Dun aksam saat 21:00. / 22:00 arasi yol duzerhagim Galata Koprusunde disli akini yoktu Hafta sonu disli yapmior olusuna bir kez daha sahit oldum, hafta icine hazirlik yapiyorum umarim yanilmam
Dün akşam boğazda avlanmaya çıktım dönüşte galata ve balata uğradım.2 taraftada yüzlerce kişi olmasına rağmen kovalar boştu.Bol avlar dilerim.
Haliç Raporu Sevgili dostlar öncelikle sabah Balat tarafında kıyılara bakarak gezindim. Dişli çok az çıkıyor. Ama dikkatimi çeken şu oldu kıyılar resmen çöp yığını olmuş. Lütfen sevgili dostlar balığa gittiğimizde özellikle bu konuda duyarlı olalım. Balığa giderken yanımıza çöp poşeti alıp av sonunda çöplerimizi toplayalım. Otobüse binip Unkapanından geçerek Karaköyde indim. İki köprüde de pek kayda değer balık yoktu. Yarın da Lodos var. işaallah balık yapar. Kalın sağlıcakla:rapture:
Dun aksam 20:00 : 23:45 arasi Galata koprusu halic,'e bakan kisimda 6 parca disli alabildim , balik yok denecek kadar azdi.Araclar pazar olmasina ragmen cift sira park halindeydi , kirlilik konusuna bende katiliyorum bir cok arkadasim sadece bu yuzden kopruleri tercih etmiyorlar, tuvalet ve kirlilik konusuna ozen gosterilmesi gerekli. Lodos sonrasi disli umarim olur.
pazar günü kayda değer balık yoktu limit altı pek nadir dişli var o kadar balık yok yani. pazar günü saat 12 den akşam suyuna kadar denemediğim sahte kalmadı sadece limit dahilinde 2 balık alabildim birinide kedi kaptı
Mış,muş,miş banghead banghead hafta içi olan balık ne hikmetse hafta sonu kesiliyor anlamış değilim :der:
Bu akşam saat 19:40'da Galata Karaköy Haliç tarafından bu yakışıklıyı aldım.. peşinden de kilo kadar istavrit geldi.. başka dişli gelmeyince 21:30 gibi avı sonlandırdım..
Eyvallah Batuhan, balığın kralı boğazda ama boğaz bana çok ters malesef.. Bu aralar balık boyları çok küçüldü, dün köprüde en büyük hatta belki de tek büyük dişliyi alan bendim, çevremde başka hiç göremedim.. yaprakları bile sevinç çığlıkları ile kovaya atıyolar..
cumartesı aksam bogazdaydım 16 parça aldım sarıkanat cınekop karısık yaprak gelıyordu ama ıgneyı oyle bır yutuyorkı 15 dk rahat ugrasıyorum cıkarmak ıcın balık elımde kalıyor bu sefer rapor yazamadım evdekıler balıkları hemen sofraya teşvık etmısler asıl mesele bogazda sabahladım donerken karakoy uzerınden dondum ve ıskele yanındakı mekan da nasıl bır ınsan kalabalıgı var anlatamam gram adım atcak yer yok ve butun teknecıler karakoye gelmıs kıyıda çapari yapıyorlardı ve kıyıdakılerde aynı sekılde caparı ıle üçlü dörtlü cınekop alıyorlardı şaşırdım bende dayanamadım yorgun olmama ragmen at ceke basladm ama ne yeşil çapariye geldi ne çingene pembesine beyaz sımlı caparıye gelıyordu balık cok ıyı yaptı balık bırısyle sohbet ederken adam dunde yaptı 53 parca balık aldım dıyor çaparı ıle pes dedım
Sağol Hasan, sana da sartgelsin.. Evet Güray, ben de balığı karaya alırken iğnenin birini kesip karaya düştü, iğne ağzında kaldı.. Allahtan karaya düştü
arkadaşlar şunu belirteyim özellikle bugün sabah saat 8 ila 9.30 arası son zamanlarda iyi balık çıkan biryere gittim ve yanımda çapari olmasına rağmen rapalaya başladım ama şunu gördüm ki durum çok fena çaparilerle 4 lü 5 li istarvit gibi yavru toplanıyor rapala ve kaşığa da aynı şekilde yavrular geliyor arda irileri çıkıyor. belki bunu yazmam hata burada ama yakında çıkan av raporlarına dikkat edip lütfen ona göre yorum yapalım sağlıcakla kalın
balığın kralı boğazda fakat haftasonları tatile çıkıyorlar yarın karaköy iskelesinde biraz rapala ve çapari deneyeceğim
arkadaşlar bu gün galata ve unkapanına baktım galatada 20 altı genelde karaköyün 2tarafınıda gezdim. ama un klapanında genelde sarıkanat palamutta çıkıyor birinde 1 birinde 3 tane palamut gördüm un kapanında 6 kişiye falan baktım arabayla uygun olmuyordu millet nerdeyse üst üste unkapanında