Bir saat önce Unkapanı köprüsünde bir tur attım.İnanılmaz kalabalık ve tutulan balıklar yaprak bile değil desem yeridir.Bu nasıl bir zevkse anlamadım
============================- Pek siz ne yapabildiniz .? Bizim icin onemli olan bu , bireysel olarak ne yapabiliyor olmaniz. Oltadan cok, tezgahlara yonelmesi gerekir kolluklarin birilerinin isini duzgun yapmiyor olusu alisila gelmisin disina olmali. Bireysel olarak yuk dusuyor haberimiz olsun. Avlanirlen cevreyi temiz tuttugunuz icin tesekkurler.
Dökme lüfer satışı hızlı bir şekilde devam ediyor . Gerekli makamlara mail atıyoruz ama nafile . Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü adı altında yeni bir genel müdürlük oluşuturulmuş. bsgmihbar@tarim.gov.tr İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa Başvuru http://application2.ibb.gov.tr/forms/beyazmasa/ Bağlı bulundugunuz ilçe belediyelerine de sikayet te bulunabilirsiniz.
çetin abi bende dün akşam saat 22 civarında galataya balıga gittim aynen senin dedigin gibi yaprakları yakalamak için insana benzeyeyen mahlukatlar adeta birbirlerini eziyorlardı hiç olta bile açmadan evin yolunu tuttum bunasıl bir keyiftir anlayamıyorum bunlara yalvarsan bile anlayacak gibi deyiller adeta
http://img210.imageshack.us/img210/6862/imag1240.jpg Tek taraflı gitmemek lazım...Ben küçük yapraklar gelince kofana tutmuş gibi sevinen kimseler biraz rahatsızlık verici. Haliçte Rapalay'la güzel balıklar alan arkadaşlarda var ha onlarda küçük balık geldiği zaman bazen kovalarına atabiliyorlar ama onların hedef balıkları sarıkanat. Bugün daha Marmarayı terk etmemiş iri bir palamut ve bir kaç sarıkanat almış bir arkadaşımla sohbet ettim .Akıntı çok balık ise seyrekti.
Selamlar , bireysel olarak ne yapabilirsiniz konusunda su an icin koprure hayiflanmanin otesine gecmek pek mumkun degil gibi ama. bu degildirki sikayeylerde bulunamiyacagiz tutulmasi ve rand elde edilemesi yasaklanmis baliklari gordukce birilerini isini yapmaya zorlamamiz gerekir , benim fikrim bu yonde. Benim anlatmak istedigim budur. Dun : aksam 22:30 / 05:30 Yer : Galata Kopruye Bakan Kisim Takim : Klasik Mantarli Yem : Taze istavrit Flato / Hamsi Alinan : 14 Sarikanat 1 Lufer Rast gele.
Arkadaslarimizin yararlanmasinda yarar oldugunu dusunmekteyim , ihtiyaci olan arkadaslar kacirmasin. Ilan aciklamasini dikkatli okumali ve malzemeyi biraz arastirmali soylemek istedigimi anlayabilirsiniz.
Dungece galata koprusu raporu : disli yok denecek kadar azdi malesef bebe katilleri is basindaydi Gece yemli guzel istavrit cektiker tek tek ama; bazi isi bilenler cok guzel sarikanatlar cektiler neredeyse lufer olmuslardi hemde bayagi bir adet almislardi adamlar degisik birduzenek kullaniryodu su ustude atanlardan alanlar vardi sonuc olarak 10 disli ile avimi sonlardim....herkese tastgele
Pazar günü gündüz galata Köprüsü raporu Kayda değer balık yok. Çok az istavrit kefal maalesef yaprak (çinekop dahi değil) ...ve iğrenç bir koku
Pazar unkapanı öğlene kadar çapariyle epey çinekop yapmış, hatta lüfer alan bile olmuş.. malesef biz sabah gün ağardığında ayrıldık, nasip..
19/11/2012- 20/11/2012- 21:30 / 02:30 Galata Yemli Klasik 6 Parca disli , ev pek yoktu. " Galata Koprusu " Bu aksam umarim olur , bol sanslar.
Bu aralar nedense hep yunus var o yuzden galata verimsiz geciyor balik iceri halice kaciyor unkapani ve balat daha verimli olu diye tahmin ediyorum bu aralar tabi bunlar benm yorumlarim balat civari avlanan arkadaslar bilgi verirse sevinirim...