İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. murat ceylan

murat ceylan murat ceylan

Favori Kamış:
    lineaeffe extrem
    Favori Makine:
    okuma blue hawk
    En İyi Avı:
    palamut ve lüfer
    orhan sen tevazu göstermişsin sana bi adam göstermiştim livarı balık dolu diye saat 12:30 gibi emirgan camiye doğru giderken o arkadaşın livarını tekrar görme şansım oldu ikimiz iki gün olta sallasak ancak okadar yakalarız diye düşünüyorum.:)

2. murat ceylan

Favori Kamış:
    lineaeffe extrem
    Favori Makine:
    okuma blue hawk
    En İyi Avı:
    palamut ve lüfer
    ha bu arada orhanda bende söylemeyi unuttum bir adet palamut çektiklerini gördüm.

3. delikanhkn

delikanhkn Hakan

Favori Kamış:
    shimano alıvıo 4.20
    Favori Makine:
    shimano alıvıo 10000 fa
    En İyi Avı:
    kefal yaklaşık 1 kg
    valla haklısın ama toplum olarak bilinçsiz ve cahiliz bazı şeyler kaybedilince kıymet biliniyo yazık bizim bu insanlığımıza bu paraya tapan nefsimize ??????

4. stratejist

stratejist A.ÖZDEMİR

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 2.40 MH, Tolee Kawahagi 2.10 MH, Mitchell Elite 602L 2/8 (1.83 UL)
    Favori Makine:
    Shimano Symmetre 500FD, Solstace 1000FI, Solstace 2500FI, Solstace 4000FI
    En İyi Avı:
    Olta ile 2700g.lık bir levrek
    Arkadaşlar bu akşam saat 17.00-19.30 arası Yeşilyurt'ta lüfer denedim ve ilk atışımda yemi kestirdikten sonra (yemi yandan ısırmış) ikinci atışımda güzel bir lüfer yakaladım. Birazdan yazacağım av raporunda balığın resmini ve av detaylarını vereceğim. Balığı yakaladıktan sonra iki vuruş daha almama rağmen başka bir balık yakalayamadan avı sonlandırdım zira hava serinlemeye başlamıştı.

5. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Yani, oralarda hep gürültü patırtı mı varmış?:p

6. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Bu arkadaş kıyıdan mı tekneden mi avlanıyor?
    Muhtemelen amatördür, değil mi?:mad:

7. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    sabah kuleli ve çubukluya gittim.. çubukluda bir kişi çinekop aldı ve çinekopa atıyorlardı ama tutan görmedim. rapala atan da vardı sabah rapalayla almışlar galiba.. kulelide akşam çinekopa atarım diye istavrit ve zarganaya sıyırtma attım fakat bir numara yoktu. sonra çapari denedim onda la bişey gelemdi. izmarite atan vardı onlarda da tık yoktu. tek gittiğim için çabuk sıkıldım orda takımcı abiyle birer çay içtik biraz muhabbet derken üsküdara evime geldim. sonrasında öylesine paşalimanına baktım.. kalabalıktı tabiki ve balık alıyorlardı tek tuk :) ama o kalabalığı çekmeğe deymez, hatta balık bol olsa bile değmez :)

8. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    bugüne kadar 3 ton:):)
    yeşilköy

18:30-21:00 arası 8 vuruş 1 sarıkanat,yem istavrit

9. murat ceylan

Favori Kamış:
    lineaeffe extrem
    Favori Makine:
    okuma blue hawk
    En İyi Avı:
    palamut ve lüfer
    okuduğumuz tüm raporlarda hemen hemen balık yok raporları yazılıyor çiziliyor.dün orhan arkadaşım ve ben balığa gidene kadar bende balık yok diye düşünüyordum.aksine balık var fakat avlak yerleri meraları gezmek ve birazda çevredeki balıkçı dostları gözlemlemek yeterli olacak.benim anlayamadığım bir şey var dostlar cuma günü kuleli ve bebekten çok çok güzel haberler gelmesine rağmen hiç kimseden kayda değer olumlu bir haber çıkmıyor gibi görüyorum.bu sitenin tüm dostlarla paylaşım sitesi olduğunu biliyordum .fakat birileri ısrarla balık olsa bile sanki bizlerle paylaşmıyormuş gibi geliyor bana evet dostkar sizler ne düşünüyorsunuz?

