İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. halil76

halil76 Halil Birdal

Favori Kamış:
    Ocean Surf 4.20 + okuma boxter bxf 60
    En İyi Avı:
    Kefal 1 kilo
    Ağlamak istiyorum :( :( :(

2. feyizu

feyizu Feyiz

Favori Kamış:
    Lineaeffe Turnafresh 3.90 surf/Okuma Avenger AV65a
    En İyi Avı:
    Torik 8.5 kg
    Etkin bir haberleşme sağlayabilir miyiz?

Sevgili arkadaşlar merhaba,
    Foruma üye olup da kıyı raporlarını okumaya başladığımda bu kadar güncel haberler karşısında oldukça şaşırmıştım.Bu etkin paylaşım çok takdire şayan ve paylaşımda bulunan her arkadaşımı kutlamak istiyorum.
    Dün Kalender'deki palamut akınını okuyunca vede Çengelköy'den 15 istavrit ile dönünce açıkçası ne etsek de bu tür az rastlanır fırsatlardan biribirimizi haberdar etsek diye düşünmedim değil.
    Aklıma telefonlarımızı paylaşmak fikri geldi..şüphesiz herkesin herkese haber vermesi pek de kolay değil ama acaba biryerlerinden başlasak çabalarımız destek bulup da bir zincir haberleşme şebekesine dönüşür mü dersiniz.
    Ben şahsım adına "haber alırsam İstanbul'da her yere giderim" diyen 10 arkadaşa rast geldiğim lava balık fırsatlarını SMS ile haber vermeye hazırım.

Aynı konu etrafında düşüncelerimizi buradan paylaşsak nasıl olur?
    Bu arada ben "Haber aldım mı İstanbul'da her yere giderim" diyenlerdenim,ben de haberdar etmek isteyenlerdenim diyenler ile telefon paylaşımında bulunmayı da arzu ediyorum.
    Moderatör arkadaşlarımız da konu ile ilgilenip buradan telefon paylaşımı hakkında herhangi bir kısıtlama olup olmadığı hakkında fikir bildirirlerse ona göre hareket tarzı belirleriz.

Bol ve güzel avlar,sağlıcakla kalın arkadaşlar.

3. kıyıcık

kıyıcık oguz

Favori Kamış:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    1 kğ Eşkina
    öncelikle hoşgeldin aramıza düşüncen çokgüzel neden olmasın bunu isteyen olabilir güzel fikir burdaki sitede bulunan arkadaşlar zaten paylaşım içinde olmayı arzu edenler birbirlerine yardım eden geniş bir ekip var ve burda çok hoş paylaşım içersinde herkez kimse kimseden birşey saklamadan anlatan arkadaşlarla dolu tekrar keyifli paylaşımlar dilerim rastgele

4. acemi01

acemi01 SERKAN

Favori Kamış:
    LİNEAFFE EXTREME 420
    Favori Makine:
    OKUMA SALİNA
    En İyi Avı:
    KEFAL 1KG
    bugün emirgan çınaraltın,dan ince takımla 4kilo kadar istavrit-izmarit karışık balık aldım sabah 6;dan akşam 8;e kadar çinekop ve lüferde hareket yoktu

5. utku

utku izzet muroz

Favori Kamış:
    Remixon surf 4.20 Penn surf 70
    herkeze hayirli avlar rastgele
    Feyizu arkadasim cok iyi dusunmussun
    ( bu arada hos geldin aramiza)
    bende varim boyle biseye
    sayet gerceklesirse benide haberdar edim
    simdiden tesekkurler
    RASTGELE

6. senol_1926

senol_1926 Şenol

Meraba :

Bugün YEni Balık Avlıkları ve Çıkan Balıkları Görmek İçin Arkadaşımla Beraber SArayburnu'ndan,Kabataş,Arnavutköy,Bebek'e kadar Bakındık.Sabah 14.00 Civarı gibi Sarayburnu'ndaydık,gözlemlediğime göre genellikle sıyırtma çapari atıyorlardı ve tek tük İri İstavrit çıkıyodu başka bişey çeken göremedik.Yani Sarayburnu kısırdı benim bulunduğum saatler içerisinde.Kabataş'ta ise Aynı durum vardı ayrıyetten İzmarit bolluğu yaşanıyodu Tüm Kıyılarda olduğu gibi diyim.ARada Kefal'e atanda vardı Çinekop filan ama sonuç yoktu.Arnavutköy taraflarıda keza aynı şekil tektük istavrit ve İri İzmarit Çıkıyodu her yerde olduğu gibi.Kovalarda Sarıkanat gördüm ama az denecek kadar.

Boğaz kıyılarından 2-3 yerden size Çarşamba Gününün raporlarını sundum umarım faydası olmuştur.Rastgele.

7. Gelibolu_1915

Gelibolu_1915 İsmail Adanalı

Favori Kamış:
    Oyster 420 cast, Placton Hummer 300
    En İyi Avı:
    Eşkina, Gelincik, İspari, bolca İstavrit. 2008 hedefi: Lüfer
    Dün Öğlen saat 2'den akşam saat 6'ya kadar Gürpınar'daydım. Hiçbir şey alamadım. Diğer balıkçılarda da hiç bir şey yoktu 1 adet zargana haricinde. Saygılar..

