İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. albay73

albay73 mustafa üsküdarlı

Favori Kamış:
    shimano aspire 4.50 kamış
    Favori Makine:
    shimano twinpower sw 8000 pg shimano sustain 8000 fe shimano süper ultegra xsa 10000
    En İyi Avı:
    5kg levrek
    Slm

hay azına sağlık kardeşim ne güzel özetle belirtmişsin sana bütün yürehimle katılıyor söylediklerinin altınada imzamı atıyorum;)

2. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    selam Mustafa Abi nasılsın? tekirdağda çalıştığım için o taraftan biraz uzak kaldım, ama hafta içi bazı akşamlar avrupa yakasında sahilde oluyorum, konuşalım bir görüşelim, hakkaten çok özledim :) önümüzdeki cumartesi veya pazar sizin o tarafa geçeceğim herhalde, ararım...

3. albay73

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    shimano twinpower sw 8000 pg shimano sustain 8000 fe shimano süper ultegra xsa 10000
    En İyi Avı:
    5kg levrek
    Slm

arkadaşım merhaba anladıhım kadarıyla üsküdar deneyimi sana biraz olumsuz etkiler bırakmış sana şu konuyu bütün samimiyetimle belirtmeliyimki üsküdar balıkcıları bohazın en efendi saygın balıkçılarındandır biz neleri görüyoruz inanıyorumki seninde şahit olduhun şeyler vardır ikincisi şiş pişt şakası o ordaki balıkcıların kimseye kastetmeksizin kendi aralarında yaptıkları bir şakalaşmadır bunu yapılan şaka icabı seninde üstüne alman normaldir bunu normal karşılıyorum ama sana bütün samimiyetimle söyleye bilirim ki burda hedef başka şahıslar deyildir bir yanlış anlaşılma olmuş ikincisi ise hiç bir yer kimsenin tekeli altında deyildir bohaz kıyıları şahsa munasır da deyildir herkezin olta atma gibide özgürlühü vardır. ama bir başkasının olta atma özgürlüğünü kısıtlama hakkıda yoktur birde konuya bu yönden bakmaklazım tabiki oltalar karışıcak tabiki birbirimize yardımcı olucaz ama birazda öz eleştiri yapmak lazım on kişinin olta attıhı yerde devamlı olarak bir senin oltan saha sola takılıyorsa demekki senin atış tarzında bir hata vardır buna rağmen sana yardımcı olmak isteniyor seni yönlendirmeye çalışılıyorsa sen bütün bu iyi niyetlere karşılık olumsuz ters şekilde yaklaşıyorsan ters cevap veriyorsan birazda sucu oranın balıkçılarında deyil kendin araman lazım yani öz eleştiri yapmak lazım burda bunları yazarken sakın yanlış anlama seni kastetmiyorum genel konuşuyorum ama arkadaşlar hep tek taraflı yazıyor yok oranın balıkçıları şöyle yok oranın balıkçıları böyle bence son derece yanlış bir yaklaşım bildihim tek şey tatlı söz yılanı delihinden cıkarır fazla takılmadıhın bir yere gidiyorsan ben ce oradaki insanlara biraz saygılı olmak lazım bütün bu sorunlar tamamen anlayışsızlık tan kaynaklanıyor bakın mederötör olan kaan arkadaşımızda sıkca üsküdara gelip bizim yanımızda olta atmıştır sorun bakalım kendisi bahsettihiniz gibi sorunlar yaşamış mıdır yoksa aksine kendisine yardımcımı olunmuştur...... sevgiler

4. albay73

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    5kg levrek
    Slm

canım kardeşim muhakkak beklerim gel özlettin kendini muhabet eder bir iki olta sallarız buralarda fena deyil balık tutar bir iki rapala yaparız;)

5. eagle1969

eagle1969 murat

TEŞEKKÜR EDERİM USTAM NEREYE TAKILIYOSUNUZ DENK GELİRSEK GÖRÜŞÜRÜZ

6. kağan

kağan Kağan

saat 07.00 - 10.00 arasi emirganda iyi istavrit alindi...resimleri buraya koyamadim ama ben donerken hala alanlar vardi... sabah sis var ve tekneler kiyiya 20 30 metreye kadar gelmislerdi...guzel bi sabah guzel bi avdi..