10. deePblue

deePblue na

bu başlık altına yazanlar zaten belli kişiler..
    dikkat edin isterseniz ;)
    ne yazıkki bu kişilerin sayısı da Görüntüleme sayısının belkide yüzde biri...
    balık yapan yere denk gelen olursa yazıyor..değilse tüm İstanbulda balık yokmuş gibi anlaşılıyor..haklısınız :p

11. H.A.R.U.N

H.A.R.U.N hARUN

Meralar ve av sahalaraı senelerdir sabit ama avlananlar veya başka bir deyişle kıyı avcıları 20 küsür milyonluk istanbulda her sene 2 ye katlanıyor bu durumda av sahaları çile yerleri oluyor
    Eh böyle bir durumda zevk için bir gün iki gün keyif için balığa gidenler haricinde şurası şu balığı yapıyor burası bu balığı yapıyor takım şu diye paylaşım beklemek saflık olur bence
    Balık yapmayan yerler zaten paylaşılıyor ama balık yapan yerlerde paylaşım olmaz en azından mudavimlerden bunu beklemeyin acıda olsa bu bir gerçek
    Mesela boğazda bir yer varki at çek levrek alıyorsunuz ama neresi işte bu sır

12. orhan denizci

orhan denizci orhan

Favori Kamış:
    LİNAEFFE EXTREME
    Favori Makine:
    OKUMA
    Bu forumun amacı isminden anlaşılacağı gibi bencillik yapmayıp raporları arkadaşlarla paylaşmaktır.O zaman bu sitenin ne anlamı kaldı kardeşim.

13. irfant

irfant irfan

bu konuda pek katılmıyorum sana, zaten meşhur avlak yerlerinden bilgi almak isteyenler telefon ile alıyorlar. cuma günü kalender'de biraz palamut yaptı, anında tekneler oraya geldi.cumartesi olta atacak yer yoktu.
    forum üyeleri arasında bilgi paylaşımı olmayacaksa forumun da pek bir anlamı kalmıyor bence. tabiki sadece az insanın bildiği avlak yerlerini açıklamak oralarının sakinliğini yok edebilir,bu nedenle dillendirilmemesi faydalıdır. ama zaten herkesin bildiği yerlerde olta atacak yer yok, balık olsa da olmasa da .
    onun için herkes rahatlıkla bu yerler hakkında bilgi verebilir.

14. murat ceylan

Favori Kamış:
    lineaeffe extrem
    Favori Makine:
    okuma blue hawk
    En İyi Avı:
    palamut ve lüfer
    dostum sana katılmıyorum çünkü her şey paylaştıkça güzeldir tek başıma balığa gitsem bile çevredeki insanlarla tanışma kaynaşma ve paylaşmayı seven biriyim.normalde hiç tanımadığın bir insanla yanyana olta sallarken o insanlarla kısa bir süre olsa bile bi merhabalığın bi dostluğun olacak.yanyana olta salladığın insanla belkide bir şeyler paylaştığın birileri ile günlük yaşam içerisinde farklı yerlerde farklı zamanlarda belki karşılaşmış olabilir selam bile vermemiş olabilirsin.benim anlatmak istediğim şu biz amatör balıkçılar olarak düşüncelerimizi fikrimizi gözlemlediklerimizi ve elimizdekileri birbirimizle paylaştıkça herşeyin daha güzel olacağını göreceksiniz diye düşünüyorum.