8. eren2001

eren2001

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Arkadaşalar salı yarımgün çalıştıktan sonra üsküdar caminin oradan (radar)yemli atmak için yola cıktım.Kovalarda tek tük sarı kanat ve lüfer vardı.Sabah 6-8 arası rapala ile (alt iğnesi cıkarılmış sadece arkada iğne var) kişi başı 3-4 lüfer alan olmuş.Tabi biz gec kaldığımızdan yemli takıldık 1-2 arkadaşın yemli lüfer aldığına şayit oldum.Bizde elde var 0...:D

9. Hamsi

Hamsi Ahmet Çelik

merhaba dün sabah saat 04.00 da kalkıp balığa gittik ilk durak arnavutköydü yemli ile izmarit aldık yatların yanından ama boyları ufaktı oradan bebek tarafına geçtik baba izmaritler geldi saat 15.30 kadar topladıktan sonra eve gittik balık vardı ama dikkatimi çeken en güzel izmarit midye ile alınıyor buna dün şahit oldum =) herkes beklerken bizim çektiklerimize bakanlar helal diyordu
    Karidese hayır Midyeye evet yeni sloganım =)

Bu arada bulunduğumuz yerde 4-5 tanede palamut çeken vardı hemde iri palamut çingene değildi yani...

10. c.ykul14

c.ykul14 Cemil Yurdakul

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4,40
    Favori Makine:
    Okuma Longbow2
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Dün saat 16:00 ile 17:00 arası kanlıca çok iyi istavrit yaptı.Herkesin kovası doldu diyebilirim.Saat 17:30 gibi çubukluya gittim çinekopa atmak için.Saat 20:30'a kadar iki tane sarıkanat aldım ama herkes 3-5 tane aldı sayılır.Yağmurdan sonraki pazartesi ve salı akşamları hiç vurmamasına nazaran dünkü hareketlilik çok iyi moral oldu.

11. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    Neoldu arkadaşlar yaa çinekopla lüfer yapmayınca rapor işide yalan oldu sanırım..Herkes yağmurdan sonra koştu sahile ama iki senedir olduğu gibi lüfer yada çinekopsuz aynen geri dönüldü biçok kez söyledim ama herkes yanlış anladı bundan sonra artık çok uzun zaman marmarada lüfer yada çinekop alamazsınız kıyıdan mevsimlik yada şu marmaraya bağlı bir durum değil bu..artık bundan iyice emin oldum 50-50 oltanın atıldığı biryerde çıkan tek bit lüfer kimseyi yanıltmasın artık resimlerden bakarız o güzelim balığa..

12. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    Livarlar patlamış salı günü enaz alan 50 tane almış hani çok yağmur yağdıya işte o yağmur acaip balık yapmış tarihi birgün olmuş balıkçılık adına..Bütün büyük üstadlar yağmurdan sonra çok balık olacağını söylemişti kesinllikle yanılmamışlar bütün sahil balık kaynıyordu insanlar ikişer üçer kova almışlardı yanlarına o derece çoktu yanii.. Balık zaten kaynıyordu marmarada fakat yağmuru bekliyormuş çok iyi oldu bu artık sürekli balık yakalarız..

13. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Saat 3 itibariyle tarabya oteli önünün çok iyi sarıkanat yaptığı haberini aldım, sabah oldukça sağlam bir akın olmuş, balık alamayan kalmamış.

14. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    kedidir kedi

15. aykutkilitcioglu

aykutkilitcioglu aykut

Favori Kamış:
    shımano kamış gs9 daiwa makinem var.
    En İyi Avı:
    1980de hirfanlı barajında sudak 7kilo civarı
    sarayburnunu açık görüp daldık.hemen krıhtımdan ince çapari ile iri istavrit salmaya başladı.balık kestiğinde yemli izmarit almaya başladık.rapala ve kaşık çalışmasından sonuç çıkmadı.daha sonra kayalara yöneldik .silme dolu olan kayalıklardan bir kişi palamut aldı o andan sonra telefon açan insanlar arkadaşlarına sanki akın varmışçasına hadi gelin kaynıyor balık mesajı verdiler.daha öncede yazdıgımız gibi kasımın onundan önce balık yok arkadaşlar ama denizide boş bırakmaya gelmez.hadi bakalım bir çaba daha .rasgele.

16. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    livarların patlayacağını söyleyen arkadaşdan rapor bekliyorum..livar tamirinden sonra yazsa da olur.

17. gurkanbguner

gurkanbguner

Favori Kamış:
    4,20 cm surf kamış
    En İyi Avı:
    palamut 1,7 kg boğaz
    sülünez şişi

Arkadaşlar sülünez çıkarma yöntemlerinden birinin şiş ile yapıldığını bir videodan izledim o şişi nereden alabiliriz ya da nasıl yapabiliriz malumatı olan varsa yardımcı olabilir mi .

18. kemahi

kemahi Mehmet

Yarın akşam 20:00-06:00 arası Sarıyer tarafında bizmi kuzenler ile balığa çıkıcaz inşallah.Sarıyer kıyı raporu alabilirmiyz?

19. FERİKO

FERİKO İLKAY

En İyi Avı:
    LEVREK 4,5 KG BİRÇOKTA PALAMUT
    bu gün unkapanı köprü palamut yaptı ben sadece haber alabildim çalışıyodum üzgünüm 30-40 adet çekilmiş benim arkadaşlarda kıyıdan 3 sarıkanat almışlar palamuta her yolu denemişler ama nafile kıyıdan imseye vurmamış yarın sabah gidiyorum bakalım şansımızda ne olacak

20. kıyıcık

kıyıcık oguz

Favori Kamış:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    1 kğ Eşkina
    ilkay msj için teşekkürler sağl güzel haberler bunlar bakalım kısmet bize ne olacak pazar sabahı

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.