7. EMRE FISHING

EMRE FISHING Emre Üsel

Favori Kamış:
    MICHELL Privilege
    Favori Makine:
    MITCHELL Armada Pro 6500
    En İyi Avı:
    BERNA'm
    Beykoz tarafında sarıkanat alınıyor bilginize. 2 saatte 12 adet alındı dün.

8. deePblue

deePblue na

kalender-tarabya tarafından yok mu haber :)

9. cyhntskn

cyhntskn CeYhUn

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    SHIMANO SUPER ULTEGRA 6000 XSA
    En İyi Avı:
    SARIKANAT 55 CM ZARGANA :-)
    ahmet sende benım gıbısın haber beklıyosun :)

10. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Üsküdarlı balıkçılar iyidir, hem malzemenin iyisini bilirler, çok zor bir suda av yaptıklarından teknikleri iyidir. pek çok şey öğrenilebilir oradaki bazı ustalardan, Mustafa abi olsun, Cihan abi olsun, Yıldıray kardeşim olsun bunlar istanbul boğazının saylı avcılarındandır gerçekten, hem beyefendilikleri hem ustalıkları tartışılmaz... yeter ki herkes birbirine saygı duysun, öğretme ve öğrenme sevdasında olsun...

11. dj_ozzy86

dj_ozzy86 Osman

Slmlar.. Beylikdüzüne yeni taşınmış biri olarak Gürpınar ve Büyükçekmece sahilde nerelere gidilebilir yardımcı olursanız sevinirim özel msj da atabilirsiniz bu civarda oturanlar varsa eğer..

Şimdiden teşekkür ediyorum..

12. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Selamlar, aramıza hoş geldiniz.

Sormuş olduğunuz soru ile ilgili olarak o bölgeyi bilen dostlarımızdan mutlaka yardım gelcektir.

Siz de bu arada tanışma bölümüne kendinizi tanıtan bir konu açarsanız, diğer arkadaşlarımız hem sizi tanıma, hem de hoşgeldiniz deme fırsatı bulurlar.

İmza ayarlarınızı en kısa sürede yaparsanız, hitap konusunda bir sıkıntı da yaşamamış oluruz.

13. dj_ozzy86

dj_ozzy86 Osman

Teşekkür ediyorum en kısa sürede dediklerinizi yapıyorum.. :)

14. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    Okuma salina Okuma blue hawk Okuma longbow2 Okuma magic
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Abi sen heralde yeniköyde Oturuyorsun Ve tarabya ve Kalender Hakkında bilgi bekliyorsun Abi Oralar ayağının dibi sende haber bekliyorsan biz hep Allaha Emanet buluyoruz balığı ...

15. EMRE FISHING

EMRE FISHING Emre Üsel

Favori Kamış:
    MICHELL Privilege
    Favori Makine:
    MITCHELL Armada Pro 6500
    En İyi Avı:
    BERNA'm
    Alp sen geçen gün Emirganı bir ziyaret ettin mi?

16. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    arkadaşalr emirgan cumartesi günü kalabalık oluyor mu acaba..?

17. deePblue

deePblue na

ben akşam kalender veya emirgan yapacağım..
    bakalım güzel haberler geitiririm size inşalalh :)

18. EMRE FISHING

EMRE FISHING Emre Üsel

Favori Kamış:
    MICHELL Privilege
    Favori Makine:
    MITCHELL Armada Pro 6500
    En İyi Avı:
    BERNA'm
    Hem de oldukça.. Bir de huysuz insanlar düşerse etrafınıza stres atmak bir yana dert sahibi oluyor insan.

19. cyhntskn

cyhntskn CeYhUn

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    SHIMANO SUPER ULTEGRA 6000 XSA
    En İyi Avı:
    SARIKANAT 55 CM ZARGANA :-)
    aynen dedıgın gıbı yenıkoyluyum :) isten gucten gunduzlerı gıdemıyoruz alparslan kısmetse bu aksam kalenderdeyım gıdıyoruz ama tık yok balık banane maksat oturup kafa dınlemek :)

20. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    Okuma salina Okuma blue hawk Okuma longbow2 Okuma magic
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Abicim şuan Taze yem yemide jilet gibi takıpağır kurşun kullanıp takımı önünde tutarsan Her yerde balık var hemde güzel bi balık var Şuan taze yemde heryerde mevcuk çaparin güzelse açıktan çok güzel takoz istavrit geliyor Buralarda boş yere vakit kaybı olur cevap gelene kadar senin oltan suda olmuş olur ...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.