============== Fiyatlarda bir terslik yok en azindan tezgahta yazan bu , ama istavritin iyi oldugu dusunulemezdi belkide ondan olsan gerek. En guzeli taze yem , kendin tutacaksin
geçmiş kurban bayramın mübarek olsun abi,tebrik ederim daha iyileri rast gelsin,bende 1.5 haftadan beri şehir dışındaydım,sarıkanatlardan uzak kaldım en yakın zamanda bir organizasyon yapalım abi reeling
Dün haliçte deniz polisi merkezinin oradan saat 10.00 17.00 arası dişli balık için olta salladım yem için orada satılan istavritlerden aldım,dün ki istavritler olduğunu söylendi , sonuç koca bir sıfır arada yeme iri istavrit geldi onuda yem yaptım taze yeme bile dişliler bile gelmedi,etrafımda bu saatler arasında toplam 4-5 dişli çektiler balık bir hayli azdı veya bana denk geldi bu bölgede daha önceden avlanan var mı ? boğaza git gel uzun sürüyor eyüpde oturduğum için halicin o bölgesi benim için çok ideal, son bir şeyde gece orada avlanmak güvenlik açısından sıkıntılı olurmu??
Hava karardıktan sonra şansını denesen sonuç açısından durum daha farklı olabilirdi.. güvenlik kısmına bişey diyemem..
güvenlikte sıkıntı olabileceğini düşünüyorsun sanırım, bana da öyle gelmişti zaten gerçi hemöen yanda polisler var ama burası türkiye senin benim gibi balık sevdalılarını pek sevmiyorlar biliyorsun,özellikle boğazda entel dantel tipler bizlerden nefret ediyor
Gece hava karardiktan sonra denemelerine keske devam edebilseydin , guvenlik konusuna gelince baska olta atan arkadaslar soz konusu ve polis surekli devriye atiyor yada nobet tutuyorsa sorun olacagini sanmiyorum ama yinede tebbiri elden birakmamak gerekli oldugu kanisindayim.
Bende G.O.Paşa'da oturuyorum.Şu sıralar boğaza gidemediğimden dolayı Haliç'te avlanıyorum.Sabah ve akşam denemelerim sonucu balık sabah daha verimli oluyor.Akşam unkapanı köprüsünü tercih ediyorum.
şimdi yavaş yavaş galata un kapanı ve haliç etrafında dişli kendini göstermeye başladı bundan sonra yer bulma puroblemi çok sık yaşanır
Bunu ben de düşünüyorum, benim için de en uygunu bu.. bikaç hafta önce saat 18'den sonra tamamen doluyordu köprü, şimdi daha da yoğun olabilir..
dün saat 17 da gürpınar tarafında dişli için oltalarımızı açıp atmaya başladık hemen yanımızdaki 2 tane gayet iyi boyda lüfer alınca heyecanla hızlı bi şekilde oltalarımızı açıp atış yapmaya başladık fakat yarım saat sonra rüzgar nedeniyle takımları tekrar topladık.ne yapalım derken hadi galataya dedik.7 de yola çıktı 7.30 sarayburnunda olduk ve 29 ekim gösterilerinden dolayı herkez arabasını sahil yolunda sağa çekmiş yolu tek şerite düşürünce 8.30 anca galatda olduk ve akşam 9 da oltalarımızı suyla buluşturduk.hemen bi dişli aldım.dedimki herhalde bu akşam balığı kırdık.ama ondan sonr amalesef beklediğimiz gibi olmadı gece 22 30 akadar 3 tane dişli aldım.iki arkadaşım malesefalamadı.sonra yağmur başladı ve tabiki takımları topla .tekrar beylikdüzüne .kullandığım takım kendim hazırlamış olduğum 0.30 köstek 0.34 bden berkley fc misinadan 3 lü mantarlı takım.
bu akşam saat 19:30 civarı yürüyerek galata köprüsünden geçtim hayatımda ilk defa bu köprüden bu kadar çok balık tutulduğuna şahit oldum ikişer üçer çekiyorlardı balıkları boş kova yoktu ağırlıklı olarak çinekop tutuluyodu ve dikkatimi çeken diğer bir husus büyük bir çoğunluğu mantarlı çinekop takımı kullanıyordu (bu takımı daha önce ben hiç kullanmadım) birde yem olarak hamsi kullanıyorlardı köprünün bir ucundan diğer bir ucuna yürüyüp giderken tutulan balıkları 20 olarak saydım...kısaca bu akşam galata köprüsü iyi balık yaptı
Saat : 21:00 - 03:00 Yem : İstavrit - Hamsi " Fleto " Takım : Klasik Mantarli Cinekop Takimi , 75 GR 3 Sarı Kanat , 5 Cinekop " Limitler Dahilinde " Saat 03 den sonra köprü iyice bosaldi , ozellikle bizim oldugumuz taraf " Halic e bakan kısım " 10 Mt de 1 olta atan vardi denilerbilir , aksam ezanindan sonra baligin " cinekop " yaptigi konusunda soylentiler var bunu hakli gostericek gorsel cokcaydi Yasak ise yariyor gibi , ama bu yetmez denetimlerin kesinlikle artmasi gerekir. Saygilar.