çıkıyodu az miktarda un kapanında daha çok kişi vardı