İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. serkanbey78

serkanbey78 serkan

Favori Kamış:
    3 adet olta (üzerindeki terimleri çözemedim)
    En İyi Avı:
    13 cm istavrit
    merhaba arkadaşlar

üsküdar için av raporu varmı acaba. balık durumu nasıl yarın sabah kalkabilirsem erkenden gidecem olmazma öğleden sonra gideceğim. balık durumu hakkında bilgisi olan varsa yazsın lütfen

2. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    genelde mevsime göremi değişir bilmiyorum iskorpit ama şu sıralar iskorpit gelincik vs. yaparmı akşamları küçükyalı civarında özellikle:confused:

3. Naturelxx

Naturelxx metin

En İyi Avı:
    cinekop ve palamut
    arkadaşlar selam bugün 16:30/18:00 arasında eminönü köprüsünü hanım ve çoçuklarla gezindikte koprünün karaköy ayagı haliçe bakan tarafında ınanılmıyaçak kadar küçük kracalar oda zaten yok diyeçek kadar yoktu kovalarda 10-15 gibi falan köprünün ortalarına dogru gecerken milletin pek çektigini göremedim ama kovalarında istavrit ve izmarit karışık onlarda azdı.köprünün eminönü ayagında gene halice bakan tarafında çogunluk kefal yakanmış ve ben oradan gecerken 2-3 kişide yakaladı kovalardada 6-7 şerli falan kefallar vardı.hatda balık umdugumdan iyi olsaydı hanım ve çoçukları kaynanaya gönderip bende tutmaya başlıyaçaktım ama hem kalabalık oluşu hemde pek balık olmayışı beni çaydırdı...

4. winstonlight

winstonlight murat

Favori Kamış:
    Banax
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    Kefal 1.2 Kg
    yEŞİLKÖY BAKIRKÖY CİVARI BİLGİSİ OLAN VARMI?

5. winstonlight

winstonlight murat

Favori Kamış:
    Banax
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    Kefal 1.2 Kg

Lüfer alanların olduğunu söylüyorlar

6. 6 lık krom Cubuğun ucuna mermi çekirdeğine benzer bir parça ilavesi ile yapılabilir..Benim tercihim ok şeklinde olan uçlar ancak aşırı sivri olmamalı..sülünezi delmemesi için:)

7. ruzgar30

ruzgar30 ziya hoca

Favori Kamış:
    banax makine, albastar kamış 3.50
    Dün yani cumartesi gibi galatadan benim gördüklerim de aynıydı.. Kefal çekenler vardı, kıraça sayılabilecek tek tük istavrit alanlar oldu.. ama kovalar genelde boştu.. Kabataştan haberdar olan kimse var mı?

8. halil76

halil76 Halil Birdal

Favori Kamış:
    Ocean Surf 4.20 + okuma boxter bxf 60
    En İyi Avı:
    Kefal 1 kilo
    Merhaba Arkadaşlar ;
    Dün akşam arkadaşlarla beraber, Kefeliköy' e gitmeyi planladık. Ben ilk olarak Beşiktaş'a geçtim, motor iskelesinin orda akşam saat 8 civarı güzel sarıkanat alıyorardı, bende umutlanarak tamadır diyip yola koyuldum, Kefeliköy' e giderken, yol boyu, Aşiyan,Kalender vs. full doluydu ama balık çekeni görmedim hızlı geçtik, Kefeliköy'e geldiğimizde ise çok kalabalık yoktu bir kişide 2 tane sarıkanat gördüm okadar, takımları dahi açmadan Beşiktaş'a gidelim kararı çıktı ve Beşiktaş'a gittik, ilk gittiğimizde yanımızdan çinekop çektiler, bir kaç tanede izmarit almışlar, bir iki saat takıldıktan sonra bir gurup galataya gidelim dedi, oraya geçtik, tam bir facia ve hayal kırıklığı, hiçbirşey yoktu, yaptığımız düne ait en iyi şey tükürük köftesi ve çaydı sanırm, saat 4 de eve döndük açıkcası sabahı dahi beklemedik.
    Tecrubelerime dayanarak ki tecrubem yok :D su hala çok sıcak balık zaten geziyor tek tük denk gelirse ne ala, iyi balık olacağı ümidindeyim ama bu kasımın son haftasından sonra olur sanıyorum, Umarım bu sene artık yüzümüz güler adam gibi balık tutmak istiyorum artık :(

Son düzenleme: 2 Kasım 2008
  9. serkanbey78

serkanbey78 serkan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    13 cm istavrit
    Bugün hanımı kayınpedere atıp kesin balığa çıkmak gibi bir düşüncem vardı ama raporlara bakılırsa en iyisi evde oturup pineklemek olacak galiba.

10. muhsin79

muhsin79 muhsin

Favori Kamış:
    italcanna Hexagon 4,30 200 gr
    Favori Makine:
    Shimano Sustain 6000 FE
    En İyi Avı:
    1.2 kg lüfer
    üsküdar-radar

Dün gece arkadaşlarla üsküdar radar ve kandillide olta attık. Radarda yemli ve rapala ile lüfer alınıyor. Ben bile acemiliğime rağmen rapala ile 1 lüfer çektim(ilk tuttuğum yenilebilir balık). İşi bilenlerin kovaları doluydu ama. Yemli 12 tane lüfer çeken gördüm. 2 tanede iskorpit tuttuktan sonra kandilli iskele yanından palamuta attık. Ben yine rapala takıldım. 1 palamut aldım orta boy. Çapari atanlardan 4'er 5'er çingene palamutu çekenler vardı.

