Bizim dünki 50 kişilik organizasyonda herkes 170 gram kurşunla rapala atarken arada biri 20 gram kurşunla çapari atıyordu. serçe parmağından küçük mini kraça yakaladığında mutluluk çığlığı atıyordu. Belki ilk kez balık tutuyordu . İlk başladığımızda hepimizin yaptığı hatalar. Kırıcı olmadan müdahale edilmeli ve tatlı dille uyarılmalılar bence. Ama bu köprüler için geçerli değil. Tek dertleri boş dönmemek yada satabilecek kadar balık yakalamak. Orası ayrı bir dünya.
herkeze iyi günler bugün saat 11 civarı galata köprüsünden gectim karaköy tarafından boğaza bakan kısmında yemli iri istavrit ve izmarit alıyorlar ama çok yoğun değil köprünün halice bakan tarafı boş gibi boğaza bakan taraf eminönü yönündede durum aynı bide kıraceciler var cyrr onun için uğraşıyorlar .
dün 17.00 ile 21.00 arası galata eminönü boğaza bakan taraftan,8 adet iri dişli aldım.yem hamsi mantarsız 3 iğneli,3 köstekli takım..balık dipten 3-4 tur yukarda..http://img825.imageshack.us/img825/1944/1009185d.jpg
Bilgilendirme icin tesekkurler , guzel av masallah. 15:00 / 16:00 Galata Koprusu tek vurus alan gormedim. Olta atmadim sadece izlemekle yetindim , kiraca icin soylenicek sey yok. Videodaki goruntuden cokca mevcut. https://vimeo.com/55446711
Kraçayı 3 & 4 no iğne iLe şakşak stiLde yemLi avında kuLLanın çok iyi sonuçLar aLırsınız boğazda gündüz...
Ben tesekkur ederim hazır, bende sadece dipnot baanında yazdım hazır akLıma geLmişken paylaşayımda arkadaşLarım faydaLansın bu durumdan diye
Dün akşam saat 17.00 ile 00.30 arası Unkapanı Köprüsü'ndeydim. Dişli balık yok denecek kadar azdı. Tüm gece boyunca yalnızca 1 çinekop alabildim.banghead Ama yemli takımla istavrit alınabiliyordu. Ayrıca hava çok soğuktu. Orada söylediklerine göre çarşamba ve perşembe akşamları bol dişli alınmış. Ben salı akşamı oradaydım birde dün (cuma) gittim. Bu balığın benimle bir alıp veremediği var herhalde idk
22:30 / 03:30 Galata bogaz kismi kullanilan yem hamsi / istavrit klasik takim , vuruslar zayif alabilen birkac kisi. Kopru haftasonu olmasina ragmen bos , havanin soguk olmasindaki buyuk etken , son durum bu sekilde.
Bende aynı senin gibi ne zaman gitsem balık olmuyo.ya bir gün önce ya birgün sonra balık oluyo.işin kötüsü bir arkadaşım gidip balık tutarak gelirken benim elim boş döndükçe bizim hanımın alaycı ve beceriksiz olduğumu anlatan ifadelerinden dolayı bir gün köprüden atlayacağım galiba.Sanki adam balıklardan tüyo alıyo ne zaman gitse balık var.ben gidince yok.Hadi ben beceriksizim.köprüde kimse tutamıyo. geçen gün yanımda birine söledim ben şanssızım ben geldiysem balık olmaz diye adam bir saat sonra sen uğursuzsun diye tasını tarağını toplayıp gitti.Bir diğeri benim yanımdam köprünün karşı tarafına gitti.En sonunda çantamdaki bütün kurşunları toplayıp kurşun dökücem.
köprüde bugün balık çok seyrekti,sabah yine kıraça katliyamı yapılmış,çino boyları çok ufalmış bana denk gelmedi ama alan çoktu.6 balık ile günü bitirdim artık oltalar çatıya nisana kadar balıkları tatile gönderdim.
Az once galata bogaza bakan kisimdan gectim sifira sifir elde var sifir.bol ruzgar bol soguk var. Hasan aklinda kalmasin diye yazdim