Herşey Bu Fotografla Başladı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında volex21 tarafından paylaşıldı.

1. GanGBoi

GanGBoi Gürkan

Favori Kamış:
    APIA Foojin'X Grove Stream 93ML, MajorCraft Cross Ride XRS-1002H
    Favori Makine:
    DAIWA Morethan Branzino 2508SH LBD, DAIWA Catalina 4020PE-H
    En İyi Avı:
    48cm 1170 gr Levrek, 45,5 cm 790gr Kofana
    Büyük bir zevkle okuduğum bir rapor, tebrikler Volkan abi. Yağmacılar sinirlerini bozsa da güzel günler geçirmişsin avda, daha nice güzel avlar gerçekleştirirsin umarım:thumb:

Lüfer Tekirdağ'da patlama yaptı ama benim işlerin 2-3 haftada bir haftasonuna sarkması yüzünden o zevki tadamadım. Yakaladığın lüferlerin boyları gayet güzel, zaten egeye gelene kadar büyüyor sarıkanat çinekop kalmıyor hiç. Lezzeti konusuna gelince mangalda öyle bir oluyorki lüfer kılçığı kalmaz tabakta:thumb: ama sanırım bu sadece karadeniz ve marmarada yakalanan lüfer için geçerli:confused: Ege ve akdenizde sular daha sıcak olduğu için yeteri kadar yağlanmıyor ve lezzetsiz kalıyor balık.

İnşallah gerçek levrekçilerle nice güzel avlar gerçekleştirirsin abi, rastgele:thumb:

2. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    :p :p :p :p Kim kaybetmiş 184 taneyi Volkan, kabartmayalım lütfen, gözümüzle okuyalım :p :eek: :D

3. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    volkan abi döktürmüşsün yine maşallah, semaverde yanından eksik olmaz hale geldi. sen şimdi levrek sırasını saldın öylemi, sıra kimde acaba :),

avların daim olsun abicim. tebrikler.

4. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    tebrikler Volkan senin bu fotolardan sonra ilham alan çok olur :),
    bu arada takımlarının kurcalanması gerçekten çok sinir bozucu.. banghead

5. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Teşekkürler Gürkan. Belki de lüferleri yapan becerememiştir. Herkes güzel deyince benim de içime kurt düştü şimdi. :D
    Bence yağmacılar bu yazıları okumuşlarsa çoktan tövbe etmişlerdir. :D
    Sana daha güzelleri rastgelsin. :)

:p :p :p

Teşekkürler Hakan, ben sıramı savdım dediğin gibi. Şimdilerde olgunlaşma evresindeyim. Sırada Yasin var. Bu sezon yakalatacaz umarım. :p

Teşekkürler Seçkin. Bence artık arabama bile desturla otururlar. :D:D:D
    Nice keyifli avların olsun. :)

6. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Sevgili Gürel ve Volkan abilerim o çaylar boğazınızdan nasıl geçti acaba :) Bak böyle ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz ondan sonra biz sallama çaylardan haliyle zevk almaz oluyoruz, bende istiyorum o çaydan :D:D:D Volkan abi çay demlemeden anlamam tostu beceremem balığı sadece zeytinyağı ile fırına atabilirim mangalı kuruturum, ama hepsini çok güzel tüketirim :laughing: Beni de alsana bi avda yanına, malzemeleri falan taşırım olmaz mı :D

Bu arada eğer site yamuk yapmazsa o silikonlardan 9 tane sipariş verdim ve siteye mesaj attım stok durumunu bir an önce haber verirmisiniz diye, eğer ellerinde varsa siparişi artırayım istersen sana da alalım????

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    :D:D:D Ballandırma yok, en uygun, en kısa zamanda birlikte içeriz. Zaten ben varken kimseye çay yaptırmam. Ya demini fazla atıp, acımtırak yapıyorlar, ya çayı yakıyorlar. :p :rolleyes:
    9 tane derken 9 paket değildir sanırım. :p
    Bende 4 paket sipariş verdim, arayıpta o rengi yok veya o kalmamış denmedi şu ana kadar. Belki bugün elime ulaşır slikonlar.

Olmasa da sorun değil. Diğer gececi slikondan stoğum sağlam. Teşekkür ederim. :)

8. fztyasin

fztyasin yasin özkan

3 paket abi :) senin kadar sık balığa çıkamıyoruz malum :) 9 tanesi o silikondan olmak üzere dün 20 tane silikon sipariş ettik bu arada tulum siparişi de verdim :) 4 tane de ışıklı şamandıra 160 liracık bayıldık siteye :D aslında 120 lira civarındayken alacaklarımız bitmişti ama kargoyu bedavaya getirelim diye bi kaç parça artırdık :)
    Ben elime ulaşıp ulaşmayacağı konusunda emin değilim dünkü attığım mesaja bugün cevap geldi stok kontrol edip işleme alacağız diye umarım yamuk olmaz.
    Çayını ve sohbetini dört gözle bekliyorum abi :)

9. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

İşleme almamışlar yani :laughing: :laughing: :laughing: Eyvahlar olsun... :D:D

Göl kamışı aldın mı?