Hepinize Rastgele

11. gurkanbguner

gurkanbguner

Favori Kamış:
    4,20 cm surf kamış
    En İyi Avı:
    palamut 1,7 kg boğaz
    bir eklemede benden olsun sabah bir ahbabımla karşılaştım üsküdar radardan 18 parça lüfer almış rapala ile akşam 1 ile 3 arası yapmış bizzat kendi ellerimle saydım ve gördüm Üsküdar gerek yemli gerek rapala güzel balık yapıyor.Bizim kısmetimizde dün sabah erkenden rapala ile aldığım kaba lüfer oldu maalesef furyaya yetişemedim alan almıştı .
    [​IMG][​IMG]

Son düzenleme: 2 Kasım 2008
  12. gurkanbguner

gurkanbguner

Favori Kamış:
    4,20 cm surf kamış
    En İyi Avı:
    palamut 1,7 kg boğaz
    Erdal bey yardımınız için çok teşekkür ederim.

13. kıyıcık

kıyıcık oguz

Favori Kamış:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    1 kğ Eşkina
    arkadaşlar ben bu gün sarayburnun,da saat :06,00 olta atmaya başlayım dedim motorların baskınıyla denizde atacak yer kalmadı bu her halde kıyıbalıkçılarının talihi adamlar zodyak gibi kıyıda dolanıyolar yaa bukadar rezillik olmaz ayıp yaa olta atmanın iktimali çokzor he atarsın takar takımın gider adamlar hiç umursamıyorlar yukardan aşagıya sürekli gidip geliyorlar balık alan sadece sıyırtmayla iki kişi oldu saat : 13,00 den sonra 14:00 ye kadar sadece 2 adet palamut yane balık yok ne kaşık iş yapdı nede rapala tık yok herhalde balık bu hafta da olmıyacak kısmetde yokmuş ben sıyırtma denemedim olanbalık zannediyorum hepsine vururdu bilgilerinize :(

14. Gelibolu_1915

Gelibolu_1915 İsmail Adanalı

Favori Kamış:
    Oyster 420 cast, Placton Hummer 300
    En İyi Avı:
    Eşkina, Gelincik, İspari, bolca İstavrit. 2008 hedefi: Lüfer
    Cumartesi öğleden sonra saat 4'ten sabaha karşı 3:30'a kadar galatadaydım. İlk 2 saat hiç balık gelmedi. Ondan sonra tek tük. Toplamda 1 kg kadar balık aldım. Onları da yanımdakinin kovasına aktardım. Balık yoktu anlayacağınız.

15. Naturelxx

Naturelxx metin

En İyi Avı:
    cinekop ve palamut
    arkadaşlar selam bu sefer rapor degilde sizlerle paylaşmak istedigim katliyamdan bahsedicem.cumartesi günü hanımla eminönünde gezerken karaköydeki balık tezgahlarında inanılmıyaçak kadar küçük yapraklar doluydu hatda kova degil kasalarla bugünde zeytinburnunda müşterimin sokagına kurulmuş olan semp pazarında gene aynı manzara inanılmayaçak kadar küçük yapraklar kasalarda doluydu hatda özellikle durdum onların cepten fotografını bile çektim belki satıcının dikkatini çekerimde biraz münakaşa ederiz diye ama malesef millet tınlamadı bile.millet kendi kendilerini baltalıyorlar ama farkında degiller ileriki senelerde bırakın sarıkanatı çinekopu sataçak balık olmıyaçak tezgahlarında.işte küresel katliyam buuuuu!!!!!!!!!

16. waffen

waffen

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Lüfer 475 gr
    Bu sabah servisten indiğimde motorların bizim okulun (Mimar Sinan Üniversitesi ana bina) dibine kadar girdiklerini gördüm
    okulun yanındaki dar sahadan da biri yemli lüfere atmıştı. Derse yetişmem gerektiği için bakamadım ama oranın bereketini bildiğim ve bir çok defa tecrübe ettiğim için şüphem yok ki bizim avlak balık vermeye başlamış
    teknelerin kıyıya kadar sokulması da bunun diğer bir işareti:)
    Necmi abi
    bizim avlak için izin alma zamanımız gelmiş abi:)

17. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Evet tamamen haklısın fakat o balıkları çinekop sarıkanat orada 3-4 gündür tutuyorlar zaten fındıklı salıpazarı gibi. denemekte fayda var ayrıca GS adasının iç tarafı da balık yapıyor denenebilir.

18. waffen

waffen

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Lüfer 475 gr
    inşallah
    yarın sabahtan orayı bir yoklayacağım

19. serkanbey78

serkanbey78 serkan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    13 cm istavrit
    selamlar

yarın sabah sat 6 civarı üsküdar da çapari ile avlanmak istiyorum. acaba ne alabilirim. istavrit varmı. bilgisi olna arkadaşlar yazabilirmi acil

20. albay73

albay73 mustafa üsküdarlı

Favori Kamış:
    shimano aspire 4.50 kamış
    Favori Makine:
    shimano twinpower sw 8000 pg shimano sustain 8000 fe shimano süper ultegra xsa 10000
    En İyi Avı:
    5kg levrek
    üsküdarda bu sıra bişey yok bir iki gün güzel balık yaptı ama hava poyraza döndü döneli pek bişey yok

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.