Yorumlardan anlasılan bu durumdan buyuk yogunluk sikayetci , ama bireyselin disina cikilmamis yada cikilsada ardi gelmemis hesap sorulmamis , ben kendi adima ardina variyorum yani en kotu sikayetin ardinda duruyor gerekirse ( zamanim var ) gorevi kotuye kullanmaktan dava ediyorum. Bu durum sadece koru trafigi icin gecerli degil. Madem boyle bir sorunla karsi karsiyayiz neden aramaktan cekiniyoruz buda anlasilabilir degil , koprulerin parali olmasi ise tek sorun bunun uzerine oynamali ama sanmiyorum , temizlik istemek suc islemek gibi bir durum soz konusu olmus.Bunun onune gecmek icin en cabaliyacagim Eee rapor yokmu
Arkadaslar canli rapor.unkapini ve galata kpprusu ikiside balik yapiyor.ozellikle guzel istavrit yapiyor.cinekop ve kefal alanlarda gordum.kefal cinekop tektuk ama istavrit baya bol.aracla gectim.
avrupa yakası kıyı raporlarına eklediğim videoda standart boylarda var... videoda yer galata köprüsü ,ama anlık ve günlük değişkenlik gösteriyor tabi.
Malzeme almak için karaköye gittim,saat 18 gibi dönüşte köprüye baktım karaköy tarafına adım atar atmaz peş peşe iri sarıkanat çıkardılar içim gitti(klasik köprü 3lü takım)sonra az ilerdende çeken oldu,orta taraflara geldiğimde kovalarda ciddi miktarlarda iri sarıkanat vardı,limit altıda vardı ama azdı, ve genelde balıklar canlıydı akşam sularında iyi balık yapmış bazı kaplarda ciddi miktarda vardı
yer : galata ( halic ) takim : klasik yem : hamsi / istavrit zaman : 22:00 - 01:00 Vurus zayif , cikan disli limit alti. tadi yoktu 01:30 eve dondum , giderken balik alan arkadaslar vardi (nadir) ama disli zayif bilginize.
galata boğaza bakan taraf daha verimli kardeşim,2 akşamdır yayan geçiyorum herkesde balık var vuruş var,benim gözlemim bu yönde lakin bu akşam galata köprüsü aşırı yükden çökebilir aman dikkat
Ozkan soylediklerinde haklisin , halic degil bogaz kismi daha hareketli, inanirmisiniz istavritin is yaptigi yer diyebilirim. Halicte vurus alamazken bogaz kisminda istavritle at cek yaptigim oldu, dun aksam zaten zamandan da bellidir sadece hava almak icin ciktim gibi bir sey. Haftasonu zaten olta atmak icin yer olmuyor olsada malum durumlar evde dinlenip rapor beklicem.
Şimdi geçtim köprünün boğaz tarafından.. kraçalar lepistes boyutunda, bildiğin akvaryum balığı.. içini temizle, geriye kalan kafa, kuyruk, kılçık.. kovalar bunlarla dolu, yazıklar olsun..
Berkan abi, Fazlasını hakediyorlar.Bende bugün aşiyanda denk geldim.Çapariyle topladıkları yetmiyormuş gibi, kıyıya sıkışan kraçalarıda kepçe ile topluyorlardı.Bir kova doldurmuşlardı. Ama can sıkıcı olan durumlardan biride, bu yazdıklarımızında sanki mera söylemişiz gibi algılanıp 'aha şurda istavrit çıkıyormuş' diyip katliama devam edilmesi.Maalesefki bunu forumdan aktif olan arkadaşlardanda yapan var, ama herkesin bir sebebi(kılıf) var.Neyse uzatmayayım..
Yok abi zaten sana mera söyledin demiyorum.Bunu bile öyle algılayanlar var diyorum.Yazıklar olsun dediğini görmüyorlar,sövdüğümüzü görmüyorlar.Sadece nerde ne çıkıyor ona bakıyor direk gidiyolar.Bunu hakikaten anlayamıyorum.
vatandaşlar kraça katliamı yaptılar bugün yazık valla serçe parmak boyunu geçmiyor balıklar, adamlar zevkle tutuyorlar ya yazık günah.
herkese selamlar,bugün iş çıkışı 2 arkadaşım ve üniversiteden hocamla köprüye gitmeyi düşünüyoruz.şu an bi değişiklik yok.fakat 2 sorunum var. 1.toplam 4 kişi pazar saat 17:00 gibi nasıl yer buluruz ? 2.bu havada arkadaşlarımı ve hocalarımı eve gitmekten nasıl caydırabilirim? geçen gün ki fırtınada sabaha kadar köprüdeydim.ıslandım vücudumun kuru hiç bi yeri kalmadı üşüdüm,terim soğudu tekrar üşüdüm.köprü kapandı 1.5 saat kurudum tekrar ıslandım tekrar üşüdüm.parmaklarımı ve ayaklarımı hissetmedim ama hayatımın en bereketli avını yaptım. acaba o saatde köprüde yer bulunurmu.her ne olursa olsun bu sevda uğruna herşeye katlanmaya hazırım.2006 da geçirdiğim gribal enfeksiyon dahilinde yoğun bakıma alındım hayati tehlike söz konusuydu ve anneme kağıt imzalatmışlar ateşim 42 dereceye çıkmış ve hücrelerim erimeye başlamış yoğun bakımda buz kütleleri attılar üstüme kolaya attığımız buzlar gibi işte. öyle bi havuza girdim ve gerisini hatırlamıyorum hastane çıkışı doktor hayatda yaşayabileceğin en büyük soğuk algınlığını yaşadın daha ömrün boyunca soğuk algınlığı geçirmeyeceksin lafına güveniyorum.. ve gerçekten 6 senedir iliklerime kadar donma hissi hissetsem bile burnum bile akmıyo :S o yüzden ben bu gece balıkta olucam ve tüm tedbirlerimi aldım içlik yağmurluk bot dağcı montum ve eldivenlerimle hazırım bekleyin beni dişliler