oltaları kaldırdım zaten abi artık havalar ısınınca anca çıkartırım çatıdan,sogukta balık akıl işi değil zaten balıkta yok
Doğru diyorsun değerli arkadaşım oltaları kaldıralım. Fakat kepçeleri hazırlayalım zira kar yağmaya başladı Kulağına kar suyu kaçan balıkların kıyıya vurması yakındır
haliç gözlerim gibi olacak diyenlere vede haliçin suyuyla oynayıp işte bilmem kaç çeşit tür yaşayan balık var diyene ve şakşakçılarını hasköye davet ediyorum.gelsinlerde su üstüne çıkan kefalleri saysınlar.ölü balık dolu her yer.
Ozkan arkadasimizin gaziyla kopruye gittim ama malesef disli yoktu (Saat 3-5 arasi yapmis)yemli istavrite attim 1kg ye yakin guzel iri istavrit Alip evime dondum
Hadiya cok uzuldum idk bende saat 4 civari misina almak icin kopruden gectim bogaza bakan taraf seyrek fakat halic kismi cok hareketli idi kovalar dolu baliklar canliydi sastim kaldim.
Cumartesi saat 3 gibi galatadan geçtiğimde karaköy haliç tarafı acayip çinekop yapıyordu. Dediğim gibi balık genellikle çinekoptu ve küçüktü.
Ben gidecem ne olursa olsun araba çalışmadı metrobüs sağolsun . Uğraşamam şimdi akü takviye edecek adamla
9-10 gibi çıkarım , arabayı ( 6 silidir ) çalıştıramazsam yallah metrobüs ile ayvansaray ordan taksi ile galata..
Arkadaşlar merhaba; bugün haliçde rapala ile 3 arkadaş avlandık bunlar benim kandırdıklarım,daha büyükleri size denk gelsin. balıkların çoğunluğu altdaki sahtenin 7 ve 9 cm si ile avlanmıştır ilgili arkadaşlara duyrulur.