Az once galata koprusu halice bakan tarafdan yayan gectim kayda deger balik yoktu kovalarda kefaller az istavrit aksamdan kalma olu cinekoplar vardi,yani kayda deger balik yok lakin aksam suyu ne olur bilinmez tabi. Ayrica bugun cumartesi oldugu icin aksam16 dan sonra koprunun asiri agirlikdan cokme riski var aman dikkat. (unkapani icinde gecerli)
Tahminlerinde hakli olabilirsin ama bu forumun kurulus amacina ve basliga cok tezat , yani interneti sadece kendi cikari icin kullaniyorlar gibi bir sonuc cikiyor yoksa benmi cok pembe dusunuyorum anlayamadim Saat 16 dan sonra koprulerin dolu olmasina alistik artik , araclari en azindan parklara yada uygun alanlara ( kopru uzerine degil ) cekerlerse cok guzel olur basim dun aksam catladi polis anonsundan. Zoka ve taze istavrit bu aksam is yapacak gibi bende gidebilir sonuclari burdan elimden geldikce yazmaya calisirim. Insanlik ve bir cogumuzun inanci geregi birbirimizi ve cevremizi yeterince dusunelim .( pet sise , tramvay yolu , cevre temizligi ) Aviniz daim olsun.
Adamlar köprüden aşağıya iş-yor uğur banghead banghead Hemen altdada nargila;beyaz geniş tabaklarda levrek vs vs sağ elde bira şişesi kafalar dumanlı Düşünebiliyormusun hiç balık tutanlar köprünün üstüne park etmek yerine karaköyde sokak aralarına park etsinler arabalarını...(sözüm meclisden dışarı) kendini bu kadar yorma bence.
Koprunun ustunde 1seritte park etmenin trafige hic bir zarari yok olayi trafik polisleri abartiyor bence isparka donusturulse (makul bir fiyatla)hem gelen rahat rahat baligini tutar hemde belediyeye gelir olur kimseninde ispark uygulamasina itiraz edecegini zannetmiyorum cunku o parayi katli otoparka veriyoruz zaten
Simdi altinhan yaptim baska bir is icin capari yapiyor kisiler ama balik yok denecek kadar az ( galata ) haberdar edeyim.
Selamlar sabah 07 gibi biraz dolastim , anlasilan o ki tatildeler eve gelir gelmezmez cozulen dislilerimi temizledim, sonrasinda biraz mantar aldim kavurdum, organik pazar kuruluyor ( kasimpasa ) tavsiyemdir. hava guzel belkide degerlendirmek lazim ama disli bu ara dis gosteriyor hayirlara vesile olsun.
Arkadaşlar genelde herkez dişliye atıyor bu aralar.hafta içi sarayburnuna gitmeyi düşünüyorum ama çapariyle istarvit yakalamayı düşünüyorum.İstavrit çıkarmı bu aralar çinekop var die yakalama şansım dahamı azdır.
istavritin olmasi bir yonden iyi bir yonden iyi degil fikrimce ama sarayburnu istavrit yapiyor bilgin olsun yaninda yemli takim bulundur, yem taze takimda sahane ise ne mutlu sana balik alamamak diye bir durum olacagini sanmiyorum.
Dun aksam galatada 7 adet lufere yakin sarikanadi kovama attim arkadaslar Resim yuklemeyi bilmiyorum ve cepten yaziyorum Yem:yeni tutulmus istavrit Igne:youwela 1307 4no Klasik mantarli 3 kostekli takim Kursun:125gr
karaköy sabah erken saatte kaşık ile iri sarıkanat ve lüfer yapıyor. sabah 1 saat hızlı sonrasında da . Av tüm gün çok seyrek olarak devam ediyor. ara ara palamut alınıyor.
Öğlen tatilinde Galatayı yürüyerek gezdim, kayda değer balık göremedim.. kovalarda ölü çinekop ve kefaller ile canlı iri istavritler vardı.. istavrit yemli tek tek yakalanıyordu o saatte..
cumartesı gecesi hava patlamasına ragmen halıcte yasak bır bolgeden zoka ıle 5 balık alabıldım cok zor oldu havadan dolayı hava yagmurlu olmasaydı %100 yılın en bereketlı avını yapıcaktım kısmet degılmıs .karakoy sabahları cok guzel çaparı ve kasık ıle dişlı cıkıyor aksamları kırlangıc alanıda gordum yemlıde karakoyde.
selamlar ; 18:00 civari galata koprusu uzerinden bir arkadasim disli baligin hareketlendiginin soyledi , son durum nedir acaba ? bileniniz varmi acaba?
Galata garip bir her yer ayni baligi yapmiyor koprunun her bolumu farkli halice bakan bogaza bakan kisim cok farkediyor genelde bogaz karakoy tarafi cok verimli (benim gozlemim)