İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Midnight

Midnight Erhan

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster
    Favori Makine:
    Okuma Distance surf
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Bu sabah 07:00'da galata köprüsündeydik saat 12:00'a kadar 2 kişi toplasan yarım kilo istavrit aldık. 13:30 civarından sonra üsküdar'da bu balıkları 19:00'a kadar çinekopa harcadık. sonuç: 0. bilginize. (galatada seyrek istavrit. üsküdarda çinekop yok.)

2. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Arkadaşlar bugün bir arkadaşımın ambarlı da yaptığı av resmini görünce şok oldum. Tekneden kıyıya sıfır yapılmış bir avdı. Yem teke, iki köstekli takım. Eşek istavritleri tamam, karagöz tamam, ispari tamam, levrek tamam, oda ne resmin sonunda kocaman bir melanur. Arkadaş melanuru iri ispari zannetmiş, "tadı da lezzetliydi anlamıştım bir gariplik olduğunu" dedi :)

3. cebirx

cebirx

arkadaşlar bugün 12,gibi vaniköye ugradım ara ara istavrit yaptı ama akşam üzeri gerçekten süper bir kaç çapari çektim istavritler gerçektekten çok irilerdi zannedersem yarın o iri balık devam eder ...bilginize

4. şemsipaşalı

şemsipaşalı hakan

slm bugün sabah kandillideydim kraça ve gümüş vardı akşamüstü iri ve kraça olarak istavrit çıktı 1 tane de karagöz çapariye geldi başka bir cins balık çıkmadı herkese rastgelsin bereketli avlarınız olsun

5. LESNAT

LESNAT TANSEL ÖĞÜTGEN

Arkadaşlar yorumlara göre durum fena sayılmaz bu haftasonu bir vaniköy yapmak gerek ..........

rastgele

6. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    valla ustad benım semtım kabatas cocuklumdan berı burdayım evet tek tuk basladı cınekop.

7. Dewilefe

Dewilefe Uğur

Favori Kamış:
    Pelican Chalenger Surf 420
    Favori Makine:
    Okuma 6500
    En İyi Avı:
    Kofana
    Ne demek ustam..Ne yanlış anlaması..Ama biliyosun işte,ha burda ,yok yok balık şurda ,,yok orda derken çubukluya kadar gidiyoruz :):):)
    Ama artık beklicem..En az 1-2 saat:):) Olmadı karşıya geçicem artık :)
    Palamut raporu konusundada haklısın ustam

8. yavuzakkus

yavuzakkus yavuz

Favori Kamış:
    shimano nexave
    Favori Makine:
    mitchell
    balık hala çok dağınık bir süre daha sabır beyler...

9. mickjagger

mickjagger ahmet kurtlar

dünden beri tokmakburnu, gemilerin yanından sabahları iri istavrit kıyılıyor. 1-2 metre mesafeden ince çapariyle at çek. çok keyifli. limitleri aşmamak şartıyla bolca avlanabilir. peşinden, yaklaşık akşamüstü saat 5-6'ya kadar lüfer familyası küçükten büyüğe doğru herkese selam veriyor. ancak yer çok küçük; çok fazla olta karışma sorunu oluyor.

10. Palamut Yalayut

Palamut Yalayut ALİ KAHYA

Favori Kamış:
    ALBA STAR
    Favori Makine:
    SHIMANO AERO 5000
    En İyi Avı:
    2.5KG EŞKİNA
    Arkadaşlar haftasonu ve bugün galata köprüsü unkapanı köprüsü ve cankurtaranda bulundum. Cumartesi akşamı galata köprüsü akşam üzeri yer yer iyi sardalya yaptı köprünün yan tarafı güzel istavrit yaptı. Pazar günü galata köprüsünde az miktarda istavrit vardı. Tabii burada çinekop denemelerimiz tamamen sonuçsuz hatta vuruşsuz oldu. Unkapanı köprüsünde cumartesi akşamı saat 16:00 gibi çinekop biraz kendini göstermiş toplamda 6 adet çinekop vardı rivarda , ama kaç kişi yakaladıklarını bilmiyorum. Ben oraya gittiğimde saat 19:30 falandı ve heyecanlı bir şekilde zokamı çıkarttım ve yemi taktım ama hiç vuruş alamadım. Yanımdaki adam birkaç vuruş aldı yemi parçalatanlar oldu ama sonuç yok. Durum o kadar vahimki artık kovadaki çinekopları değil , balıkların vuruşlarını sayar olduk. Geçen sene bu zamanlar çok daha iyi balık alıyorduk. Ama böyle olması normal unkapanı köprüsüyle galata arasında çalışma var yeni bir yol yapacaklar sanırım. Balık oraya girmeye kalksa zaten sıkışır geçemez o kadar az boşluktan. Herneyse bugünde unkapanı köprüsüne gittim saat 16:00 da çapari ile istavrit alıyorlardı sonra yemliye çevirdi. Bende yemli olarak 1 kg kadar istavrit tuttum diğer kamışı da aynı zamanda çinekopa yatırdım zoka ile ama nafile. Tek bir vuruş bile alamadım. Bugün köprüde sadece 2 çinekop tutuldu onuda takımcılar aldı. Bende avımı saat 22:30 da sonlandırdım. İnşallah kısmet önümüzdeki haftaya.
    Gerçi eylülden beri hep aynı şeyi söylüyoruz ama bakalım inşallah beklentilerimize karşılık buluruz. Tüm amatör balıkçılara rastgele.

11. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

pazartesi( dün ) küçükyalı'da balıkçı kayıklarının ordan attım. sabah saat 8 den akşam 7 ye kadar ne istawrit geldi ne de çinekop hiçbişey yoktu bi kez yanımdaki adam deniz yıldızı tuttu başkada bişe yok :D

12. Cumali

Cumali gokhan

küçükyalı'da balıkçı kayıklarının ordan attım. sabah saat 8 den akşam 7 ye kadar ne istavrit geldi ne de çinekop hiçbişey yoktu bi kez yanımdaki adam deniz yıldızı tuttu başkada bişe yok

bence sen yanlış yerde yanlış balıga atmışsın yada zarganaya denememişsin
    dun güzel zargana yaptı kıyı boyunca at cek yaptılar bizde dahil

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 12 Ekim 2010
  13. unexpected

unexpected HAMZA

biraz önce işim gereği sultanahmete gittim, dönerken galata köprüsünden geçtim, kreçe vardı kovalarda, iki üç tane kırlangıç almış biri, çinekop vardı bi kaçtane, kefale atanlar vardı irili ufaklı kefaller vardı.baya kalabalıktı köprü, bence en guzeli biri zarganaya atıyodu ve kovasında iri iri zarganalar vardı canlı.. çalışmıyor olsaydım keşke dedim.. :)

14. volkanca

volkanca Volkan

dün yeşilköyde dolaştım biraz, zargana alıyorlardı iyi miktarda. Çinekop lüfer göremedim

15. süha günay

süha günay süha günay

bu sabah tokmakburnunda kraça-istavrit karışık çok güzel balık yaptı.
    küçüklerini geri salmak kaydıyla 1 kilo kadar istavriti yarım saat kırk beş dakika içinde tuttum ve de öğlen işyerinde hep beraber yedik.
    ancak bazılarının kovalarında (abartmıyorum) 10-12 kilo kadar istavrit-kraça vardı, hatta bir kaç kişi iki kova doldurmuştu. bu bana (sirküleri bırak bir kenara) biraz ayıp gibi geldi. ama yapacak da bir şey yoktu.

16. GÜZELKAYA

GÜZELKAYA Hüseyin

Favori Kamış:
    Dam
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Eşkina
    Süha bey,

Biraz ayıp hafif olmuş, söylenecek çok şey var bu aç gözlü insanlara, yarın çinekop, lüfer gibi istavritide taneyle arıyacağız denizlerimizde..:mad: :mad:

17. snc

snc serhat naci çetindemir

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme Cast 4.30
    Favori Makine:
    Shimano Titanos XSA 5500
    Sabah 8 de kireşburnundaydım ara ara iri istavrit yaptı. Sahteyle çapariyle yemli çinekop denedik ancak sonuc yok. 1 kişi ince istavrit takımıyla sarıkanat aldı =) 11 de oradan ayrıldım belki o saatten sonra yapmıştır.

18. Alp Eren

Alp Eren Alp Eren

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extrem Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    8 tane lüfer - kofana
    Üsküdar radarın önünde güzel istavrit alıyorlar arkadaşlar oldukça da iri. O tarafa gitmeyi düşünen arkadaşlara duyurulur.

19. unexpected

unexpected HAMZA

bu akşam hava balık kokuyor sanki :) zeytinburnu sahili yaparmı ki..

20. blue ocean

blue ocean Halil

Favori Kamış:
    cobra420 sorf/cornoran black star 2.70
    Favori Makine:
    daiwa bg30/catana 30
    En İyi Avı:
    3 kg .balon
    Bende oradaydım toplamda abartmıyorum 15 kişi 200kg kesin vardı.Balık su üstü oynak yapıyordu ince takımla her atışta 15'li çekiyorlardı.Bende 2kg.istavrit 1 çinekop aldım kıraçalar yenilmiyecek kadar küçüktü.Saat 11:00 de akıntı başladı ve istinye koyuna balık arkasından herkes peşinden gitti.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.