Bu konuda çok haklısın, temizlik çok çok önemli.. ben de salı gitmeyi düşüniyordum ama şifayı kaptım sanırım, düzelirsem gidicem, düzelemezsem perşembe inşallah..
Gecmis olsun , tez zamanda duzelirsiniz insallah.Sali bende gidebilirim insallah bakarsin denk gelebiliriz
Günaydın Arkadaşlar... Unkapanı ve Galata köprülerinde yer bulmak çok zor bu aralar.. Balık çok güzel fakattt.. limit altı balıkları kovalarına atan YARATIKLAR var malesef.. Lutfen bu konuya azamii özen gösterelim.. Cuma akşamı Karaköy-Kadıköy iskelesinin oradan çok güzel sarıkanat aldık.. Limit altı enaz 10 tane geri iade ettik.. fakat aldıgımız balıklar nerdeyseee LÜFER.. gerçekten iyi balık verdi mera bize..Nihayet..
abi yardımcı oldugun için çok teşekkür ederim aynı zamanda allah acil şifalar versin bol bol geçmiş olsun
Bir arkadas ziyareti bir bardak cay icin galata koprusune iniyorum takim almiyacagim yanima olani biteni gelince yazarim Gorusmek uzere.
Galata 20 : 30 civari insan olarak kalabalik disli olarak insan kadar kalabalik degil , su hafta sonuna gore gayet guzel hava sert akinti halen soz konusu 100GR atilir durumda , bu aksam koprunun kapatilacagini " bakim icin " unutmamak gerekli , insanlar yavastan dagilir vaziyette , unkapani koprusune gecemedim ama kalabalik oldugunu duydum bilginize.
Galata'da balık durumu nedir? İzmarit avı veya istavrit çıkıyormu? Bu sıralar çaparideki tüyemi daha çok geliyor yoksa yeme mi iyi geliyor.?
İstavrit yem olarak hamsiye iyi geliyor.. dişli balıklar da hamsi ve istavrite geliyor.. gündüz çapari çalışıyor olabilir, gündüz gitmiyorum..
Sabah 7 gibi gidicem çapari denerim. Gelmezse yemli denerim karides ve kurt alıcam yanıma izmarit için zaten. Hangisini gelirse artık.
Selam , dun aksam istavrit iki koprude hic gorunmedi artik nasil bir korku saldiyda disliler diyerek olculer normal olmak kosuluyla sabah 06:00 kada Galata Koprusunde kaldim toplaminda ara ara sarikanat a ozellikle saat 03:00 donerek avimi sonlandirdim toplamin 36 Ad disli balik aldim suya iadeler oldu elbet , balik boyu cok buyuk degil biraz daha zamana ihtyaci oldugunu dusunuyorum Yem olarak : Hamsi , Istavrit " Taze " Agirlik : 75 / 100 GR Takım : Klasik 2'li Mantarli Ve Sabır Saygilar