İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. OnurERDOGAN

OnurERDOGAN

Favori Kamış:
    surf & spining takim
    En İyi Avı:
    palamut , lufer , kirlangic
    Bu sabah 6 dan 12 ye kadar beylerbeyindeydim kılçık dahi yoktu numunelik bi tane balık çıkartan olmadı yoğun bi şekilde salyada vardı denizde.

2. serkanbey78

serkanbey78 serkan

Favori Kamış:
    3 adet olta (üzerindeki terimleri çözemedim)
    En İyi Avı:
    13 cm istavrit
    mustafa abi onur kardeş
    ikinizede teşekkür ederim. yoksa boşa olta sallamaya gidecektim. aslında birkaç tane çinekopada razıyım ama baksanıza kılçık bilem yokmuş :)))) bilgiler için teşekkürler, birde üsküdar av raporlarını sıksık burada paylaşırsak çok sevineceğim. saygılarımla

3. orjinalp

orjinalp İbrahim

Favori Kamış:
    shimano alivio bx 4.20, lineaeffe turna fresh 3,90
    En İyi Avı:
    sarıkanat
    Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce yakalandığım bu hastalıkta öylesine müptela oldum ki haftada 2-3 kere boğaz kıyısında buluyorum kendimi... geri kalan zamanlarda ise forumlarda geçen saatlerimin haddi hesabı yok..
    ancak şu var balık yok. her zaman böylemi olucak bu ne zaman yakalıycaz da eve elimiz boş dönmiycez. eylüldü ekim dediler, ekimde kasım dendi nezam olur nezam çıkar balık, yoksa boğazda olta balıkçılığı geçmiştemi kaldı...

4. bald_man

bald_man tansu ahmet

dostum bu haftasonu galataya gelmeyi düşünüyorum geceden orada gece balık tutumu nasil ne çikiyor acaba..?

5. bald_man

bald_man tansu ahmet

takım neydi rapala dediğin sahte balık sanırım onun bi özeliği warmı hangisinden almamız lazim ben ufak balıklar tuttum şimdiye kadar cumartesi gecesi üsküdarada tutucaz tavsiye alabilirmiyim.

6. yavrudoctor

yavrudoctor

arkadaşlar merhaba. bu cuma sabahtan bizde çıkalım diyoruz iki arkadaş. yemle falan uğraşmak istemiyoruz sadece istavrite çapari atalım diyoruz galata boğaz vb. tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı

7. bald_man

bald_man tansu ahmet

anodolu hisarı iskelesini ve onu geçt,kten sonraki aralari tavsiye edebilirim ben de karşi kuruçeşmeye gidicem (kuruceşme hakkında bilgi warsa alıym)tutmaya anodolu hisarindan 29 ekimde 5 kilo kadar istavrit aldım 10 20 ince takım 12 lik iğneyle geçen pazar gittim 5 tane istavrit aldim oraya gidersen yaninda kefal takımı getir balık çıkmazsa meşkale oluyo iyide kefal war.

8. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Birkaç gündür Hisar'da bir şey yok.
    Çinekop, istavriti bozuyor, kendisi de yemiyor,bizim sinirlerimizi de bozuyor.:(
    Gerçi, günü gününe, saati saatine uymuyor, ben engel olmak istemem, herkes şansını denesin.
    Rastgele

9. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    Zikkimin Kökünü Yesin O Lüferlerde çinekoplarda Nedir Bu Iş Anlamadim Inatla Hayvan Kiyiya Gelmiyor..yine Elimiz Boş Geçirecez Bu Sezonuda Anlaşilan..

10. saruhantaha

saruhantaha vedat

Favori Kamış:
    shimano nexave bx te surf 4.20
    Favori Makine:
    shimano alivio 10000xta
    slm

arkadasım bence sarayburnunu dene derim ben gün içi genelde ordayım ve igenelde de ara ara yapıyor tabi sıyırtma kullanılıyor ve cingene palamutu gibi takoz istavritler beklerim ben vedat takımcıların her hangi birinde olabiliyom kafamda yeşil sapka olur herzaman görüşürüz

11. oagun2001

oagun2001 Oğuz Agun

Favori Kamış:
    Okuma Dead Ringer
    Favori Makine:
    Okuma Trio 30
    En İyi Avı:
    Camgöz -3-4 kg
    herkese merhaba ,
    galata iyi güzelde orada denizden çıkan misinanın , kösteklerin iğnelerin hali nedir allah aşkına , afedersiniz sümük gibi yapış yapış bir şey var , işimiz bitince temizlemeside iğrenç yahu... haksız mıyım?

