İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. murtim

murtim murat

Favori Kamış:
    alba star
    En İyi Avı:
    kofona 1.250 gr
    slm arkadaşlar

2. murtim

murtim murat

Favori Kamış:
    alba star
    En İyi Avı:
    kofona 1.250 gr
    slm bende avcılarda oturuyorum ama gürpınarda nerden olta atıyosunuz acaba şimdiden teşekkürler cevabınız için.

3. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Bugun istinye dariyer kalender karakoy uskudar beylerbeyi kuleli vanikoy kandilli kanlica cubuklu beykoz yani anlayacaginiz bogazda balik yakalanan yerlerin belkide yuzde 80i girdigum sadece (oplamda 4 tane cinekop ve kraceler

4. obsession

obsession Selçuk

üsküdarda 30-40 kişilik gözü dönmüş avcılar vardı. tek tek istavrit ve izmarit alıyorlar. 3kişinin kovasında birer lüfer var sanırım sabah yakalanmış...

5. Dewilefe

Dewilefe Uğur

Favori Kamış:
    Pelican Chalenger Surf 420
    Favori Makine:
    Okuma 6500
    En İyi Avı:
    Kofana
    Bugun saat 06.00 itibari ile kuleliye indik..Saat 08,30 kadar sıfır sıfır sıfır :)
    08.45 de vaniköyde idik sıfır sıfır sıfır :)
    09.10 gibi kandilli parkı 2-3 er kraça alamlar vardı..Her kovada en fazla 10 tane :)
    10.00 gibi çubuklu,çakarburnu,hayalkahvesi toplam sahilde kovada 1 kilo balık yoktu
    13.00 gibi radar(üsküdar) önündeydik..Kovalarda 5-6 tane kraça baş aşağı :)
    ve 2 tane abimizde sabahtan alınma olan baba lüfer ile yavrusu sarıkanat vardı
    Bu pazarda anadolu yakası tırtlık yaptı bize :)
    Sonuç iyi bir pazarlık yapılarak alınan ( 3 kilosu 27 tl ) Levrek abimizdi :):)
    He bu arada 20 tl ye istavrit var..Alan olursa üsküdar pazarda :):):)

Son düzenleme: 10 Ekim 2010
  6. berkur

berkur şükrü

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 450 BX-G 3 PARÇA
    Favori Makine:
    shımono exage-ryobı epplause-shımono power aero fılegentd.
    En İyi Avı:
    lüfer+palamut.
    uğur merhaba, anlattıkların bizim için güzel bir anadoluyakası raporu fakat senin fazla gezmende bence balığı kaçırmana sebeb olabilir diye düşünüyorum
    çünkü bu aralar balığın belli bir saati yok gibi birşey sabırla güvendiğin bir bölgede beklemeni öneririm umarım yanlış anlaşılmam.geçen gün bir raporunda kandillide balık yok diye okumuştum fakat 11-2 rası alabilenler hatırısayılırda palamut çekti yani azbizaman diliminde sabah bir çok kişinin gittiği bir zamanda.

7. şemsipaşalı

şemsipaşalı hakan

slm bugünde sarıkanat çinekop ve lüfer alanlar oldu hava dönünce balık kesti yarında lodos rapala deneyecekler herkese rastgelsin

8. şemsipaşalı

şemsipaşalı hakan

ben extremle 250 attım 300 ü bosporus ve italcano ile atıyorlar:eek:

9. şemsipaşalı

şemsipaşalı hakan

asansör üsküdara has bir avlanma akıntı olmayınca olmuyor :rolleyes:

10. deePblue

deePblue na

Kaan bey herkes çapariyle mi aldı bugün balığı ?

11. cosmic-c

cosmic-c cem

En İyi Avı:
    Sırtıkara 3.5 kg
    Sanırım balık yavaş yavaş kıyılamaya başladı.Ancak bence halen daha istenilen seviyede değil,bu yüzden de saati saatine uymuyor..Geçtiğimiz yıllarda bu zamanda köprüden bir hayli çinokop aldığımızı hatırlarım.İnşallah yakın zamanda balık normale döner,keyifli avlar yaparız.
    HERKESE RASTGELE.

