Sağolasın.. saat 17-21 arası avdaydım ama 19:30'dan sonra vuruş bile yoktu.. köprü gündüz çok güzel av veriyor bu aralar, akşam kesat, ama gündüz de iş güç var malesef.. daha güzelleri oltanda olsun..
Sağol Fatih, hakkaten yokluk var, ben de fazla alamadım zaten, gördüğün kadar işte, o da zorlaya zorlaya.. köprü gündüz verimli bu aralar, öğlen tatilinde mi gitsem naapsam
Bu sabah 7 gibi oltami galata koprusu halice bakan eminonu tarafindaydim su cok bulanikti 2 saat kadar yemli istavrite attim 15-20 civari istavrit aldim Sonra gunes biraz cikinca capariye dondum 1kilodan biraz fazla istavritle eve dondum Disli balik 2 kisinin oltasina birer tane takildi baskada gormedim hava ruzgarliydi biraz balik yok denecek kadar azdi herkese rastgele
Hadi hayırlısı, bu kadarla yetinme, oltana daha fazlası gelir inşallah :thumb: Köprüler sürpriz yumurta gibi, açana kadar içinden ne çıkacağını bilemiyorsun.. bir gün balık yapıyo, birgün yapmıyo.. hatta gün içinde belli saate kadar sağlam balık yapıyo, belli saatten sonra bıçak gibi kesiyo, kısmet.. tabi burada hedef balığın ne olduğu ve hangi yöntemle avlandığı önemli.. pazar günü bir arkadaş öğlen üzeri 20 civarı sarıkanat almış köprüden hamsiyle.. istavrit te olsa yine de almışsın nasibini, afiyet olsun..
Berkan abim maşallah dizmişsin güzelleri :thumb: tebrik ederim, afiyet olsun, niceleri rastgelsin abi :thumb:
Daha iyileri sana rastgelsin Ersin Arkadaşlar bu arada unkapanı köprüsünden güncel bilgi geçecek birileri var mı?
sabah köprüden yayan geçtim herkes çapari atıyodu (gördüğüm kadarı ile) 5-6cm balıklar kovaya :ban: su bulanıktı niye bulanıksa anlamadım yağmur falanda yağmadı :mmph:
berkan abi tebrik ederim,daha iyileri rast gelir inşallah yarın haliç taraflarında rapala denemesi yapacağım raporu yazarım
Boğazdan basılan su bu günlerde bayağı bulanık akıyor.Halic in bulanmasıda ondandır.Kağıthanenin yukarısında dere içinde çalışma olduğundan bahsediyolar.ondan olabilir.Normalde yağmurlu günlerde su basımını durduruyolar basmaya başlayınca bi kaç saat bulanık akıyo sonra düzeliyo.Ama bir haftadır su bayağı bulanık akıyor.