Suan galata koprusinden aracla gecitorum trafik var balik malesef yok.az once unkapanindan gectim ordada balik yok
Trafik malesef bir cile oldu inanimizin ALLAH yardimcisi olsun, tesekkurler bilgilendirme icin. Bu arada motosiklet kullanicisi olarak araclarin icindeki insanlari vizor arkadasinda izliyorum sonuç ; iyi degil. Hos kaliniz.
Meslek grubunu gecmis bu durum benim sahsi fikrim bu insanlarin beyinlerin kaynadigini " trafik cilesi yuzunden " fark edilmemesi imkansiz , kisi sorumluluk ve kendi sahsi sagligi icin calismanin disinda cikmamali , bu duzen is degil Konumuzun disina cikiyoruz bu iyi degil Bu aksam galata inecek olan varmi acaba?
Dün akşam galata köprüsü pek verimli değildi bizim acımızdan, köprü üzerinde araç bırakmadılar, çekiciye dikkat.
Selam Arkadaşlar.. Cuma akşam Haliç civarında olmayı planlıyoruz bir kaç arkadaş.. Mera konusundaki fikirlerinizi almak isterim.. Ayrıca hava durumu hakkında bilgi verebilecek arkadaşlarıma da selam olsun.. Bize katılmak isteyen arkadaşlar özelden yazabilir.. Herkese bol şans..
hasan abi *** sabah tekne ile ortaköy açıklarında ıdık sabah hava lodos esıyodu balık cok nazlıydı yaklaşık 22 parça sarıkanatı kandırdık hava su an döndü akşam suyunda haliçten balık alırsınız
Eyvallah Mustafa... Biz Cuma akşamı gidip, Cumartesi 10-11 gibi dönmeyi planlıyoruz.. Haliç veya Karaköy cıvarında oluruz kısmetse.. Hava yağmurlu diyorlar.. Bu konuda rapor verebilecek üstadlar var mı..?
Cok garip , hava musait gibi gorunuyordu oysaki gelen raporlari inceliyorum enterasan geliyor. Galatanin bu denli verimsiz olsunun aciklamasi olsa gerek?
az önce galatadan geçtim her kovada en az 8-10 sarıkanat hatta lüfer vardı ama her zaman ki gibi kalabalık da var...bir tane de iri eşkina vardı
Dedigim gibi enterasan bu isle kismet isleri bir kez daha ispata dogru gidiyor isler bu aksam var yada yok ben hazirlik yaparak cikicam nasip olursa
bu akşam balık alırsın gibi geliyor bana.yem genellikle istavrit gördüm ama galata hep hamsi kullanıyordu.hamsi yemiyor demekki...
Havanin durumuna gore motosiklet ile arsinlamayi dusunuyorum galatadan basliyarak bogaz hattini , yem olarak istaviti tecih edicem umarim taze bulabilirim " havyarsiz " raporlama yaparim kismetse.
Unkapani koprusu bayagi boş yagmurun etkisi sanirsam...balatdan kiyidan yemli atanlarda var herkes kismetinin pesinde,yagmurda olta sallamakda ayri bir zevk.