12. ışık

ışık IŞIK KAYMAK

Favori Kamış:
    cosmic surf 3.60+alfa 60
    En İyi Avı:
    2.5 kg turna
    selamlar 1 hafta evvel sarayburnunda biz sıyıtrma istavritle uğraşırken yanımdan iki kişi toplam 5 adet Lüfere aldı (istavrit şak şak yemle) bende bu gün gidiyim dedim. Eminönünden 3 , 5 adet izmarit yakaladım ver elini sarayburnu, su öyle basıyorduki 1 2 saat uğraştım olmadı ordan cankurtaran çakarının oraya gittim, ordada 1 saat bekledim yine yok, 16.30 17.30 arası izmarit yaptı 10 15 adet aldım, sinir oldum. Tekneden uzun oltayla gözümün önünde yakalıyorlar ama bizim mantarlıyada rapala yada gelmedi.

13. gurkanbguner

gurkanbguner

Favori Kamış:
    4,20 cm surf kamış
    En İyi Avı:
    palamut 1,7 kg boğaz
    Rapala olarak Spider marka 9 veya 7 cm'lik rapala kullanıyorum fiyatıda 150 Yeni Kuruş rapalanın rengi bozulmasın diye tırnak cilası kullanıyorum.Hafta sonu 5 takım bıraktığım düşünülürse ucuz rapala almak en akıl kârı.Birde rapalanın ağzına fırdöndü takıyorum(Üsküdar Radardan Cihan kardeşim öğretti allah kendisinden razı olsun) iğnelerden göbekteki ve arkadaki iğneleri söküyorum lüfere küçük geliyorlar sadece arkaya wmc 2 numara çarpma takıyorum ortadaki iğne mutlaka sökülmeli çünkü durursa misina sürekli karışıyor.Misina olarakta 0,26 asso misina kullanıyourum.

Son düzenleme: 6 Kasım 2008
  14. serkanbey78

serkanbey78 serkan

Favori Kamış:
    3 adet olta (üzerindeki terimleri çözemedim)
    En İyi Avı:
    13 cm istavrit
    gürkan abi sizi biraz tanısak diyorum. hangi yakada oturuyorsunuz, hangi civarlarda ne sıklıkla ve ne avlıyorsunuz. sizin gibi tecrübeli bir ustaya ihtiyacım varda :)

15. gurkanbguner

gurkanbguner

Favori Kamış:
    4,20 cm surf kamış
    En İyi Avı:
    palamut 1,7 kg boğaz
    Sevgili Serhan Anadolu yakasında maltepede oturuyorum yaklaşık 27 yıldır İstanbul'un her kıyısında avlanırım.Ama son bir kaç yıldır balık belli bölgelerde daha yoğun olduğu için genelde yaz aylarında Aşiyan kıyıları , kışın ise Üsküdar radarın oraya takılıyorum.Lüferin ilk yapmaya başladığı dönemlerde de Maltepe kıyılarında avlanırım.Daha sonra Üsküdar radarda asansör yaparım balık bollaşınca rapala veya çapari ile lüfer çinekopa takılırım.Ava elime fırsat geçtiği heran giderim.Arabamın arkası adeta balıkçı dükkanı gibidir.Kıyıda gezerken balık avlayan gödüm mü hemen yanaşırım eğer balık bolsa takılırım.Ama genede benim favorim Üsküdar radar ile karaköy iskelesinin yanıdır.:)

Son düzenleme: 6 Kasım 2008
  16. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    maltepe kıyıdan hiç haberi olan var mı? moda sahilde olur.

17. bald_man

bald_man tansu ahmet

saol abi radardaki son durumu werirmisin bize orada nesim abi wardi takımci taniyosan onunda sondurumunu alıym :confused: bu hafta sonu cumartesi gecesinden baliğa çıkıp pazar sabahinida balıkta geçircek olsan nereye giderdin diyede bi soru yönelteyim sana ustadım

18. gurkanbguner

gurkanbguner

Favori Kamış:
    4,20 cm surf kamış
    En İyi Avı:
    palamut 1,7 kg boğaz
    Şuan gitsem Çubukluya giderim ama iki gün sonrasını şimdiden tahmin etmek zor gibi eğer şu anda Çubukluda lüfer yapmakta bu balık akarsa bu akşam yada yarın sabah büyük ihtimal ile Paşa limanı ve radar lüfer yapar gibi görünüyor.

19. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    maltepe peki?

20. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı: