İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Serkan.ist

Serkan.ist Hidayet

Şu an eminim herkes aynı şeyi düşünüyor;) Şansını deneyeceksin.

Son düzenleme: 10 Ekim 2010
  2. aykutkilitcioglu

aykutkilitcioglu aykut

Favori Kamış:
    shımano kamış gs9 daiwa makinem var.
    En İyi Avı:
    1980de hirfanlı barajında sudak 7kilo civarı
    hava durumunu tutturmak gibi garip bir saptama var.tutmaz efendim.bin türlü hesap yapılıyor.matematik var içinde.rüzgar ve mevsimsel faktörler çok farklı işlevler barındırıyor.yani kimse bizim kovamızı dikkate almaz.hatta kayığınızın kamaralı olması yada makinanızın sihimano olması bu durumu anlaşılır kılmaz.boğaz hattında epeyce sürttükten sonra balatta karakolun yanında yemli attık çinekopa.saat 24de bir yağmur indi ne olta kaldı nede balıkçı.

3. şemsipaşalı

şemsipaşalı hakan

slm hoşgeldin neşeli paylaşımlar bol avlar sizede rastgele

4. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    hakan abi bugün üsküdara indim bayadır inmiyordum sahile dediğiniz gibi kreçe tutuyorlar birde sahilden geçerken dikkat ettim kızkulesinin orada tekneler vardı. bugün malzeme almaya gitmiştim orada teknesi olan birisiyle de konuştum dün biraz balık almışlar bugün sadece 4 tane lüfer alabilmiş ama kimisi çok iyi balık aldı diyordu.

5. 29519

29519

300 gr mı? Kim nasıl, nasıl bir kamışla atıyor? Merak ettim bak.

6. 29519

29519

Onlarda kendi aralarında saklıyor olabilirler tuttukları balıkları.

7. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    sen üsküdara gel abi daha neler görürsün :) ben ilk asansör takımı gördüğümde çok şaşırmıştım :D geçen sene ben birgün hafta içi gittim 200 gr kurşun attım 4 ve ya 5 . atışta takımı kopardım daha da atmadım zaten kamış çok ağır makinada korka korka attım kamışı kırıcam diye :D üsküdarda raparı ordaki akıntı çok fena bu sene kefale kurt atanları izlemiştim oltayı yatırıyorlar akıntıdan adamın oltası yerinden çıktı yere düştü denize gidiyordu nerdeyse. nasıl anlıyorlar balığı anlamış değilim..

8. d1ablo

d1ablo ender

En İyi Avı:
    izmarit :)
    bugün istinye iskelesi önünden saat 15.00 / 18,00 arası yemli çinekop ve sarı kanat alındı 18.00den sonra balık kesti tabi denizin fazla akıntılı olmasından vuruşları algılamak çok güçleşmişti bizim arkadasın kovasında 2tane sarıkanat vardı diğer tutmaya avlananlarda aynen o seviyede yakalamışlardı sadece meşhur oltacı olgun abi 4/5tane sarıkanat almıştı :)

9. jeru

jeru taner

bugün hava tahminlerine güvenerekten kendimi sahile bıraktım. yeşiilköy sahil şeridi boyunca toplamda alınan lüfergiller ailesine mensup 4 kişi bulunmaktaydı. fakat olta atan en az 30..
    bir tane irice iskorpit geldi oltama. iğneden çıkardıktan sonra suya geri bıraktım.

10. savastulu

savastulu Savaş

Favori Kamış:
    Extreme Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    Bugün Arnavutköydeydim saat 14.00 gibi başlayan avımı gece 24 de sonlandırdım. 2 adet sarıkanat tutabildim ama sabah çapariyle oldukça sarıkanat tutulmuştu. 11 gibi azalmış 15.00 dan sonra tek tük yapmaya başladı çok fazla olmasada alanlar oldu bende o vakitte aldım balıkları. Hava kararınca su üstü takımla alanlar oldu balık mantarlı dip takımına pek rağbet etmedi. Aslında sabahlamayı düşünüyorduk ama 23.00 da yağmuru yiyince sıcak yatak bize kofanadan bile daha değerli geldi o yağmura rağmen fenerin orası ana baba günüydü bundan sonra haftasonu balıkmı, tövbe diyeyim.