10. Esox

Esox Sedat Demir

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 180 5-25 gr **Caperlan Illicium 10-30gr 240
    Favori Makine:
    Daiwa Regal 3000 5İA
    Tebrikler Volkan abi keyifli bir rapor olmuş, daha iyileri rastgelsin :)

11. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim, niceleri sana rastgelsin. :)

12. sessizdenizci

sessizdenizci Mustafa

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 425-250, Okuma Safina-x Tele-Spin300, Ron Thomson Tyron teleskopik 270. mt
    Favori Makine:
    Okuma Avanger AV40, Okuma Safina Pro SPA 65, Lineaeffe Rapid Drake RD 30, Silstar
    En İyi Avı:
    Büyük balık kaçtı
    Tebrikler Volkan, güzel anlatımın için de çok teşekkürler.

Hele takım çantanın karıştırılmasını anlatırken benzer durum benimde başıma geldiği için hatırlayıp benimde mideme ağrılar girdi. Gözün gibi sakladığım malzemeler değer bilmezler tarafından hoyratça kullanılmasını kaldıramıyor insan, hani düzgünce kullansa eyvallah...

Hele son bölümüne koptum....

13. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim Mustafa, beğenmene sevindim.

Aynı durumu yaşamış biri olarak beni en iyi sen anlarsın. :eek:
    Gönlünce avların olsun. :)

14. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Yok abi göl kamışı almadım o konuda kararsızım biraz at-çek daha cazip geliyor bana :)
    Bu arada siparişim hazırlanıyor yazıyor şimdilik bi sıkıntı yok gibi ama inşallah çıkmaz :)

15. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Ok. :p

Benim sipariş için de email atmışlar hazırlanıyor diye :p
    Ne demek hazırlanıyor acaba?

Fabrika üretime geçti, ilk parti bize mi gelecek?
    Yoksa kargoya verecek kişi mi hazırlanıyor dışarıya çıkmaya???

Du bakalım, kazasız belasız gelsin de. :D

Halbuki " Stok onaylanmış olup, en kısa sürede kargoya verilecektir" dense de içimiz rahat etse, değilmi? :eek:

16. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi hazırlanıyor demek sanırım şu demek; Biz siparişinizi gördük, gönlümüz olursa bi ara istoça çıkıp eksik gedik varsa tamamlarız, kendi stoğumuzda olmayanları da eğer tedarik edebilirsek illa ki size haber veririz.
    Ya da tükkan çok kalabalık müşteriler bi dağılsın senin siparişe de bakacaz bi ara demek olabilir.

Bildiğim kadarıyla sitelerin bazıları kendileri stok yapmayıp toptancılarla kâr anlaşması yapıyorlar siparişler gelince de akşam siparişleri toplamaya toptancılara çıkıyorlar. Bu sebeple sadece kendi stokları olan siteler gerçekçi stok bilgisi verebilirlar.

17. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Madem öyle ben de sana takılayım: " Stok onaylanmış olup," ne demek acaba?mrsparkle

18. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :p

Hani bazı firmalar katalog üzerinden satış yapıyorlar ya abi.
    Hani aramış, stoğun olduğunu öğrenmiş olsalar. Bize de "hadi gene iyisiniz stokta varmış, alıp gönderiyoruz" babında email gönderseler diyerekten yazdıydım :eek: :p

19. ozkan79

ozkan79 özkan

volkan selamlar;

sen gerçekten bir bombasın :) şahane bir üslubun var :D

çizmelerinin başına kötü şeyler gelmmesine sevindim hihi hihi

umarım birdahaki sefere levrekler yüzünü güldürür,

çok önemli bir konuyada değinmişsin,

ben balıkta iken biri yanıma gelip şunu bağla dediğinde bende kendimi safa vuruyorum artık :D ben anlamıyorum hazır takım alıyorum falan diyorum,hele hele malzemelerimi yağmacılara hayatda kurcalattırmam :D (sakın kimse üzerine alınmasın)

sevgiler iyi forumlar dilerim.

20. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :D:D:D

Sende az bomba değilsin ama :rolleyes: :eek: :p :p :p
    Neymiş; riskleri almış, yoksa video çekemeyecekmiş. :laughing: :laughing: :laughing:

Videonu çek, çekim bitsin kapat teli, koy cebine, bir elinle balığı sıkı sıkı tut, diğer elinle çıkart iğneyi. Ne diye tek elle çıkartmaya çalışıyorsun. Eh sen bilin emmi, benden yazması.... :) Başka bir Rize seferi hastanede sonlanmasın da. :rolleyes: ;) :p

Rastgelsin, forumdaşım. :) Bende salağa yatayım en iyisi...:p hihi (Önerin altın değerinde:D)