İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. poolteam

poolteam burak

bende bu akşam sabahlamayı düşünüyorum varmı tavsiye veya gelebilecek arkadaşlar

2. -Yaban-

-Yaban- mustafa seyda

Favori Kamış:
    celtic
    Favori Makine:
    river
    En İyi Avı:
    henüz en iyisini tutamadım
    rasgele,

bende sarıyere çıkıyorum şimdi. rapala denicem. nasibimizde ne varsa artık.

3. mix_lord

mix_lord ercan

En İyi Avı:
    30 cm lüfer
    emirgan,kalender

merhaba , emirgan ve kalender kalabalıktı geçerken var mı rapor ?

4. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    arkadaşlar üsküdara indim malzeme almak için. geçerkende sahile bir baktım. kalabalık kıyıdan kimisi salla salla yöntemi ile kreçeleri topluyor , radara doğru da rapala atanlar var. rapala atanların kovalarına baktım kimisi kapalı birşey göremedim bir kişi de yaklaşık 35 cm lik bir lüfer gördüm. dediğim gibi kreçe katliyamı üsküdarda devam ediyor... bu arada çok soğuk ve rüzgarlıyı..

5. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Hadi rastgele arkadaşlar kaç gündür gribim yatıyorum.Bu haftasonu balıgı kaçırıyorum raporları takip edip avunuyorum:)

6. kaanka

kaanka kaan

bugun saat 12 den berı kulelideyım.. Burdada malesef parmak kadar kreceleri kova kova alıp gittiler.. Katliyam burdada surdu.... Suanda 2 kisi yemli deniyor... Onların dısında bende dahil 5 kisi rapala deniyoruz ama vurus yokk.. Bılgınıze..

7. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Geçen yaz Aşiyandada oldukça usta birine ya abi bunlar ufak demiştim adam bana buradakilerin boyu bu kadar demişti....

8. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Az önce geldim Bakırköy sahilden.Lüfer için attığım yemliye(istavrit fleto) koca bir eşek istavriti geldi:) Akşam işim olduğu için kalamadım ama bu aralar henüz bişey yok..Yeşilköy'den çok emin değilim..Bilenler mutlaka paylaşır..

9. dede

dede kema ldede

az evel emirgandan geldim emirgan çay bahçelerinin öünden 13.00 18.00 arası çinekop yaptı ara ara yine yapıyo sabah da balık yapmış

10. deePblue

deePblue na

Kemal abi özlemiştik güzel haberlerini :)
    Bende sabah gördüm otobüsten bir kişi alıyordu emirganda..

11. sniper85

sniper85 Davut

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST 4.50
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    En İyi Avı:
    Onu hâlâ arıyorum...
    Arkadaşlar Gürpınardan havadisler nasıl. En son 4-5 gün önce gittim ve boş döndüm sadece iri bi istavrit geldi 3 iğneli gezerli lüfer takımıma. Bu gece de gitmeyi planlıyordum ama arkadaşların satışına geldim. :)

12. cihan16

cihan16 cihan

arkadaşlar yarın sabah için tavsiye edebileceğiniz yer varmı acaba iyice küflendik bu sıralar

13. kaanka

kaanka kaan

kuleliden şimdi geldi.. yemli yapanlar ara ara vuruş alıyolardı ama tutan yoktu..

14. Deniz Sevdası

Deniz Sevdası ZAFER

En İyi Avı:
    24cm Lüfer
    Bakırköy Sahil (Cinekop-Sarı kanat-Lüfer) yok

Uygar Arslan Beyin de dedigi gibi taze (yeni tuttuğum) yem atmama rağmen tek bir vuruş bile alamadım. Sanırım biraz daha beklemek gerekecek.

Akşam üzeri 18:30 gibi malzeme almak için eminönüne indim. Kadıköy iskelesinin yanında bir arkadaş 3 adet sarı kanat almış. Kovasında 1 tenesi daha canlı idi.

Bir abimizde bol miktarda izmarit almış ve almaya devam ediyordu. Bilgilerinize...

Rastgele

15. şemsipaşalı

şemsipaşalı hakan

şu an yasak yok ava devam ediliyor bugün kraça-sardalya-hamsi-gümüş alaıyorlardı salla sallayla radarda akıntı çok 170-185 çalışıyorlar asansörde 300 gr atıyorlar

16. ycan

ycan Yalın CAN

Favori Kamış:
    Shakespeare-Balzac
    İyi ki gitmemissin, meterolojiye baktım akşam saat 18:00 den sonra hava 2-4 diyor, yabancı siteye baktım oda aynısı, bende hazırlık yaptım mangal nevale odun v.s. , amacım sabahlamaktı, saat 15.30 da gittim, hava dalgalı rüzgarlı 3-5 esiyor, saat 18:30 oldu şiddeti arttı, saat 20:30 daha şiddetli delirmek elde değil, durulmuyor arabaya bindim kamışlar durmuyor rüzgardan , en sonunda hava durumu sunan sitelere .... bu saatte bütün takımı toplayıp eve döndüm , zaten rüzgardan vuruş varmı yokmu anlaşılmıyor, yağmur yağıyor yağsın yağmur önemli değilde dalga felaket, birde rüzgar iyice şiddetlenince ne keyif kaldı ne birşey. Bu meteroloji neden bu kadar tutarsız anlamıyorum bu teknolojide, 2-4 diyor rüzgar dalga almış başını gidiyor.

17. by_hopkins

by_hopkins ümit

Favori Makine:
    cormoran
    En İyi Avı:
    levrek 2.2 kg.
    kefal çekmek isteyenler buraya

arkadaşlar bu akşam avcılar liman içinden 13 adet kefal aldım ve şuan fırındalar. suların çok soğuk ve denizin dalgalı olması sebebi ile liman içleri şu zamanlarda bir çok balığa ev sahipliği yapmakta. sabah 5 te avcılar limana 74 1303s le gelen benimdir :))

18. bateristtt

bateristtt CENGİZ

Favori Kamış:
    COLMIC ATHAN SURF 4,50
    Favori Makine:
    shakespeare summit zfs7000
    En İyi Avı:
    sarıkanat 26 cm =)
    herkese mrb aranıza yeni katıldım,bundan sonra hep burdayım aradığım sıcak bi ortam sezdim =) YARIN SABAH balığa çıkmayı düşünüyorum nereyi tawsiye edersiniz ? HERKESE ŞİMDİDEN ***RAST GELE***

19. deePblue

deePblue na

Hoşgeldiniz..
    Kullandığımız karakterlerin türkçe olmasına dikkat edersek ve mümkün olduğu kadar kısaltma kullanmassak çok daha hoş olacaktır..
    Bu başlık altında yer alan raporlara göre seçim yapabilirsiniz.

20. bateristtt

bateristtt CENGİZ

Favori Kamış:
    COLMIC ATHAN SURF 4,50
    Favori Makine:
    shakespeare summit zfs7000
    En İyi Avı:
    sarıkanat 26 cm =)
    Hoşbulduk kusura bakmayın yeni olduğum için hoşgörürseniz sevinirim. tabi ki dikkat ederim

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.