11. dayzın

dayzın taner

Favori Kamış:
    linafee
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    Tv de izliyoruz :)
    09.10.2010 Tarihi akşam saat 18'den 20:30'a kadar kaşıkla bir tane zargana yakaladım aşırı akıntı vardı cankurtaranda kayalılarda takıldık. Asıl amaç yemli lüfer ve sarıkanat çinekoptu ama sığır gibi yarı yolda aklımıza istavrit almadığımız geldi dedik sıyrıtma ile yakalarız yakalayamadık yemli izmarit yakalrız dedik onuda akıntıdan yakalayamadık o akıntıda 200 gr kurşun ile ancak yakalanır zaten. Enginin dediği gibi asansör yapmayı düşündüm zarganayı ama acıdım hayvana suya saldım ve avı sonlandırıp döndüm.

12. oguzhan198600

oguzhan198600 OĞUZ

Favori Kamış:
    REMIXON
    Favori Makine:
    REMIXON TEBEN TNR 35 MAKİNA
    En İyi Avı:
    karagöz
    arkadaslar herkese selam c tesı sabahı baslyan balık avımız kabatasda aksam 6 kadar sıfır aksam emirgana gectık orda da aynı sonuc sıfır = 0 bana göre bu sene balık olmucak galıba arkadaslarım bu gece kabatasda sabahlıcaktı sonuclarını yazarım herkese rastgele

13. underbaris

underbaris Barış şeker

En İyi Avı:
    Deniz kızı 1,90 cm :=)
    Herkese hayırlı pazarlar dün eminönündeydim köprüde yaklaşık 10 kovada üçer beşer sarıkanat vardı izmarit ve ispari ara ara istavrit, bende oltamı açıp şansımı denedim karides ile yapmış olduğum denemelerimde biraz istavrit 2 adet izmarit saatler 16.00 gösterdiğinde çok sert bir vuruşla oltamı çekmeye başladım oltamı çekerken içimden sanırım kocaman bir kefal takıldı diye düşünürken birde ne göreyim yaklaşık 25 cm uzunluğunda kocaman bir eşkiana yakaladım, sonra sirkecide kadıköy iskelesinin yanına gittim orada izmarit güzel yapıyordu 16 adet izmarit 1 adet eşkina üç beştane istavritle avımı tamamladım.

14. Midnight

Midnight Erhan

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster
    Favori Makine:
    Okuma Distance surf
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Tebrik ederim.Birkaç sorum olacak. Köprünün haliçe bakan kısmındamı yoksa boğaza bakan kısmındamıydı bu sarıkanatlar, siz ne taraftan avlandınız iskeleye inmeden önce. Rastgele.

15. ozan-rs

ozan-rs ozan

Favori Kamış:
    lineafee sprit surf
    Favori Makine:
    okuma dıstance surf 60
    En İyi Avı:
    zargana :)

valla tebrıkler :) bende az sonra cıkıp alsam ustunu bogazda gecırmeyı plannıyorum bakalım kısmet :) yazarım sonucları aksama

16. underbaris

underbaris Barış şeker

En İyi Avı:
    Deniz kızı 1,90 cm :=)
    Boğaza bakan taraftaki avlananlarda vardı

17. kaanka

kaanka kaan

suanda emirgandayım burda herkez cinekop ve lüfer alıyoorrr... Ben capariyle 1 tane aldım.. bilginizee !!!

18. kaanka

kaanka kaan

imkanı olan gelsin derimm...

19. gladioman

gladioman mulayım naci

Favori Kamış:
    SHIMANO ASPIRE AX TELE SURF 4,30 MT 200 GR
    Favori Makine:
    SHIMANO Biomaster 8000 PG
    En İyi Avı:
    kofana - turna 82 cm
    arkadaşlar bugun karaköye gectim hem mustad 1522 3 no igne almak için hem karaköyden taze balık alıp ve surf kamışlara bakmak için gittim 14:30-16:00 arasında işlerimi hallettikten snra galata köprüsü ve karaköy iskelenin yanında balık tutanın yanına ugradım lüfergillerden kimse yok :) oltaları yatrmıslar ama herhangi bir hareketlilik yokmuş biraz takıldım oralarda snra dönüş yaptım

20. sniper85

sniper85 Davut

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST 4.50
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    En İyi Avı:
    Onu hâlâ arıyorum...
    Arkadaşlar 1 saate kadar gürpınar sahile inmeyi planlıyorum. gürpınardan son durum bilisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.