12. oguzhan198600

oguzhan198600 OĞUZ

Favori Kamış:
    REMIXON
    Favori Makine:
    REMIXON TEBEN TNR 35 MAKİNA
    En İyi Avı:
    karagöz
    tebrıklerrr
    arkadasm kac tane alıdın ve hangı saatler arası alındı mekan tam olarak neresiii

13. akcabey

akcabey Yalçın

Favori Kamış:
    extreme cast
    Favori Makine:
    longbow II 960
    En İyi Avı:
    koca bir martı vurdum
    selamlar. bugün üsküdardan beylerbeyine kadar çapari atmadığımız yer kalmadı diyebilirim sonuç sıfır sadece kreçe geliyor onlarıda gönderdim denize
    yukarıdaki arkadaşın dediği gibi çok gezdik belkide balığa denk gelmedik ama genel gözlemim kreçeden başka bir şey görmedim kovalarda. ha bu arada istavrit çaparisi attık

14. bateristtt

bateristtt CENGİZ

Favori Kamış:
    COLMIC ATHAN SURF 4,50
    Favori Makine:
    shakespeare summit zfs7000
    En İyi Avı:
    sarıkanat 26 cm =)
    arkadaşlar bugün akşam saat 4 te tarabya sahile gittim 6 ya kadar 5 tane koca koca kefaller aldımm ve bir sürüde kaçırdım =)) çok zevkliydi

15. obsession

obsession Selçuk

sonuçlara bakılırsa balık kıyıya doğru gelmeye başlamış..bu balıkları burada uzun vadede tutabılcek kraça ve izmarit olursa (gözü dönmüş balıkcılar rahat verırse) 2. akınla beraber muthıs bı cınekop sezonu geçiririz arkadaşlar...

16. Kuleli

Kuleli Bilal

Favori Kamış:
    Lineaeffe ım casting 420 - Omer Excalibur 82
    Favori Makine:
    Effe Titanic TT65
    En İyi Avı:
    Levrek
    Havalar daha ne kadar soğusun artık ?, balık bu sene ya hiç yapmıyacak yada geç yapacak

17. ozan-rs

ozan-rs ozan

Favori Kamış:
    lineafee sprit surf
    Favori Makine:
    okuma dıstance surf 60
    En İyi Avı:
    zargana :)
    ben bugun saat 17;30 ta aşıyana geldım ve hemn oltamı attım (ince çapari, 50 gr kursun) 19;00 kadar 5 kıraca(gerı saldım) , 3 istavrit , 1 çinekop aldım ;) benden baska alan yoktu yanlız kıraca dısında, bırde kefal aldılar 3 tane ekmekli yemle ...

18. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    balık var ama çok nazlı . kreçeler çok kıyılamış durumda. bizde bugün yemlik istavrit tutalım dedik tekneden gitmediğimiz yer kalmadı ama tutamadık en son kıyıya geldik ordan biraz tutup mekana gittik fakat geç kalmıştık biz ayrılırken millet takır takır balık çekiyordu biz geldiğimizde balık azaldı. yem olarak istavrit ve gümüş kullandık her ikisine de sağlam vuruşla aldık. birsürü yem kaptırdık. sabah eğer yemimiz olsaydı güzel bir av yapmış olacaktık. gerçi benim için yine güzeldi dostlarla bir arada olmak.. kısmet haftaya bakalım deniz bize ne verecek.
    herkeze bol balıklı günler...

19. yavuzakkus

yavuzakkus yavuz

Favori Kamış:
    shimano nexave
    Favori Makine:
    mitchell
    arkadaslar dun saat 17:00 20:00 arası emırganda avlandık. avımızı 1 tane kaba lüfer 4 tane çinekopla sonlandırdık... resımlerı yarın koyacagım... yalnız belırtmek ıstedıgım aldımız 4 çinekopunda uzerınde saglam dıs ızleri vardı... ve bır sarıkanat sadece kafası ıle geldi.bana gore buyuk balık bır hayli aç herşeye saldırıyor... bide çok dağınık ne zaman nerede yapacağı belli olmuyor... herkese rasgele...:) :)

20. hakan_34_fb

hakan_34_fb hakan

nerdeyse 5 aydır haftada en az iki defa gittigim avlagım cankurtarandaydık bu akşam. bizimle birlikte toplam 10 kişi daha vardı. 4 saat boyunca oltamıza tek bir vuruş bile alamadık. ilk kez böyle oldu dalga yoktu,akıntı yoktu hiçbişey yoktu. taktıgımız kurtlar nerdeyse yılan gibi olmus ve cok iyilerdi ama balık yoktu.. sadece bizde degil orda bulunan kimse balık tutamadı... bunun nedeni ne olabilir? takımlarımız yem herşey dogruydu ama tek bir vuruş bile olmadı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.