Mutluluk bankasının BALIKAVI şubesinden 2013 [Yeniyıl tarihli] No'lu hesabınıza 365 GÜN DAHA yatırılmıştır. MUTLU bir şekilde SEVDİKLERİNİZLE harcamanız dileğiyle Yeni yılda ,herşeyin gönlünüzce olmasını diler. Tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim.tefo32
Trafik kameralarindan gordugum kadariyla galata ve unkapani kopruleri full cekiyor (Bogaz hattida)Umarim guzel raporlar gelir bu gun....
Abiler merhaba haliç kıyısında çapari ile istavrit avlamam için hangi ölçülerde bir çapari takımına sahip olmam gerek ? Ve kaç gramlık kurşun kullanmam lazım ? Tabiiki kıraçalar denize iade
arkadaşlar, bu eminönü köprüsü yada unkapanı köprüsü hangisi populer ise yemli istavrit ile çinekop yakalamak istiyoruz. boğazda kullandığımız dip şamandıralı hırsız takımımı atıyoruz.yoksa oranın usulleri farklımı? boğazda yemli genelde akşam işyapar. eminönünde de öylemi?
Köprülerde kıyıdakinden biraz farklı sistemler kullanılır. 2 hırsızlı zoka, 3 veya daha fazla köstekli mantarlı/mantarsız 2 yada 3 hırsızlı asansör takımları kullanabilirsiniz. Köprülerde genelde akşamları hava kararınca yapıyor ama durum şuan farklı da olabilir. Köprülerin popülaritesi değişken olabiliyor, galata sinek avlarken unkapanı coşabiliyor keza tam tersi de olabiliyor.
Teşekkürler dediğin takımı hiç gormedim ama anladığım kadarıyla ikili üçlü capari şeklinde kostekleri 25cm yi geçmeyecek mantarlı yada mantarsiz 2 iğneli zoka Balıklar fleto yapılacak Teşekkürler
Bu soguk havada yasli abinizi kopruye goturmeyin cunku balik bu sezon icin bitti He istavritte tutariz diyorsaniz tamam...
Biraz daha soğusun hava , 10 günü geçmeyen sert soğuklar başlasın şov başlar köprülerde . Gerçi bu su basma işi balığı daha içeri çekecek gibi duruyor.
İşte o zaman da soğuğa dayanabilen balığı alır.. ben geçen sene buzlu bir havada unkapanı köprisünde sabahladığımın ertesi günü 39 derece ateşle sayıklayarak acil servise kaldırılmıştım..
Gene balığı mı sayıklıyordun abi yoksa vuruyorr.... tasmalamam lazım..... sarıkanaatt.... sarıkanattt......