dün akşam (saat 17:00/21:00 arası) unkapanı dişli yönünden çok kötüydü ama işin tuhafı (en azından benim için o saatte )10 taneye yakın torike yakın palamut alındı.
Hava ve su durumu balik olacagina isaret ediyor gibi , yemek sonrasi galata koprusune inmeyi dusunmuyor degilim , haberdar ederim sizleri insallah.
ArKadaşLar Galatadan Dün akşam üzeri saat 6. civarlarında Bazı insanlar istavrite atıyordu. Bazıları ise çinekop a atıyodu amma velakin Çinekop yok denilcek kadar azdı, ama inanılmaz derecede sarıkanat ve lüfer vardı bir kaç kişinin kovasında tek tük palamut vardı. Dünkü Raporum arkadaşlar. Rastgele reeling
Rapor icin saolasin cumadan sonra belki dun aksamin acisini cikartabilirim, dun yemek sonrasi uyuya kalmisim gelismeleri buraya yazarim.
dün akşam saat 8 gibi bende o taraftan geçtim galata köprüsünde eminönü tarafı sarıkanat,lüfer ağırlıklı atıyordu-sirkeci tarafı da istavrit ve birkaç kişide izmarite atıyorum dedi... benim raporumda bu ama lüfer fazla göremedim çinekop ve sarıkanat vardı
Bu aksam inmek lazim desenizze iyi haberler bunlar . bu arada samatya tarafindan karakoye kadar motosikletle geldim kufer tekneleri kiyida ve fazlaca idi haberiniz olsun
yer : galata yem : taze istavrit flato kursun : 75 - 100 gr zaman : 17:00 - 23:00 tek tek alanlar oldu , su ve hava musait ama dedigim zaman diliminde disli balik olmadi diyebilirim , suda istavrit var yem ile yakalanabilir durumda gece yapabilir diye tahmin ediyor iyi geceler diliyorum.
Yazilanlar dikkate alinmiyor sanirim yada insanlar soru sormaktan haz almiyor enterasan kendi adima mobile ile yazar cizerim soru sormak bu kadar kolay olmamali garip. iyi raporlar
Arkadaslar cogu insan kopruler hakkinda av raporu vermek istemiyor zaten kalabalik oluyor birde forumda yazsak soyle luferler aldik boyle sarikanatlar aldik diye insanlar dahada yigilir onun icin yazmak istemiyorlar (tahminim)