15. KoRSaN

KoRSaN M.Yüksel

Galata köprüsü gece boyunca tek vuruş olmadı Boğaz'a bakan kısım yogundu unkapanına bakan kısım boştu.Balık tutmaya gelenler bir kısım uyuyordu bir kısım muhabbet ediyordu yanlız sabah saat 6:00 - 11.00 arası izmarit başladı devam ediyordu yanlız gecenin verdigi yorgunlukla ben takımları toplayıp eve döndüm izmarit haricinde çıkan balıkta görmedim.Tadı yok.

16. quarizma79

quarizma79 gökhan

ya bu balık ne zaman gircek içeri 2 hafta öncesine kadar süperdi bi hava bozdu balık kactı

17. robinson987

robinson987 bekir

arkadaşlar yapoacak bi şey yok söylemek istemeyen söylemz oda onun sırrı olur ben her gezdiğim gördüğüm yerlerden haber vermeye devam edeceğim söyleyemeyenlerinde kendıne göre sebebleri vardır muhakak
    malum bizim turk insanı hucum ediverir bilenı bilmeyeni hadi buda tamam oturmasını bilmez konuşmasını bilmez etrafını kırletir
    olur olmaz yerlere hatta butun mılletin önunde denıze işerler bira şişeleri etrafa atarlar denıze atarlar yanı açıkcası bulunduğun ortamın içine ederler
    YALANMI ARKADAŞLAR ben avlak yerlerinin burada paylaşılmasından yanayım
    ama paylaşmayanlar emininki bu veya una benzer sebebleri vardır bi şeylere cok kızmışlardır
    olsun varsın bız yınede ınsanlara güzellikle eğitmeye uyarmaya çalışalım
    ÇEVREMİZİ.DENİZLERİMİZİ kirletmeyelim kımseye rahatsızlık vermeyelim
    arnavutkoyde oltaların karışması sebebi ile iki gurup arasında 15 kişiye yakın cok kötü kavga olduğunu gözümle gördüm olay polislik olmuştu
    olmaması gerekırdı değmezdi ama oluyor işte butun bu yazdıklarım sebeb olabilir herkese bol avlar
    bırazdan unkapanı ve emınonune gezmeye keşife gıdecem akşama haber veririm ne var neyok dıye

18. ronaldo

ronaldo osman

Favori Kamış:
    sorrento
    En İyi Avı:
    zargana 800 gr
    dün akşam saat 20.00 den 23,00 e kadar kulelide idim.5-6 tane lüfer alındığını gördüm.aşırı kalabalıktı.çinekopta ara ara yapıyordu.

19. orhan denizci

orhan denizci orhan

Favori Kamış:
    LİNAEFFE EXTREME
    Favori Makine:
    OKUMA
    Bir arkadaşımız rapor vermeyi saflık olarak görüşünü bildirmiş ona biraz kızdık.Ozaman onun bu sitede ne işi var niye üye olmuş.Sitenin ismi kıyı avı raporları.Yani raporları biz vermezsek kimden gelecek uzaydan nasa dan falanmı.Dün gittim gezdiğim yerleri rapor ettim .O zaman kimse bişey yazmasın sitede amaç bu zaten .

20. Kaan DÜZGÜN

Kaan DÜZGÜN KAAN BERAT

Ya abicim boşuna dil döküyosunuz burda üye olduğumdan beri hemen hergün takip ediyorum bu forumu ama belli kişiler dışında kimse ne gittiği yeri söylüyor, nede tuttuğu balığı. Ayrıca kimse bulunduğu ortamın bozulmasından korkmuyor yada kimse çevrenin kirletileceğinden endişeli değil. Herkes tuttuğu balık sayısının azalmasından korkuyor... Hala anlayamadılar bu iş nasip işi, kısmet işi sabır işi... Koca koca adamlar çocuk çocuk davranıyolar yazık valla çok yazık.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.